čtvrtek 10. února 2011

Mission impossible





Tak takhle krásně se budí Prokopak v mrazivém ránu.. Ale začátek tohoto týdne byl opravdu ve znamení Mission impossible. Já si tedy při tom nepředstavuji ani tak Toma Cruise, ale třeba maminu od dětí, která se snaží sladit práci, starost o rodinu a svoje běhání, nebo svoji maličkost, když se poctivě snažím se připravit na Silvu, přitom práce, dostavba domečku plus snaha držet svoje blízké spokojené a šťastné a být s nimi....

Je to Mission Impossible, prostě jako kdybyste chtěli zařídit, aby ve Windows všechny programy spolu spolupracovaly bez jakýchkoliv problémů nebo třeba zajistit trvalý mír na Středním východě.. Prostě téměř nedosažitelná meta, která je udržitelná možná jen částečně a krátkodobé:).

Prostě tento týden na mě připadlo splnění mých slibů:) -- vzít si na pátek volno a odjet do hor na lyžování s rodinou. Teď jak k tomu splnit mamutí trénink? A tak jsem nenechal nic náhodě a dlouhý běh dal nakonec ještě dneska ve fitku, odjíždím na hory a mám téměř splněno:) -- po-čt = 90km. V neděli přijedu snad OK a večerní proběhnutí mě doufám posune nad 100km a ke splnění mého trenýrkového plánu. Ovšem nebylo to úplně jednoduché, byl to takový malý boj, možná o to těžší, když vím, že jsem teprve na začátku cesty:). I když upřímně, já mám tréningy a pobíhání rád.

Ovšem dneska to bylo ve fitku super. Nejdříve jsem ráno vyřešil všechny možné zařizování, věci do práce po noční:) a pak v symbolických 9:11 dorazil do fitka. Jeden zážitek za všechny. Běžím si takhle třetí tričko [vyměňuju tričko po 12km, napiju se, zakousnu fidorku..] když se tam ukáže nějaký povědomý chlápek a (už v poloprázdném fitku) začíná cvičit. Tak na něj okem zakaleným potem pohlédnu a říkám si, hergot, vždyť já toho člověka od někud znám!!! To je buď spolužák nebo někdo z matzyzu:). Koukám na něj po očku, dokonce jak šel vedle na pasu, tak jsem měl sto chutí se zeprat, odkus se známe. Naštěstí jsem to potlačil. Když jsem při své "občerstvovací" stanici slezl, vyměnil tričko:), napil se, tak mi jeden z místních trenérů řekl.. "My jsme dobrý fitko, chodí sem i spousta známých osobnosti, jako třeba pan Klepl, co teď odešel..." No málem mě kleplo-tedy omylo:). Ještě, že jsem potlačil svoji touhu mu sdělit, že asi vím, odkud z mff se známe.. To by si buď myslel, že narazil na uplnýho debila, nebo že se pod průhlednou záminkou ztráty paměti snažím seznámit..Musím si na svoji družnost dávat větší pozor!:)

Ať se nám dobře a vesele běhá, držte mi palce. 12:)

PS. Tyden 104km.

10 komentářů:

  1. Mně to jméno nic neříká, vsadím se, že bych měla stejný pocit. Taky se mi to sem tam stane, že takhle o někom přemýšlím, odkud ho znám, ale většinou se nezeptám, právě proto, že se bojím, že ho znám z telky a byl by to asi docela trapas :D na druhou stranu, to je riziko jejich povolání, musí s tím počítat .)

    OdpovědětVymazat
  2. Teda dat 40 ve fitku to je maso . A jeste za takovej čas :)) Ale na druhou stranu to nechapu měls na to čas venku bylo nádherne sluníčko teplota přijatelná chodníky suché. To vyznělo skoro jak pohodlnost když už 40 tak ve fitku to bude rychlejší a pohodlnější :)) Ale stejně máš můj obdiv nad tvou vytrvalostí se kterou kopeš tu jámu :)

    OdpovědětVymazat
  3. 90 km od pondělí do čtvrtka je docela slušná soda, máš můj obdiv.., o to větší, že je v tom běhátko...., btw přesně navazuješ na Milošův článek Na co běhá mozek:-) Dav

    OdpovědětVymazat
  4. Honza to ze skromnosti otocil, to tomu chlapkovi rika jeden z mistnich treneru: "My jsme dobry fitko, obcas sem chodi i zname osobnosti - treba tady 12:-)"

    OdpovědětVymazat
  5. Je to pěkná honička, být v běhání jednička... Taky stavím barák,dělám v turnusech 12-hod. směny a měsíčně se snažím jen o 200 km. Někdy to není prdel, ale o to víc si potom člověk svých výkonů cení...MSF !!!

    OdpovědětVymazat
  6. Honzo jsi můj vzor v zarputilosti :o)Stíháš toho hodně a hlavně s úsměvem, či s úsměvnými historkami :o)Tak ať to tak pokračuje :o) MSF
    1bubobubo

    OdpovědětVymazat
  7. Dik za mile komentare:). Prech chvili jsem se vratil z dovolene:), sel jsem se protahnout do Prokopaku a ted kontroluju postu:).
    2 Socketa a Duri: Me to taky nedoslo, ze je nekdo slavny, ja moc televizi nesleduju:)... O to vic musim myslet na to, kdyz sleduju "nekoho mozna me znameho" :)/ DURI DRZIM PALCE NA MARATON, DEJ VEDET!!!
    2 ll: Vis, ze ase mas pravdu:)? Je to sice maso, ale casove to bylo urcite rychlejsi a technicky jednodussi nez v Prokopaku [tam musim bud premyslet, kam schovat vodu, nebo zebrat:), pripadne spolehat na hospody v Holyni, Reporyjich, a sousednich vesnicich. Az bude tepleji, atk fitko pada.. Jen na veslak..:)
    2 Dav: ja to sice dal do ctvrtka, ale byl tp v podstate tydenni program (tedy celkem 104km), takze zadny udiv, ty davas hromady km..
    2 Adam: Tradicne jsi me rozesmal:)
    2 Muttyz: Presne tak, delat vic veci najednou a jeste to "proklate behani" cituji svoji nejmilejsi manzelku:), ono se to nekdy pohleda:).
    2 1bubububo: Ale Petre, ty jsi velky zavodak!!! I kdyz zarputilec, to ja jsem:) a veselo je snad porad, tak at nam to vydrzi!
    12:)

    OdpovědětVymazat
  8. Příhoda s Bohoušem Kleplem mne dostala!
    Stalo se mi před pár lety něco podobného. V baru u nás v práci pil pivo Václav Klaus se svým mladším synem. Ten tehdy praoval ve stejné firmě jako já. Václav Klaus v té době sice ještě nebyl prezident, nicméně jsem ho pozdravila (znám ho přeci, ne?) a přemýšlela odkud že se vlastně známe... :-))

    OdpovědětVymazat
  9. :), jjo to je moc dobre, ze podobne reagujou i dalsi lidi:). Trapasum zdar! Ony po case zkrasni a prinesou veselou naladu! 12:)

    OdpovědětVymazat

Zase jsem musel zapnout kontrolu spamu.. Omluva:)...