úterý 12. února 2013

Když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají..:)...

...mimochodem, uvědomili jste si někdy, na základě čeho se často rozhodujeme?

Ano, vím, jsem jedna z modrých zmijí:), která cíleným útokem přesvědčila Leonu k účasti na K10 (známé v civilním světě jako Kbelská desítka) a o to víc si možná uvědomuji, jak moc jsme manipulováni... A to nejen svými kamarády:), ale i reklamou a vábením kolem..Zažil jsem to teď zase na vlastní kůži. Ale postupně.

Rada spřátelených blogů se (radostně) chlubí svými dárky a tak se také já musím pochlubit (a připomenout si svoji radost) ... ovšem i ta moje cesta k radosti byla radostná a veselá... Ano dostal jsem jako dárek peníze, abych si koupil něco, co bych si jinak nekoupil, protože by mi bylo líto těch "papírků".. a tak jsem si "něco" vybral..

Přemýšlel jsem nejdříve co..
Protože rád pijí víno, tak jsem nejdříve zabrousil na různé servery nabízející víno a čtu si v popisu/nabídce neskutečně věci...Schválně sem dávám příklad..

Víno má barvu ryzího zlata s oranžovými menisky a odlesky bronzových tónů.Vůně vína připomíná kandovanou citrusovou kůru, cibéby a okvětní lístky růže. Chuť je velmi kořenitá a robustní. Můžeme v ní najít růžová poupata, kandované citrusové plody a první jarní med.

Říkám si panenko skákavá.. to musí být víno...:).. ale pak mé internetové "kroky" vedou či doslova pádí do sekce běžeckých bot a hned si čtu popis další nabídky k radosti..

Bota má fantastický kontakt s podložkou, zejména pak na blátě, mokrém kamení, sněhu a ledu, ale neztratí se ani na silnici a zpevněných cestách. Prodyšný svršek pak doplňuje funkčnost této boty na maximum, i pro běhy ve špatných klimatických podmínkách. Bota je pevná, ale přitom dostatečně pružná, chrání dobře nohu a zároveň poskytuje teměř nepoznaný pocit lehkostí.. Je vhodná pro všechny typy běžců, včetně běžců s nadváhou...

:)..:)..Co teď? Už málem kupují univerzálně-speciální boty:), ještě váhám.. protože při svých naběhaných km by mi zase tak dlouho radost nedělaly... v tom mi padne do očí popis vlastností jednoho běžeckého trička a jsem ztracen:..)

Pro snadnejší a delší běh a regeneraci po něm. ..... pomáhá posturální podpoře hrudníku a svalům horní časti těla a zlepšuje tak přijem kyslíku během běhu. (NO TOHLE!!!) :)



... sami uznáte, oko nezůstalo suché, ještě, že triko nesvítí samo na cestu, nevaří čaj nebo mi neříká, kudy mám běžet. A tak i když mě cena celkem šokovala, přeci jen je to dárek.. a ten má dělat radost a přinést něco, co bych si sám od sebe asi nekoupil ...
Takže teď se mi bude běhat o řád lépe, bude se mi vlastně automaticky posilovat horní část těla, část námahy s dýcháním vezme tričko i za mě...:). [Není už to doping?].. Takže pokud bych někoho z vás předběhl, tak to není moje zásluha... to je tím tričkem...a pokud vy předběhnete mě, tak jste ještě lepší než já a kouzelné tričko k tomu :)!


Běhu zdar! Ultra zvlášť 12:)

26 komentářů:

  1. Poslouchej Evicko, co to mas za tricko?
    Vyfot hlavne jeho zadni stranu, nebot zepredu te s takovouhle hi-tech posilou uz stejne nikdy nikdo neuvidi :-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) to je sice mile, ale mne by se na to hodil jeste nejaky vysvetlujici napis.. beham tak jak beham... protoze to rychleji nejde..:)

      Vymazat
  2. No ty budes stramak na tych Brdoch!!! Velmi pekne si si vybral :)
    Jaaj, kupovat si bezecke darky je taka radost, ale mne je ich potom casto luto hned zapotit a tak ich chvilku najprv nosim len tak von...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. duri, to triko mi putuje po evrope.. kdovi, jestli dorazi.. melo byt vcera, ale snad do patku.. uz je to 14 dni.. mozna ze samo bezi:).
      samo, ze ho doma nejdrive vyzkousim s Deri.. msf!

      Vymazat
  3. Já sem zjistil ,že běžecké dárky jsou supr dárek. Už rodina nemusí přemíšlet co chci. A jinak doping to určitě je ,ale krásnej. Je dobře ,že si to triko ukázal. Při závodech všichni uvidí jen rozmazanou šmouhu. At to běhá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) zadna smouha pratele.. to akorat, pokud sebou flaknu o zem:). jste moc mili, beru to jako spravnou legraci, ovsem nejsem zadny zavodak.. o to vic je to ujety darek, ale budu z nej mit radost.. o tom zadna..
      mimochodem.. jak clovek ma nejakeho konicka.. zahradu, behani.. tak blizci maji jistotu, ze s darkem neslapnou vedle:).
      msf!

      Vymazat
  4. Krásné hi-tech triko, ale ke tvým naběhaným hi-km se bude opravdu hodit! :-) A souhlas s April - vyfoť jeho zadní stranu, protože při závodech předek neuvidím :-)tak abych tě poznal :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ty kecko.. :)
      proti svemu presvedceni se budu snazit aspon trochu na K10 zavodit a tam mi to -- jak jinak -- nandas:) at uz budu mit tricko nebo ne..
      [tajnost.. jak me znas, tak se budu radovat uplne stejne -- tedy maximalne -- at uz budes v cili driv ty nebo ja:).
      behu zdar! ultra zvlast!

      Vymazat
  5. Tak jsem se taky prihlasil na ten zavod :-)
    Preci jen jsem astmatik a takove tricko bych taky moc chtel !
    Potreboval bych ho jeste s kapsami ! Velke kapsy ! :-)

    :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ... ano krtecku!:). taky jsem na to myslel.. zasit len.. a mit i kalhotky s kapsami..
      msf! at nam to beha..

      Vymazat
  6. Skoda, ze nebylo triko s oranzovymi menisky ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. .. s vuni cibeb a chuti prvniho jarniho medu...
      .. pripadne vhodne i pro bezce s nadvahou:).
      Jsi reklamni strateg!! :)

      Vymazat
  7. Pořád jsem vzpomínal, odkud to triko znám a nakonec jsem si vzpomněl - Kilian Jornet. Takže jsi takový český Kilian. Přeji ti, ať ti to běhá tak, ať po sezóně všichni říkají, že Kilian je takový španělský 12honzade.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na tom Kilian Jornet v původním komentáři je neviditelný link s odkazem sem http://carrerasdemontana.com/2012/10/15/kilian-jornet-manifiesto-del-skyrunner-homenaje-al-cuatro-veces-campeon-del-mundo-skyrunning/ , kde je důkaz.

      Vymazat
    2. ted jsem to diky tobe zjistil!!! :)
      no to je narez..to bych mohl pusobit jako dvorni komik:) pro Salamon... neco jako Mr.Bean:). ovsem radsi ne.. to by jeste po mne mohli chtit uhradit ztraty za odrazeni potencialnich vaznych zakazniku:).
      Diky!

      Vymazat
  8. No to je jasná volba ... proč ten Kilian pořád vyhrává ... bude muset asi příště trochu přidat. Tak ať to běhá samo :-)
    P.S. mám boty této značky a opravdu první 2-3 km letím jako pták ... no pak to ale vždycky trochu přibrzdí ... nevím jestli bych je neměl reklamovat ??

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je zajimava myslenka.. Asi bych mel napsat so Salamonu, jestli kdyz zjistim, ze se tricko "flaka":) a treba malo posiluje nebo hur dycha.. jestli mi ho vymeni za odpocinute:) nebo vrati penize..
      :). msf!!

      Vymazat
    2. Jak to tak čtu, tak sis asi měl spíš koupit to víno s čéškami. :D

      Vymazat
  9. Tak to je luxus...nemají tam třeba i nějaké boty, legíny, ponožky, které za běžce i samy běhají? Do toho bych šla hned :-)) Vzhledem k tomu, že nic takového nemám, tak už vidím, že to zase všechno oddřu sama :-)
    Ty si to zázračný triko užívej.
    A stejně bych chtěla vidět, jak v tom víně plavou menisky :-)) dokonce oranžové :-)) Krásné dny. Zuzka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) zuzko, hlavne, aby ty menisky nemyly z nasich kolen:).
      Dik, jsem neustale v "ocekavani" na to triko.. Podle vseho ke mne bezi pres celou evropu.. aby zase uz nebylo moc unavene!!! A vydrzelo jeste behat i se mnou..:)
      MSF!

      Vymazat
  10. No já si myslím že pokud tě někdo předběhne tak to bude taky tím tričkem protože ti sviralo hrudník a ty jsi díky tomu měl málo kyslíku . Oni to totiž na jinejch stránkách propagovaly jako tréningové tričko spojené s přenosným kyslíkovým stanem :))
    A finalní finta je v tom že celej zavod běžís v triku ke konci je ti takové horko že ho sundáš tím si uvolníš hrudník a v ufonskym splitu dorazíš do cile jako bys běžel na tekutej dusík .))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) jjo, jako v tom starym vtipu jak ten chlapek furt chodil vsude s kladou -- se ji ma proti unave a pro rychlost... Kdyz je unavenej nebo potrebuje opravdu zrychlit... tak kladu jednoduse odhodi:) a to se to potom bezi...
      Ty mi davas.. tedy zabrat:). MSF! 12:)

      Vymazat
  11. Aby pak ale ta horní půlka těla nebyla "vyprofilovanější" než některé spodní partie :o) Možná to chtělo rovnou celý komplet :-)) Jiřík

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ... no mozna.. zaslechl jsem takovy "sepot" ze mi mozna "svatecnik" prinese podobne trenyrky.. no moc se nebudu tesit, co kdyby to nebyla pravda..:).. a pak.. kdyz takhle dlouho za mnou bezi tricko, jak asi dlouho pobezi trenyrky??? :)
      MSF!

      Vymazat
  12. To tričko za tebe trénuje ultra. Ty se máš.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale.. vzdyt to vis sam..ten trenink, to pobihani a priprava je casto vyrazne lepsi nez nejaky zavod..:)
      To prece nemuzeme nechat "nejakymu tricku" :).. to si preci uzijeme sami..
      MSF! At se dari! 12:)

      Vymazat

Zase jsem musel zapnout kontrolu spamu.. Omluva:)...