úterý 27. prosince 2011

Kvůli ...Silvě... :)

Zrovna čtu, jak Dav s Gábinou velmi pravdivě napsali, že jak člověk jednou "ulije" běhání, tak se to může hned "tak" různě pokazit, že pak z toho pobíhání je nakonec houbelec:). Tohle já tuším od samého začátku svého pobíhání a proto se snažím nevynechávat!:) Říkám tomu zbabělé pobíhání:), protože i když se mi třeba na začátku nechce [ono komu by se chtělo když spí sotva 6 hodin, ráno se vykopat se psem a pak vyrazit běhat:)]... ale nechci vynechat. Za nic!!! [Navíc vím, že se mi to bude za chvilku líbit:)]

Hned kombinuju - co kdyby to další den nevyšlo, to člověk vynechá najednou nečekaně dva dny...jak se chvíli nepobíhá, hned se může chytit nějaký bacil..:).. a je z toho velká pauza, jak člověk neběhá, může špatně šlápnout a třeba si i nějak ublížit!:)... No vidím, že argumentuju stejně jako moje babička, která říkala, nelži Honzíku! Kdo lže ten krade a kdo krade, ten by mohl i zabít!:):)

Veden touto neúprosnou logikou navazování možných následků jeden na druhý, prostě "držím", jak jen to jde.:) Díky mému úsilí mám pochopitelně spoustu zážitků. Třeba zrovna tenhle...

Jeden můj známý, když mě po ranním úsilí viděl dobíhat do práce, říká, člověče, proč tak blbneš? Chtěl jsem mu začít vysvětlovat, že se připravuju na ultra a tak mu říkám.. To je kvůli Silvě! On se zarazil a povídá, no to by mě žádná ženská nedonutila, abych takhle magořil!:) Navíc vždyť vypadáš dobře a ... pak říkal jsi, že žádný ženský!!!:).. Jjo, to jsem tomu dal.. Asi jako můj kámoš (Kanaďan), který, když jsme spolu po peripetiích pracovně přistáli v Sofii poslal svoji milé následující lakonickou SMS. "Finally...I am in Sophia!!". Pak se zarazil, chytil za hlavu a rychle dopsal "I mean the town.." :)

Ovšem ta rána, v tom srabáckem boji o moje pobíhání rozhodně stojí za to. Když se podaří včas vyběhnout na vrcholky kopečků v Prokopském údolí a přes údolí nad Barandovem začíná vycházet slunce... To jsou ty čisté radosti mého života..

Běhu zdar! 12:)

6 komentářů:

  1. presne! naprosty souhlas... vzdycky kdyz se mi nahodou nechce, tak vim, ze za chvili uz to bude super. a stejny argument mam i k vynechani.. co kdyz to zitra nevyjde.... :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Este kdyby uz zacalo vychazet pred sedmou - abych se obcas mohla popovezt... :o) Ale uz to nebude dlouho trvat!!! :o) Ty vychody slunce miluju...

    OdpovědětVymazat
  3. Ve vsi ucte, nevim, co je na tvym "pobihani" srabackyho. Ses fakt dobrej, ze se takhle drzis a verim (moc Ti preju), ze Ti to Silva vrati i s uroky. Drzim palce! MITS: 35.898108,-106.327808

    OdpovědětVymazat
  4. 2 Blondie: :) presne tak, nenechavat to nahode..:) Co kdyz to zitra nevyjde!:)
    2 Nikie: Moje vyse zminovana babicka rikala -- na Novy rok o slepici krok, na tri krale? O hodinu dale!:) To uz bude cobydup!
    2 anonym: No k tobe vzhlizime! Minuly tyden to bylo 104k, vcera 27, dnes jsem ale jen vesloval:). Asi nejtezsi je skloubit radost z pobihani, nejakou rozumnou pripravu a max.km s praci, rodinou, psem a svatky:). Nekdy mi to prijde stejne narocne jako aby ve windows vsechny programy spolupracovaly:). Dik za podporu, drzim taky palce!
    MSF! 12:)

    OdpovědětVymazat
  5. Možná je to heslo takové obecné. Spousta lidí pořád na něco čeká :( Možná je fakt lepší žít ve stylu "Co kdyby to zejtra nevyšlo"
    A když to štěstí budem dostatečně nahánět ono si unavené možná i na nás sedne :))

    OdpovědětVymazat
  6. 2 ll: Odhalil jsi me:). Tohle je jedna ze zasad, ktery mma v sobe, necekat, veci (ani slova) neodkladat, co kdyz z ruznych duvodu je nestacime udelat/rici? To by byla desna skoda...
    taky nechapu, jak se nekdo tesi na duchod a rika az .. az.. to ja si radsi udelam maly "duchod" 1-2x za tyden:), radost je preci radost!.
    MSF! At ti beha! 12:)

    OdpovědětVymazat

Zase jsem musel zapnout kontrolu spamu.. Omluva:)...