středa 2. února 2011

Lama jsem a lama zůstanu:)

Koukal jsem, ze se v posledni dobeě(na BŠMŠ) řada lidí/bězců dobrovolně přihlásila do kategorie bězecké lamy, tak bych chtěl ukázat také jeji další členění, aby si každý mohl vybrat:)...
Milos vycházejíc ze znalosti postižených svěřenců nás charakterizoval takto:

Běžec – hobík (hobík mající sportovní cíle) – lama

Cituji Miloše: "To je takový mišmaš běžce – srdcaře a běžce hobíka, protože si chce svůj běh užívat, ale taky je v něm sportovní duch, a tak má radost z toho, že se v běhu zlepšuje. Chce si to však dělat po svém. V podstatě je to ten, co ve všem působí zmatky, jako je tomu u každého, kdo je jednoduše nezařaditelný, a ještě když si k tomu přidá, že je lama :). "

Upřímně těch zmatků je nějak víc a asi nějak neúmyslně k nim přidávám další. Abych to tak parafrázoval -- Miloš a Mammut jsou daleko a různé problémy blízko a tak si s tím lamo nějak poraď:). A jak se usilovně snažím se s věcmi/problémy popasovat, tak o to víc dělam různé blbosti:).

Například v pondělí a větší část uterý jsem byl služebně mimo Prahu a uz jsem byl natěšeny, jak hned po návratu začnu pilně plnit běžecky plán, vyběhnu s čelovkou... jenže inverze jaxvinja:( a tak jsem zase zůstal ve fitku a snažil jsem se běžet jako blázen. Ať tedy trénuju aspoň drobet rychlost:). Asi jsem něco infekčního snědl, neboť se o me pokouší celkem silné střevní potíže... Zkusili jste běhat někdy s běhavkou:)? Tedy uz v to útery mi to výrazně zrychlovalo krok:) , což teprve dneska ve středu.. Po ránu jsem měl sice naplánované dvě fáze, ale když jsem vstal tak jsem usoudil, že bude náročné se bez ztráty kytičky přesunout do práce, že ani taková lama jako já, by neměla dráždit chřestýše bosou nohou. Včera není dnes, Valdauf není Gott, zkratka, co mi prošlo včera večer by se nemuselo zdařit dnes po ránu:).

V práci, asi ukolebán bezpečím a relativní dostupností WC, jsem usoudil, že nejsem žadný ořezávátko a že večer musim jít běhat aspoň do fitka. No byl jsem ve finále jako koroptvička:), nejdřív jsem odbíhal po 1km, pak po 2km a nakonec jsem i zbytek do 14 nějak zvládl, ale ta rychlost v závěru byla impozantni.:)

Jeden maník, co tam cvičil delsi dobu mě rychle odhalil a zhodnotil to slovy: "No viděl jsem už hodne různejch "případů", ale ty seš úplny pako:)." Jako tradicně měl pravdu. Ovšem, nějak cítím, léčivou sílu běhu:), takže pokud to jen půjde tak ty dve fáze zkusím zítra dát.. My lamy nějak v skrytu duše věříme, že se ta překonaná protivenství:) ve finále sečtou a zúročí a až se Brdská a Mammut zeptají, co jsem pro to dělal, budu moci s klidným svědomím říci. "Fakt moc, co to šlo. Málem jsem se z toho po...." :)

Ať se daří! 12:)



8 komentářů:

  1. :)) Tak držím palce, ať vždycky doběhneš včas .)

    OdpovědětVymazat
  2. dneska zlehka :)
    Třeba si ten manik myslel že tě ten běh vzrušuje když to tak prožíváš a nakonec to běhaní stranou tomu moc na počestnosti nepřidalo :))

    OdpovědětVymazat
  3. Já to říkám furt, to jsou ty vaše mrkve, půsty a nevím co ještě. Já jedu na tlačenku a je to O.K. :-)))))

    OdpovědětVymazat
  4. :), vidim, ze vas tradicne prusvihy a ulety druhych potesily..:). Dik.
    2 ll: Uprimne, pri tech strevnich problemech ma clovek, "lehky" krok sam o sobe:). Jinak dneska zatim lehce, 12km, myslim, ze bych navecer mohl jeste hodku+ (12-14km) pridat, at se zase neflakam. Zitra dam tradicni regeneracni volno:).
    2 muttyz: Clovece, to nebyla mrkev:), ani pust, neco "divnyho", protoze ja normalne mam kachni zaludek a nic se mnou "exotika" nedela, ale tentokrat? :)

    OdpovědětVymazat
  5. Dnes se čistím, mám radost :oD Nebojte, žádná mrkev v dosahu, jen rýže a zelenina.

    To běhání s běhavkou jsem si jednou zkusila, ale ne v posilovně, nýbrž přímo na place. Snad každých 500 m jsem zaplula do nějakého křoví. Cestou zpět jsem si říkala: Tam nesmín, tam jsem už byla... Bylo to vyčerpávající... :o))

    OdpovědětVymazat
  6. 2 Pulec: Me se libila ta tvoje vsimavost.. tam nesmim, tam uz jsem byla!!!:) Tak at vzdy dobehneme vcas, kam potrebujeme:)! MSF!

    OdpovědětVymazat
  7. Honzo, takhle toho Mammuta nejen že doběhneš, ale myslím si, že ho i předběhneš :o)
    Drž se, jedeš v úžasném tempu!
    1bubobubo

    OdpovědětVymazat
  8. 2 bubo: To ty jsi pravy zavodak! Ja jsem fakt trouba:) aspon v tom behu a tak abych si veril musim mit nabehano... Dekuju za podporu, bude to jeste fest boj, zatim jsem na zacatku.. ale tesim se z toho! MSF!

    OdpovědětVymazat

Zase jsem musel zapnout kontrolu spamu.. Omluva:)...