čtvrtek 15. ledna 2009

Jak na běh(avku)

Kamarádi si že mě dělají legraci, že bych měl svých poznámkám dát nadpis Jak na běhavku, když běhám.. Ale jak se říká všeho do času:)

Dnes se znova potvrdilo, že když po dlooooouhé době člověk něco začíná dělat, tak nejen, že může dělat stejně chyby jako začátečník, on je může dělat dělat i o dost větší (!)... Každý kdo radí začátečníkům k běhání určitě říká -- dobré boty! Potom říká pozor na jídlo před během.. a tak, ale málokdo vám řekne, že sice nemusíte jíst, ale bylo by dobré, aby vás to jídlo před delším během ve zpracované podobě už opustilo, jinak budou problémy:). No já jak začnu běhat, tak po 10-20 minutách stopro..:)

Jo a k těm botám -- boty mám dobře, ale pochopitelně jsem podcenil ponožku:), minule jsem neurovnal a vyrobil si pěkný puchýř, který se mi na potvoru strhnul. Pak že zkušený začátečník. Houbelec - Starý nadšenec. A podle známé pravdy nadšený pitomec dokáže udělat více škod než cvičený diverzant.

Ale zvítězil jsem- nad puchýřem, nad běhavkou a hlavně nad sebou. Dnešní čísla: 10km-68min, váha ráno 96.3, po běhu 94.3

Musím se pochválit a končím s pozdravem mého kamaráda - V zdravém těle zdravý duch - juch juch juch! :)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Zase jsem musel zapnout kontrolu spamu.. Omluva:)...