sobota 14. března 2009

Jaro vs. Pochybnosti ve mně (1:0)

Ted už se můžu přiznat.

Ve čtvrtek jsem nešel běžet, protože jsem sotva chodil:). Já pitomec jsem v té zimě v úterý neudělal závěrečný strečing a jak jsem spěchal do práce, tak jsem to podcenil, navíc mi došel ionŤák, takže jsem nepil ani správné od úterka a výsledek se brzo dostavil. :( Šíleně křeče v levém lýtku nemohl jsem chodit že schodů a běhat.

Šílená depka:(, už jsem se totálně odepsal, teď bych měl běhat a ne odpočívat. Navíc v práci spousta dodelávek, nespal jsem pořádně dva dny.V pátek jsem uběhl 5km a musel jsem toho nechat, zbytek času jsem seděl na kole a snažil se aspoň rozhýbat nohy. Už jsem to viděl, že 1/2 maratón vzdávám. V pátek mě trochu povzbudil můj nejlepší kámoš, takže jsem se hned upsal na 6hodinový maratón ve spinningu, někdy po 1/2 maratónu, takže jsem měl aspoň plán B. Dneska po ránu jsem si řekl že nejlepší boj s depresí je přes naše silné stránky, že:). Proto jsem odjel brzo ráno na zahradu a dělal jsem jaro. Důsledně jsem čistil trávu, stříhal keře, čistil záhony, dělal jaro tak důkladně, že jsem i sušil sníh že skrytých zákoutí. Celý den jsem pilně pracoval a k večeru odjížděl domů pozitivně nabuzen.

No a běhání? Od středy jsem zase začal pít ionty a dnes jsem s velkým strachem vyběhl opatrně na pas v posilovně. Zkrátím to. 10km jsem udělal, nakonec i celkem slušně, skoro 200 m jsem šel, pak jsem začal pozvolna běžet, posledních 5 km jsem už běžel za 10.2. Nohy už OK, ale byl to boj s psychikou, pracoval jsem s myslí -- no pomalu jak zenbudhista:), ale nakonec jo!!! Honza is back!:)

Tak zkusím zítra zase běžet trochu normálněji bez té histerie, co?:) Čísla dobrá, po tom pátečním obžerství, dnešních 90.2 po běhu zní velmi slibně:)

2 komentáře:

Zase jsem musel zapnout kontrolu spamu.. Omluva:)...