úterý 30. dubna 2013

Zane Grey 2013 - aneb všechno, co jsem si přál...


Vylézáme z auta, je celkem zima, asi většina lidí by si přála, kdyby podobná teplota vydržela celý den, ale horko/hic patří k ZG jako mladí k socialismu:)...

Při startu obřadně škrtají ve svých seznamech 76 a 84 a teď už to bude napořád jen seventy-six and eighty four... Koukám kolem, jestli neuvidím Gordyho, ale tma jako v pytli, jen červená čísla velké časomíry odpočítávají zbývající minuty do startu, zkoušíme čelovky, řadíme se dozadu, hodně dozadu, úplně na konec a v tom najednou je start a úzký had plný světlušek se vydává na cestu vzhůru do kopce... 21 vteřin než překročíme pomyslnou startovní čáru, 12 pozadu, snad mi to přinese štěstí..

Pomalu stoupáme vzhůru a postupně se propracováváme dopředu. Stinuv loňský úspěch těsně nad hranicí 13h nás posunuje dopředu a milí za milí se dostáváme výš v pořadí. Na první stanici rámus, všude ještě plno lidí, i když pole závodníků už dávno není souvislé a běžíme hodně osamocené, povídáme si.. a většinou předbíháme.. Stín si počítá bilanci kolik předbíháme, kolik předbíhá nás...na další stanici se posunujeme podle všeho do první 100, potom jsme 76... ale to bych předbíhal...

Běží se mi hezky. Terén, na který se většinou nadává:) je těžký, kameny, výmoly, cesta se vlní nahoru dolů, údajně převýšení je 12.000 stop (3.600m), ale jak Stín vtipně dodává, cíl a start je po první stanici skoro ve stejně výšce, takže běžíme téměř:) po rovině.. Probíráme všechno možné, v jednu chvíli podle všeho předbíháme i Gordyho, ale na společnou fotografii není čas, věřím, že se uvidíme v cíli:), Stín se řítí vpřed jako namydlený blesk. Máme skoro půlku za sebou,slunce stoupá pořádně vysoko, kameny sálají, že si připadám jak chleba v topinkovači:) a nebýt Stíná běžícího přede mnou, tak nevím, co stín je:)... Jenže...Ty placky, co Stín namazal a normálně jsou dobré, tak je nedokážu jist. Mezi první a druhou stanici jsem snědl sotva jednu půlku, pak kousek a teď už vůbec nic. Vím, že je to chyba, ale věřím, že třeba jist začnu.. Zkouším chroustat slané tyčinky.. vždy do kopce zpomalíme, přejdeme do chůze a jíme, upíjíme z lahví.. Mám v jedné vodu s kolou a v další jen vodu.. což
se samozřejmě ukazuje jako začátečnická chyba, ale co... Jak by řekl chlápek padající z mrakodrapu.. Zatím je to dobrý:) a tak v pohodě dobíháme na 24 míli do stanice s příznačným názvem Hell's gate...

Brána do pekla

Motto: "Ultra není o tom, jestli vyhráváme nebo prohráváme, ale o tom, že to do poslední chvíle nevzdáváme... " (Běžící Stín)

Těšil jsem se, že třeba zkusím sníst kousek banánů, ale na stanici mají asi 3 proužky banánů nakrájeného skoro tak tence, že by se z něj dali dělat chipsy:), beru jeden a v mžiku mizí zbývající dva:). No nic, beru si vodu s kolou a vodu plus vodu do rezervní láhve. Čeká nás jeden z nejtěžších úseku... A tak vybíháme. Asi 3 minuty od stanice se mě Stín ptá, tak jak to jde, vše OK? Ještě stačím odpovědět se svými tradičními vtípky, že jo OK, tak přesně, naprosto přesně v tom mě chytnou neskutečné křeče do nohou... Křeče mám skoro všude. vzadu, vpředu, třísla, lýtka..:) svíjím se tam, jak tančící derviš, bolest neuvěřitelná, nedá se nijak protáhnout, protože při protipohybu na jednu křeč, to přeskakuje jinam:). Naštěstí nás dobíhá jedna dvojice a Stín od nich získává 3 solné tablety, které si beru, bolestivě kulhám a snažím se křeče rozejít. Jdu pomalu, slézání z kopce je náročné.. postupně ale můžu aspoň chodit a tak se posunujeme dopředu no skoro stylem babička s chodítkem..:).. A to je před námi jedna z nejtěžších části na plném slunci... stoupání berou sílu, nemůžu jist, proč jsem si trouba aspoň nevzal neředěnou kolu:)???... Naštěstí po cestě potkáváme dva potoky a tak doplňujeme rychle ubývající vodu do lahví, máčíme si čepice a šátky a zase jdeme krok suň krok dopředu směrem vysněná stanice Fish hatchery... Snažím se že Stína vyrazit, jaký je cut-off, kolik máme času, jestli se na stanici dostaneme v čas a začínám přemýšlet nad další strategii..

Postupně se sice sbírám, už dokážu souvisle jít, ale běžet (zejména z kopce, kdy by se to hodilo) kvůli křečím nemůžu..jak se vyhýbám kamenům, tak snadno chytám křeče téměř náhodně do nohou:). Potřeboval bych se najíst, ale nejde to:). Najednou ale vidíme auta, slyšíme rámus a jsme na Fish Hatchery, asi 40 minut před časovým limitem..

Sedám si na chvíli pod střechu stanu a Stín mi nese studenou kolu a vodu.. říká vodu moc nepij, pij kolu co můžeš.. Vem si (teplý) pivo z batohu...to tě srovná, buď se ti udělá lip, nebo se pozvracíš a za chvíli ti bude o hodně lip:)... tak tohle se mi (zatím) nepodařilo [ale slibuji si, že na tom budu pracovat:)]..

Nicméně za chvíli přichází Stín s informací, že cut-off je na další stanici za 4.20 a pokud chci dokončit, tak bychom měli co nejdříve vyrazit. Celou dobu přemýšlím, jak dál a říkám i nahlas, že samozřejmě bojovat chci a budu, nejsem měkota, ale nechci ohrozit kamarádovo úspěšně dokončení (i když na dobrý čas už je dávno pozdě)... Nenechá mě domluvit a říká, pokud poběžíš, poběžíme spolu. To je slovo. Na jednu stranu mě to děsně svazuje, protože teď už nejde jenom o moje dokončení, ale Stinovo DNF je také ve vzduchu. Mimochodem mi Stín prozrazuje, že on loni tuhle etapu běžel kolem 3:30?

A tak běžíme... ne není to řečnický obrat.. skutečně se snažím běžet rovinky a mírně kopečky dolů/nahoru, prudší věci scházím opatrněji... Ten pocit soudržnosti je moc silný. Vím, že Stín položil bez řeči riziko svého nedokončení doslova na oltář mého ultra křestu, jen aby mě podpořil. Takové oběti neleží na ulici, takové dary se nevyhazují oknem... A tak fakt běžím, co to jde..ještě jednou mi Stín dává na zemi nalezené solné tablety:), ještě několikrát bojuji s křečemi, ale jak tělo poznává, že hlava vítězi, jde všechno snáz...Znovu to rozcházím a i rozbíhám.. Sice nezvracím, ale nakonec se mi podaří sníst hrst slaných tyčinek a piju kolu a vodu... Jakoby se všichni kolem i nade mnou spojili, aby pomohli.. probíháme kousek cesty částečně pod mrakem a světě zboř se... Na stanici jsme v  dostatečném předstihu, zvládli jsme to za 3:38 (!).

Na stanici se ale zdržíme déle... Tady musíme nabrat opravdu zbytky jídla, jsme mezi posledními, stanice už čeká, až se bude moci za hodinu zavřít, ale nutnou podmínkou, abychom mohli dál je mít každý své světlo.. jenže my jsme naše čelovky na druhé stanici odložili... Tady se ukazuje soudržnost ultra komunity. Jednu nám půjčuje (a následně i věnuje) manželka běžce, který je tu s námi, druhou půjčuje obsluha stanice a tak vyražíme.. Teď už sice nemám žádnou motivaci na spěch, naopak říkám si, že to bude bez jídla za 16h, ostuda, ale klidně to dojdu, ať se ve tmě nezraním.. prostě chci dokončit na jistotu.. Stín mě celkem správně popichuje, že mi GPS neměří úplně přesně, že bychom mohli zkusit pod 15h, protože jsme v horách, stezky jsou velmi členité, že máme ve skutečnosti za sebou víc.. Zase měl pravdu, je to zkušený borec:), měl jsem ho ve všem poslechnout i s tím zvracením:)... ale chybami se člověk přeci jen učí:)... tak nakonec o pár minut míjíme 15h hranici.

Tady je potřeba pro úplnost přidat alespoň pár momentů a střípků že závodu. Například asi 3km před cílem nás míjí [určitě další herec že skupiny kterou si Stín objednal:)] Cliff a volá na Stína, jestli už běží druhé kolo?:). Vysvětluji, že ne, že táhne s sebou kámen, tedy mě..:).. Stín využívá situace a zjišťuje, jak a s kým je Cliff tady a obratem nám zajišťuje odvoz k autu na start. No je tohle náhoda???

Nebo.. V první půlce běžíme po stezce a najednou děsný rámus, strašidelný zvuk asi metr od stezky.. Děsně jsem se lekl. Stín říká zkušeně.. to je chřestýš a pěkně naštvaný:).... Vím, že to všechno dělal pro moje zážitky, ale jak do té divočiny dostal magneťák a reproduktory??:)... po chvíli, když opatrně probíháme mezi takovými menšími pavoučky, Stín to zase komentuje.. to jsou všechno černé vdovy.. :)...Rozvovor s Cliffem a Jeffem v autě patří také do kategorie hereckých etud, připravených pro zahraničního hosta..

Nebo... Velkou část druhé půlky jsme se míjeli s "růžovou Barborkou":) jak jsme si Stephanii se Stínem překřtili. Střídavě nám to běželo/šlo rychleji, střídavě ona byla rychlejší... a velkou část posledního úseku jsme zdolávali společně... a také cílem jsme prošli šťastní společně.... No zážitková dovolená, jak podle katalogu...:)

Pocity v cíli se nedají jen tak jednoduše napsat, nebo aspoň já to nedokážu, bez toho, že bych byl buď přehnané osobní, patetický nebo bych zamlčel pravý stav věci:).

Je to skvělý, na začátku a uprostřed jsem díky svoji hlouposti a nezkušenosti téměř úplně vyhořel, těsně před cut-off jsem se se Stínovou pomoci znova narodil a zvedl se k relativně slušnému času na další stanici, abych nakonec "zkušené" dokončil:).

ZG 50 miles, 2013 je za námi. Ať žije ZG 50 miles, 2014. Chci tady příští rok být, dostat tou holí přes záda a běžet po těch kameních a půdě, která je, jak říká Stín, červená od potu a krve těch, kteří tady běhají..:)

Běhu zdar, ultra zvlášť... Ať žijí kamarádi! 12:)

PS. Hned to postnu, pár fotek dodám později.


75 komentářů:

  1. Neuveritelny. Zrozeni, smrt a znovuzrozeni v jednom zavode, k tomu sila pratelstvi ve vsech podobach. Kluci, blahopreju a klanim se.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. April, zavod je prekrasny.. pokud budu jen trochu moci, tak se pristi rok vratim s rozhodnutim, ze se totalne zbortime:)..
      Ten socialni rozmer a uvodni "prednaska" o ultra byly ale jeste vydarenejsi..
      MSF! 12:)

      Vymazat
  2. Honzo gratuluji nejen k dokončení, ale hlavně k tomu, že máš kámoše, který je ochoten pomoci když ti je v běhu nejhůře. Krásné vyprávění, silný zážitek - to zvracení se fakt nauč :-))) my "zkušenější" zvraceči víme o čem Stín mluví :-))) Ty křeče musely být opravdu hrozné, protože, ty jen tak něčemu nepodléháš. Ještě jednou gratuluji oběma a smekám klobouk před vaší ultravytrvalostí! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Diky, budu se snazit lepe "pracovat"s travicim ustrojim..:)
      Vsechno je poprve silnejsi.. Asi ted uz by me to tolik neprekvapilo a navic do takovych podminek bych si asi vzal i solne tablety s sebou.. proste nezkuseny nadsenec:).. nastesti zkuseny kamarad byl nablizku..
      Neco na zpusob autoskoly:)
      MSF! 12:)

      Vymazat
  3. Ivan
    To s tou colou je dobré.U nás se používá cofola alias kofola.Mě kofola dokáže dobře energeticky nakopnout i během dne.Už tak mám teď červené krvinky akorát na spodní lajně a únava je pak znát rychleji.A můžu potvrdit,že po 3 minutách a 2 deci kofoly se baterie nabijí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. kalorie jsou dobry ... ale ionty to nema ;)
      BS

      Vymazat
    2. do ted si vycitam ze jsem si nedal to pivo:). Mas naprostou pravdu..12:)

      Vymazat
    3. ja ti to vycitam taky ! :) ... kdybys pil jako ja, mohli sme tech piv dat dohromady 12 !! ... nebylo by to symbolicke ?

      BS

      P.S. Koukam je u mne presne 12:34 ... cas jit behat :)

      Vymazat
    4. Ja behat dneska nestihnu, ale zitra po ranu vezmu Deri... uz se moc tesim..:)

      Vymazat
  4. gratuluji k uspěšnému dokončení o to cennější že to nebylo zadarmo :)
    Jste kluci neuvěřitelně dobří a stín má u mě pivo za to že tě v tom nenechal :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) myslim, ze tech piv je tam "zavesenych":) vyrazne vic.. Ja bych svoje dluhy mel pocitat rozhodne na bedny..:)

      Vymazat
  5. Nebýt těch smajlíků, asi by mi (navzdory tomu, že konec znám) trnuly zuby... Jsi frajer, smekám a klaním se až k zemi. Úžasný výkon a krásné vyprávění o cestě do pekla a zpátky se skvělým kamarádem a průvodcem v jedné osobě. Na takový film bych se s chutí podívala... ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. myslim, ze kazdy, kdo je trochu prasteny a ma dobre kamarady... tak podobne filmy take proziva..:)... nerikej, ze ty ne,,,:).
      msf! 12:)

      Vymazat
    2. Řekněme, že na tomhle poli jsem ještě amatér, ale už se to rýsuje ;-) A víc fotek, prosím prosím!! :-)

      Vymazat
  6. Honzo jsi neskutečnej. :) Jako bych to uz nekde slysel.
    Je dobre, ze jsi tam jel, ze jsi bezel a nevzdal jsi to! Kdyby jsi to bezel bez problemu k cemu bych ti gratuloval, ze ti to slo samo? Pché

    Az budete chtit vyrazit na Leadville, vezmes me do batuzku bourlivaka?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Diky Kamile.. ty bys to urcite dal s prehledem.. a prohnal ty rychlejsi..:)
      ... maspravdu v tom, ze je dobre, ze jsem si prosel necim silnejsim.. bude se to jiste hodit..:). msf!!

      Vymazat
  7. Obrovská gratulace! Zvládnout tak těžký závod a překonat sám sebe i přes problémy ... hluboko smekám svůj širák :) Kvůli takovým zážitkům běháme, tohle je ale "ultra" zážitek a díky skvělému vyprávění si ho můžeme užít i v českých rovinách. Už se těším na další zápisky. Leadville, Lavaredo, UTMB?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. diky, fakt dik..
      no vsechno postupne:)... ted musim zase neco udelat v praci a doma.. mel bych aspon nejaky cas urvat na behani jinak se zblaznim:) a jinak tu Silvu nedam..
      At nam to beha!!! 12:)

      Vymazat
  8. Gratuluji Honzo ! Neskutečný obdiv k výkonu a díky za poutavé zprostředkování zážitků.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dik, tobe by se to taky moc libilo.. fakt ze jo.. 12:)

      Vymazat
  9. To musel byt zazitek! Extra silny!
    Jak jsem cetla stinovo motto, napadlo me, jak poznas, ze uz je posledni chvile? :) Pripomnelo mi to historku, kdyz jsem byla mala, jeli jsme s rodicema na vylet na kole. Kdyz tata balil doma na cestu tatranky, tak mi zaplaly oci a tata mi rika, ze ted ne, ze to mame, az bude nejhur. Tak jsme vylezli pred barak, ujeli asi 500m do mirneho kopecka a ja zastavila a povidam tatovi: "Uz je nejhur?" :))
    Jste fakt dobry!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :)... ty tvoje rodinne historky by stalo za to snad vydat knizne.. kdyz vzpomenu na tu s vysavacem.. tak se snmeju jeste ted..:)
      Snezce zdar!! 12:)

      Vymazat
    2. Clovek nikdy nesmi prestat myslet pozitivne ... a tak kdyz mne chytne krize, snazim se upnout k vidine "kdy bude lip", ale obvykle dospeju k nazoru "ze uz bylo", a tak to nema cenu resit.
      BS

      Vymazat
  10. Parádní vyprávění, neskutečný výkon a ty silné zážitky - ty z toho úplně sálají. Článek jsem zhltnul jedním douškem ke snídani a hned musím vyrazit běhat, jak mě z toho svrbí nohy :o))
    Honzo, seš fakt ultraborec!(u Stína je to už spíše takový normál) :-) Už teď se těším co vy dva vymyslíte příště :-)
    Jiřík

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dik,, no stin je takovy magnet na zazitky a ja ty situace asi taky drobet pritahuju, takze se hezky zije:) a vyprava se v tomhle duchu velmi vydarila..
      msf! ultra zdar!

      Vymazat
  11. Tohle tě posune dál jinak je dobře ,že tě stín podržel a vyhecoval supr kámoš. At to běhá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dik, mas naprostou pravdu.. stin je supr kamos.. at to beha.. 12:)

      Vymazat
  12. Chtěl jsi skutečné ultra, dal jsi skutečné ultra. Ultra, kde se muži přerodí ve skutečné chlapy. Nám joggerům nezbývá než tě obdivovat s otevřenou pusou a čekat, co přijde dál. A dál už to bude v porovnání se ZG jen procházka růžovým sadem ;o))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. diky moc, ovsem s temi ruzovymi sady bych to tak nevidel.. tedy pokud to ruzove kere budou hodne huste a budou mit poradne ostre trny... tak to souhlasim.. to, co bude nasledovat je prochazka ruzovym sadem:)...
      at se dari!!! 12:)

      Vymazat
  13. Uzasny vykon!!! Ja si ten boj ani neviem predstavit, ale musi to byt sila, ked to dokaze (takmer) zlomit niekoho ako ty. Mas odo mna palec hore, ze si to nevzdal. Na druhej strane to mas tak trochu ulahcene (to rozhodovanie, ci skoncit alebo nie), ked tam lietas z Europy. Predsa sa tam nebudes trepat kvoli drop outu, nie? A este do toho ten Stin, ktory to na teba skvele psychologicky zahral. Jemu vsetka cest za tu namahu okolo toho celeho, najat vsetkych hercov, vsetko zaranzovat...akurat popri tom vsetkom uz nestihal dohliadat na to, co pijes a jes, ale tak neda sa vsetko naraz.
    Este raz, velka gratulace, o rok to bude urcite lepsie, nechal si si priestor na zlepsovanie sa :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. diky duri, prostor na zlepseni tam rozhodne je.. jinak vyprava splnila opravdu vsechno, co jsem chtel..
      nejsem nesvepravny:), musim se hlidat sam:).
      msf! 12:)

      Vymazat
  14. Teda Honzo, to byl mazec! Stejně tě trochu podezírám, žes to udělal kvůli nám, aby se nám při čtení zatajil dech :) Vše, co mi proběhlo hlavou, už bylo v komentářích výše řečeno, nebudu se opakovat. Jen tedy gratulace a obdiv – oběma - za to odhodlání, vytrvání a vzájemnou podporu. Jste démoni!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. diky moc ivus.. ta podpora.. byla fantasticka... ten spolecny "prozitek":) nemel chybu... musis pristi rok na brdskou a na silvu..12)

      Vymazat
  15. Hezky jsi se Honzo chytil do pasti ultratrailu. Teď to máš už nadosmrti. Z toho se nedá jinak vystoupit. Už by ti to chybělo. Ale na druhou stranu, jsou horší závislosti :) Sam

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Diky Same... mas naprostou pravdu.. strejdu z chladnych nizin to chytlo za srdce:).
      Treba prijde cas, ziskam zkusenosti a budu moci stejne jako Stin pomohl mne .. ja pomoci nekomu jinemu to prozit..
      Sam vis, ze tohle neni o prvnich mistech [mozna pro reprezentanty skyrunning:)], ale o tom to vubec neni..
      I prosty clovek muze mit tak hluboky prozitek, ze vsechno kolem bledne.. at uz zavisti pred sdilenym kamaradstvim. nebo radosti nad prekonanim sama sebe.. Ta sila [verim tomu] nas neopousti a jde s nami do vsednich dni..
      MSF! Ultra zdar! 12:)

      Vymazat
  16. To je teda něco.
    Ani si nechci vybavovat, co všechno je skryto za tvým psaním a co všechno se sem nevešlo...
    Snad jen tuším, jak to muselo být těžký s křečemi a hladem.

    Jseš prostě borec!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) dik.. no borec.. nevim..:)
      ale uzil jsem si to.. Muj kamarad Machy uz kdysi pro to vymyslel nazev.. "radost az na kost" :). A tak si jej dovolim citovat..
      At se dari! 12:)

      Vymazat
    2. Parafráze "radost až na křeč" by byla možná vhodnější!
      :)

      Vymazat
  17. Když tak čtu Tvoje velmi poutavé vyprávění vyplývá mi z něj, že lze překonat takové maličkosti, jako je jet-lag, aklimatizace do jiného podnebního pásma nebo tréma. Ale nelze překonat mizerné americké pivo. To Ti pokazilo rovnováhu minerálů a fungovalo jako časovaná bomba. Ta fotka plastového džbánku je důkazem. BS tam žije dlouho, už má upravený metabolismus. Pěkný den.
    Radomír

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dik, je to zajimava hypoteza..:)
      Budu s tim tedy pracovat.. Mozna bych si mohl privest s sebou silnejsi evropske pivo.. vyzkousim pristi rok!!!
      Me to totiz nejen ze neodradilo.. me to nadchlo!!!!
      Treba se nekde setkame nazivo a proberem.. MSF! 12:)

      Vymazat
    2. tak to pozor !!! Tady dochazi ke zjevnemu, byt neumyslnemu, prekrucovani reality:

      1) Je sice pravda ze USA je zrejme jedinou zemi kde voda chutna stejne jako nejmenovane popularni pivo, ale to na snimku je vynikajici kvasnicovy nefiltrovany Blue Moon, za ktery by se nemuseli stydet ani v Nemecku ... i kdyz do Franziskanera to ma treba dost daleko taky.

      2) Honzuv problem je zrejme opacneho razu. Statistiky hovori za vse: Honza12 + 0 piv = krece a mnohahodinove utrpeni jako zvire. Ja jsem si dal cestou sest kousku a jak mi bylo!

      BS

      Vymazat
    3. :) musim potvrdit... nefiltrovany blue moon je velmi dobre (a kvalitni) pivo.. moje chyba, ze jsem pri behu pil prevazne jen vodu...:(
      .. mohu si sam jen tukat na hlavu a rikat.. kdybys nebyl hlupakem..[nestal by ses medvedem:)] .. tedy dobehnul bys v pohode o vyraznou dobu drive!!!:)
      Stin ma tradicne pravdu!!! :)
      12:)

      Vymazat
    4. OK, pokus s evropským pivem vypadá zajímavě. Otázka co na to celníci. Každopádně bych příště vynechal ten pomeranč, nebo co to tam plave :-). Jestli to nenaštvalo nějakého lehce xenofobního pivního boha. radomír

      Vymazat
    5. Radomire, tady je potreba dodat "evropsky/cesky" dodatek... To pivo je nepasterizovany blue moon a ten se normalne pije s pomerancem a musim rici, ze je to dobre, hodne dobre pivo! :)
      Kdyz jsem koukal pred rokem na ruzne selekce piva, co Stin pije, tak jsem netusil, co je co..
      Ale otevrena mysl, cil "nediskriminovat":) zadne pivo.. a spoleh na Stinovo vyber me tou dzungli neznamych piv zatim bezpecne provedly..
      Myslim, ze by ti chutnalo:). MSF! 12:)

      Vymazat
  18. Super! Jdu si podat přihlášku na DAMU. Ať jsem připravena, až bude Stín hledat herce na příště :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to se tesim.. Mozna uz se tedy objevis v dalsi castingove skupine..:) :)..
      My nemuzeme nic naznacovat.. Ale zatim to vypada.. ze by se Stin mohl po Leadville ukazat v Cechach.. meli bychom neco spachat. davam svuj dum a prokopske udoli k dispozici..:)
      MSF! 12:)

      Vymazat
    2. Kdy by to zhruba mělo být? Ať stihnu přegumovat kalendář :-)

      Vymazat
    3. Podle vseho po Leadville.. tedy konec srpna..
      Uvidime, jestli a jak vyjde..
      Ja jsem slepici prdelka.. ja vsechno reknu..:)
      MSF!

      Vymazat
    4. To zní hodně zajímavě.

      Vymazat
    5. Pratele.. az budu vedet vic.. myslim, ze to stejne neudrzim:).. [my starsi mame problemy s udrzenim cehokoliv:)] a tady to prasknu.. a zorganizuju jak bezeckou sirokou dalekou hospodu, tak nejakou grilovacku a beh u nas kolem..
      Ale jak rikam, jak to bude, tak to bude..vsichni zdejsi zvani..
      MSF! 12:)

      Vymazat
    6. A prespolni? Muzou eventualne dorazit i prespolni?

      Vymazat
    7. April... I kdyz to mas "pres pole":) a ne pres jedno, tak rozhodne nejsi prespolni, ale domaci!!! Jasne, ze budes vitana...MSF! 12:)

      Vymazat
  19. teda ty ses horsi nez babicka typu E ... ta uz to taky vsechno prozradila ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) vim, vim...
      bude jista skupina:), ktera bude rikat, ze jsem vsechno prozradil a nic neudrzel v tajnosti..
      Ale bude asi vyrazne silnejsi skupina:), ktera bude rikat.. jak jsem skvele:) dopredu rekl, co se bude dik...
      [a ted si vyber:)]
      jjo, kdyz je nekdo "celer-bryta" :) tak se nemuze tolik branit..

      MSF! Zelenine a celeru zdar! 12:)

      Vymazat
  20. Je to síla, vůbec si to ani nedovedu představit, jste fakt borci.
    Ten film bych taky ráda zhlédla, až bude promítání, dej vědět :-)
    Všechno, co bych chtěla říct už v komentářích je řečeno. Takže běhu zdar!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zuzko... kdybys tam byla a mela neco nabehane.. tak verim, ze s urcitym odhodlanim bys take dala... Nez ten vysledek:), cenim si ten fakt "znovuzrozeni" a kamaradske podpory.. plus ty zkusenosti, ktere jsem nikdy nepoznal..
      MSF! Ultra zdar! 12;)

      Vymazat
    2. Honzo, to je od Tebe milé, děkuji ....je vidět, že jsi nezdolný optimista a k tomu Ti gratuluji.
      MSF! Zuzka

      Vymazat
  21. Páni, tak to je teda síla! Jste oba neskuteční borci, klaním se až k zemi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) nikam se neklan..:)
      Pristi rok si urcite zkusis neco delsiho sam.. nerikej, ze ne.. MSF! 12:)

      Vymazat
  22. Teda to sis mákl, s těma křečema i žaludkem. Nevím, co je lepší. Teda horší :) Na druhou stranu i takové věci, o které nestojíme, jsou cenné zkušenosti. Do příště to vychytáš ... :) Když tak čtu ty komentáře, nejlepší by bylo slané pivo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) slane pivo! :)
      Myslim, ze jsi objevila nejaky novy trhak na trhu energetickych napoju:). DIKY za podporu, MSF! 12:)

      Vymazat
    2. A co takhle osolená kofola.Není to špatné.
      Ivan

      Vymazat
    3. Vzhledem k tomu, ze pivo vlastne uz "slane" je, a kofola je de facto jen lepsi a mene sladka cola ... tak mi prijde ze nevedomky konvergujeme k napoji "temne sily" :)
      BS

      Vymazat
  23. Blahopřeji k absolutnímu překonání sebe sama, tvou zkušenost jsem si prožil vícekrát na biku ... hrozné utrpení. Překonáním takové bolesti člověk vstupuje do jiného levelu. Takže ještě jednou ... klobouk dolů.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dik, ale od tebe to zni trochu legracne:).. ty mas radove jine zazitky s prekonavanim sama sebe.. Ovsem pro me to byl krest.. Moc diky. 12:)

      Vymazat
  24. Jo, solidní maso. Nejlepší je stejně ten pocit,když hlava překoná tělo a donutí ho krok za krokem posouvat se směrem dopředu. I když u toho člověk vypadá jak zombie :-)
    Ale ze všeho nejdůležitější je se před závodama pořádně nasolit.
    Takže posílám velkou gratulaci k dokončení a k takovému pěknému restartu systému.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dik... dostal jsem radu uzitecnych rad, musim ted prostudovat a vyzkouset, co na me bude fungovat, abych podobne problemy (z moji hlouposti) omezil.. ci se je snazil potlacit.. [objevi se jiste jine:)]..
      Ale maso... maso to bylo..12:)

      Vymazat
  25. Hustý, hustý, hustý!!! Vy jste se prostě se stínem hledali, až jste se našli! ;o) bylo mi velkou ctí být součástí akce aspoň jako přezdívka ;) úplně nejvíc hustá je nejasná zpráva o výskytu BS na naší straně louže. Pokud by to mělo být spojeno s nějakým ultra pobíháním kdekoliv v Evropě, je to jasná motivace pro růžovou ultra premiéru! ;) Ať to běhá!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dik, podrobnosti poslu a dam vedet.. neco urcite spachame..:)
      Jinak i kvuli Tobe jsem dodal zaverecnou cilovou fotku s "ruzovou barborkou", tedy pardon se Stephanie..:)
      Behu zdar, ultra zvlast! 12:)

      Vymazat
    2. Jůůů, tu fotku jsem původně neviděla. Tak to jste překřitli správně, protože přesně tuhle sukni rozhodně mám taky :D :D :D Tak ať nám to běhá, běháš, běhám :D

      Vymazat
  26. Odpovědi
    1. Diky moc..
      Sice jako chlap jsem rad chvalenej, ale ted uz toho bylo nejak moc:), tak si pujdu chvili nadavat, abych ziskal ztracenou dusevni rovnovahu..:)
      At se dari! At nam to beha! 12:)

      Vymazat

Zase jsem musel zapnout kontrolu spamu.. Omluva:)...