čtvrtek 17. ledna 2013

Odměna za úsilí... Žiji v reklamě!!:)

Nevím jak vy, ale po shlédnutí některých absurdních reklam mám neuvěřitelnou touhu (a jako velký provokatér i chuť) zažít a přehrát nějaký reklamní šot v životě.. Například -- být schopen na otázku, zda-li mám nový svetr vytahovat okamžitě velké balení pracího prášku a říkat, kdepak.. je vypraný v Perwollu.!!..:)
Možná to moje šíleně úsilí (večerní pobíhání po údolí při svitu čelovky, ranní ušmudlané jednosměrky, veslovací vsuvky..) mi pomohlo podobný stav zažít v tomto týdnu..a hned 2x.


Nejdříve běžím po nábřeží.. dobíhám dvojici a pípla mi sms.. přecházím za ní do chůze a cvizne se koukám, co se děje.. Slyším jak si jeden stěžuje, že má šílený hlad, že snad zkolabuje.. jak je míjím rychlou chůzi sahám do boční kapsičky svého bouřliváků a neochvějně v ruce dřímám Tatranku.. Podávám, aby nezemřeli hlady a vyčerpáním a oni (asi pochopitelně zděšeně) odmítají.. Tak beru tatranku nechápe zpět a říkám "Proč ne.. vždyť je to tatranka! Energie sbalená na cesty!:)" .. A s úsměvem jsem vyrazil běžmo dál (=na cesty) s radostí v srdci, že jsem si mohl zažít reklamu na vlastní kůži..

Aby toho nebylo málo, druhý den při ranní jednosměrce vbíhám do parku a tam nóbl mladá dáma s retrívrem, který hned u cesty vytvořil hromádku.. co hromádku.. hromadu.. Zastavuji a koukám, co se bude dít:). mladá paní se pár okamžiků snaží dělat, jako že nic, že myslí na vzdálené příbuzné a pak mi řekne, že tu nikde nejsou žádné pytlíky na psi exkrementy. Ho hóóóó! Sahám do kapsy a vytahují tmavý pytlík a podávám ji ho se slovy.. Já mám taky pejska... Nebudete mi to věřit, ale ty pytlíky se dají koupit!!!! :) .. Tyhle jsou z DM.. Drogerie Markt.. "tam jsem člověkem"! :)... Reklama číslo dvě prožitá až do mrtě, paní ten pytlík málem vypadl z ruky a já se smál ještě v nové vsi..
A co vy? Nemáte taky chuť zažít nějakou podobnou ptákovinu?

Běhu zdar a ultra zvlášť! 12:)

20 komentářů:

  1. No brat si cukriky a keksiky od cudzich ludi sa nema, co ine si cakal? Nam to trepu do hlavy od skolky. Ale ten sneh tam mate krasny, to fakt zavidim. Len tak si vybehnut, dokonale umyt boty...cista radost!!! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no to mas vlastne pravdu... i kdyz to se rikalo vam mladsim... my jsme se nemeli bavit s cizimi lidi, ale o cokolade, tatrance.. mi doma nikdy nic nerikali:)! MSF! 12:)

      Vymazat
  2. Parádní zážitky! Mně se podařilo jen v neděli poradit bezradné anglické slečně s mapou. Jinak nic. Ale to přijde. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) to urcite prijde.. Anglicanka a mapa? no to muselo byt skvele.. Ja bych asi neodolal -- ten potouchlik ve mne -- a neco bych zkusil:).
      At se dari, zazitkum vztric! 12:)

      Vymazat
    2. Blížila se Stáňa. :D

      Vymazat
    3. No to byla vyzva!!! Nemusel jsi hned Anglicanku zvat na rande:), ale nejaka etuda, ze ma spatnou mapu, ze je na spatnym miste... malicko ji poplest a pak ji uklidnit:)
      [... az pujdete tam, no je tam takove rozcesti, u nej je veliky kamen, obrostly mechem, malicko do zelena, z jedne strany roste maly doubek, ukazuje vetvemi do male ulicky.. Ten kamen vypada tak divne.. No skoro jako velika zaba.... TAK TO JSTE SPATNE A ZABLOUDILA JSTE a MUSITE SE VRATIT!:)]
      Postuchovani zdar! 12:)

      Vymazat
    4. Tohle já právě neumím. Začnu se culit a je to venku. :)

      Vymazat
  3. Děkuji zase si mne Jeníku rozchechtal . Ta představa jak nabízíš tatranku a pitlík. A ty vyjevený obličeje. To nemusím ani prožít jen si to představím a zase se tlemím. Reklamám a běžcům Zdar.













    .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dik, jsem rad, ze pobavilo.. me to udelalo i radost, protoze jsem si rikal, jake to asi je.. zazit takovou reklamni nahravku na smec.. a jak jsem si to uz dlouho pral.. tak se mi to splnilo:).
      At se dari! 12:)

      Vymazat
  4. Honzo, jinak nemohu: "Ty jsi zvíře" :-)))))))))))Mě by urvalo smíchy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Schvalne nekdy nech unest a neco zkus.. Myslim, ze to stoji za to.. :)
      MSF! 12:)

      Vymazat
  5. Tak to ti asi manželka zakázala nosit Kofolu co kdybys potkal nějakou slečnu :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty mi davas! Tak kofola..
      Nastesti bych to mohl prehravat jedine se svymi holkami... Asi nejvhodnejsi by byla Derivace, po nejakem jejim prusvihu... ji pohladit, napis se kofoly a rici tu vetu.."Kdyz ji milujes, neni co resit":).. :)
      At se dari! 12:)

      Vymazat
  6. April sice uz mnoho mesicu nepobiha a nedela hromadky, ale ty cerny mikrotenovy pytliky porad nachazime v ruznych kapsach, v aute, v botniku, v batuzkach, vetrovkach.... Asi bych se nedopocitala, kolik jsme jich za ty roky koupily a postupne rozdaly jinym pejskarum a koukaly, jak s hromad(k)ami nalozi :-).
    Nevim, jak v Cesku, ale tady delka a zvukova intenzita reklam v komercnich televiznich stanichc natolik zneprijemnuje sledovani vlastniho poradu, ze se k televizi pribilizuju porad min a min...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No nejlepsi na tom je, ze ta moje je drobecek (ma 5kg i s voditkem)..:), takze ja pri sberu jejiho bobecku, casto vysbiram okolni plochy, (ekolog amater)... ale vetsinou lidi s velkym psy a s velkymi hromadkami to "neresi"... A me je to lito, ze pak (celkem po pravu) jsou normalni lidi rozcileni na pejskare za znecistovani travniku a chodniku..
      Jinak to bys neverila, ale ja na televizi koukam tak max 2h v mesici a ani to ne.. jenze ja jsem desne chytlavej, navic reklamy jsou i v kine:).
      Zazitkum zdar! 12:)

      Vymazat
    2. Ha ha, Honzo, já Ti nevěřím, že při pochvale, že máš nový svetr, hned nevytahuješ Perwol... Ty jsi připravený na všechno, viď. MSF!!! Zuzka
      P.S.: moc mě to pobavilo... :-) Díky.

      Vymazat
    3. :) to jsem rad.. s tim perwolem.. to by byla bomba..:), ovsem nenosim ho s sebou tak casto, jako tatranky, nebo "behaci" nuzky:)...
      MSF! 12:)

      Vymazat
  7. Nádherný zážitky. Není nad to, když jdeš událostem trochu naproti :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dik. Nekdy stoji za to i popobehnout naproti, ovsem tentokrat si me to naslo nejak samo:). i kdyz zase diky za tu pohotovost:), ze jsem si to mohl prozit a uzit..
      nerikej, ze tobe se nic nedeje:)..msf!

      Vymazat

Zase jsem musel zapnout kontrolu spamu.. Omluva:)...