pondělí 16. prosince 2013

POP - Partyzánský oběh Prahy.. aneb dílčí příprava na 5. advent:)

Samozřejmě vím, že adventy jsou jen čtyři a končí vánočními svátky, ovšem... Stejně tak, jako se děti ptají, co bylo potom (když princezna s princem spolu žili šťastně až na věky), tak i zvídavý pozorovatel kalendáře si říká.. hergot... Vždyť tam ještě pár dní v kalendáři zbývá.. tam by mohl být klidně i pátý advent! :)

Při poslední akci pražské ultra sekce našeho skautského oddílu:), při běhu vedeném jako Tři řeky... jsem byl vyzván, abych se také já  ideově zapojil do dalšího výletu.. V mezičase jsem lehce naznačil, že by bylo skvělou ultra výzvou oběhnout Prahu... Většina z nás, co po Praze různě běháme jsme za "ropáky":), ovšem nemyslím si to.. Praha kupodivu má celou řadu parků a kolem řek se také dá běhat... Veverka Pražsky (VP) se toho hned chytil a v pár dnech mi poslal nástřel oběhu Prahy, který jsme maličko upravili.. Cílem není oběhnout co největší kus, ale v tom (po)vánočním čase si uvědomit, že je tu spousta míst ke skvělému běhání... Prostě oběhnout velký kus Prahy, příjemně spálit pár tisíc kalorií :) a přitom nezapomenout na žádný významný park či zajímavý prostor, co se nám postaví do cesty.. Jsou to tratě, které VP, já i další volně združení členové modro-růžového oddílu používáme ke komutačním běhům do práce (z práce)... Pochopitelně, je tam Šárka (a trať Šutru), je tam Obora Hvězda, Cibulka, Jinonice, Prokopské údolí, Krčsky les,... Hostivař, atd..

Odkaz na přesnou trasu je zde.. [účastníkům doporučují stáhnout GPS:)]...
http://www.cykloserver.cz/cykloatlas/?d=140448#pos=50.03372P14.47062P13


Start a základní zázemí je v IKEMu (je k dispozici sprcha, bude tam i něco k pití), ulice K zelené louce, cílová hospoda tamtéž, pozor jmenuje se "Na ty louce zelený" :)...
 Start 28.12 cca v 7 hodin ráno,
ať máme potom i čas na jídlo a nějaký iontový nápoj v již zmíněném restauračním zařízení:)... Dá se zaparkovat před areálem, ale jezdí autobusy a s logistikou rádi pomůžeme. Směr oběhu je z IKEMu směr Hlubočepy (Prokopské údolí), optimálně se sluncem v zádech:)... Připojit se (odpojit se) po trase bude kdykoliv možné (spousta uzlů hromadné dopravy), napište (mail v záhlaví), vyměníme telefony a budeme koordinovat...

Velký dík za většinu práce s logistikou, naklikanim, zázemím, patří již tradičně Martinovi aka VP!!! Nejdříve jsme si mysleli, že vyšleme naše manželky (jasná slunéčka) na trasy s nějakým proviantem.. Ovšem.. Na trase je nespočetně hospod, obchodů, benzínových stanic (seznam a jednoducha orientace je vidět zvětšením měřítka mapy).. Ale hlavně...celé jsme to pojali jako "partyzánský" oběh.. Partyzáni seskočí:), provedou úkol a zase zmizí (..tentokráte v hospodě) :)...
Tolik k akci, dejte mi vědět..
12:)

Ještě si musím ale stejně napsat pár řádků k minulému víkendu...Aby mi to nezapadlo..
V sobotu jsem částečně zase vybíhal do kopců:), ale nedělní běh byl motivován jednak předvánočními návštěvami -- navštívit Jitku, vyzvednout si od ní dárek(dárky:), proběhnout se s ní kolem Hostivařské přehrady a jednak i touhou využít téhle příležitosti a dohnat kilometrové manko:)...Rychlý pohled na mapu říkal, že jedním směrem je to řádově kolem 20km, a i když ještě v pátek jsem měl jen 32km, tak mi kombinaci soboty a neděle svitla naděje na "kilometrové uklidnění":)... čím myslím možnost se přiblížit, nebo optimálně překročit hranici 100km za týden..[zavislák..zavislák:)]

Po ránu se sice drobet zdržím s ranním loučením s Deri [nechápe, že ji s sebou do Hostivaře vzít nemůžu a štěká na mě jako na zloděje:), a říká .. ty zrádče!!! Někam si běžíš.. a mě necháváš doma], nicméně po menším a již tradičním bloudění na Chodově, se o 1/2 11 vítáme s Jitkou, získávám dárky a jdeme si zaběhat do jejího revíru.. kolem Hostivařské přehrady.. Strašně fajn proběhnutí, uteklo to doslova jako voda a tak se brzo loučíme a já mířím domů..

Posledně tady právě Jitka použila obrat "ultra jako diagnóza" :)... a opět se ukazuje, jakou měla pravdu... Nejdřív před Chodovskym centrem potkávám jednoho známého z Butovic, zdravíme se a prohodíme pár slov.. já tradičně zmateně.. On: Jsem tě dlouho neviděl, jste se přestěhovali? .. Říkám, že už před dvěma lety, do Stodůlek.. Kouká právem divně, vidí mě v běžeckém na Chodově.:).. Říkám, na vysvětlenou, že jsem teď trochu zabloudil, ale že už mířím domů..:)... Když se začal smát, tak mi došlo, že myslí, že jsem vyběhl do údolí a skončil na Chodově (a si řádově 15km zaběhl)... snažil jsem se to vysvětlit Hostivařskou přehradou.. ale jeho zmatení bylo tak hezké, že to nemělo cenu ani vysvětlovat...Krásný zážitek... Za malou chvíli dobíhám k silnici, přede mnou taková silnější rodinka, při procházce do sebe ládují tuším McDonnalds:). Mám žízeň, a na semaforu před lesíkem u nich zastavují a taky piju (z bidonu zbytek ředěné koly). Chlápek se hned ptá, co "sportovci" pijí, když běhají, říkám, nevím, co sportovci... já teď piju kolu... A on.. vidíš mámo, i sportovci pijou kolu!! A že to není žádná light, co? Přiznávám, že je to ta "pravá"..:). Chlápek se tetelí blahem a žena říká.."tak to Vám pěkně děkuju" .. furt ho přemlouvám, ať tu kolu nepije, že se po ní tloutne.. Tak hned dodávám.. no je to kola.. ale 1) je ředěná.. a 2) já ji většinou piju až po 25km..:)... Paní se rozzářila.. No vidíš Fando, můžeš mít kolu na 25km!! Tak teď se zase na mě obrátil "Fanda" a povídá.. "Tak Vám pěkně děkuju"..:).. Raději jsem běžel dál, ale smál jsem se celou cestu Krčským lesem..

Ale kousek dole mi došlo pití.. Běžím kolem pumpy, říkám, dokoupím pohonné hmoty,, že? Sáhnu do batůžku.. a ejhle.. peněženka zůstala doma..:).. a tak vidina studánky v Prokopském údolí... mě neochvějně vedla zpět.. "Pěkně děkuju"!:)... Dalších řádově 14-15km bez vody... Ale co, ultra je ultra:).. Navíc, jak řekla Jitka, je to i diagnóza.. Ta voda na 41km, ta byla snad "živá".. Nádhera, s krásnými pocity dobíhám domů... 44.5, celkově za týden 101(!). Co dodat?  "Pěkně děkuju"!! :)

Běhu zdar! Ultra zvlášť!
Příjemný a veselý předvánoční čas.. 12:)

PS. Detaily a itinerář pro oběh Prahy můžete nalézt zde. Myslim, ze je s toho videt pečlivost Veverky Pražského a i člověk, který jej nezná, musí říci.. sákryš!!! Budeme se těšit. Jen připomínám, případní zájemcí, ozvěte se mi buď na blog, a nejlepe i zaroveň do mailu, ať to máme podchycené...

74 komentářů:

  1. Chudák Fanda, na 50. km si může dát i neředěnou. :)

    A když jsem viděl profil, na který jsem se raději dívat neměl, tak jsem se orosil až na místech, kam slunce nesvítí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale prosim te..:)... Frantovi bych povolil na 25 i neredenou:)...
      Jinak ten profil vypada spatne jen zdanlive..:).. je to relativni, v podstate jsme porad na rovine.. Fakt.. MSF! 12:)

      Vymazat
    2. To jo, když se to zprůměruje. Tyhle Stínovy finty známe. :)

      Vymazat
  2. moc pěkná trasa, zvlášť ta část "mého rajonu" - Hvězda - Šárka - Baba - přívoz - Troja ...bych asi zdechla :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vsak, jak pise Martin.. Cil je patologickem oddeleni IKEMu... Jinak receno.. i na tohle jsme mysleli..:)
      MSF! 12:).. [mam to brat, ze bezis s nami? :)]

      Vymazat
    2. Vybavil se mi text písničky od ZNC: "Jó jó mrtvoly, chodily jako stvoly..." :)

      Vymazat
    3. Koukam, ze to zase pobezi sestava!!:)
      Bude mi to pripominat tolik propagovany a skvele od Stina popisovany "zombie" beh v zaverecnych km dlouhych ultra..
      Ani se mi nechce myslet, co by rekla babicka a maminka.. Te radeji nic nereknu a kdyz se bude ptat, tak reknu.. ale tak vis.. s kamaradama.. jen tak aby nam slehlo to cukrovi se probehneme mestskymi parky.. to ji, verim, uklidni:).. MSF! 12:)

      Vymazat
  3. Už se na ten partyzánsko-parašutistický výsadek velmi těším a je mi samozřejmě potěšením že zázemí bude v mé domovské oblasti - Krčském lese. Myslím že doběh po 75km přímo na oddělení patologie bude zcela na místě. Ráno zde bude možné nechat si věci převlíknout se, večer také, jak již psal Honza.
    Ráno se budu dopravovat autem z centra (Vodičkova), takže pár partyzánů mohu pobrat a odvézt.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Martin tradicne pri konstrukci trasy myslel na vsechno.. Konec na patologickem oddeleni uz tu zaznel, ovsem bezi se kolem nekolika nemocnic:) [i porodnice], takze se mohou pridat i hospitalizovani:)... Proste verime, ze kazdy potencialne najde duvod, proc se zucastnit.. At uz treba jindy a sam/ ci se svoji skupinkou:), nebo s nasim volne definovanym ruzovo-modrym oddilem.. VSEMU ZDAR! 12:)

      Vymazat
    2. Něco jako že slepí uvidí, chromí poběží a tak? :)

      Vymazat
    3. Presne tak..:), kazdy si tam muze najit svuj pristup, start i cil.. at uz je to nejaky ten shocking:) park.. pobezime blizko nekolika hrbituvku, i neco do historie a genderovych studii (divci hrady), ... proste krome akvabel.. uplne vsechno.. i kdyz je klidne mozne, ze se nekteri otuzilci na kousek cesty pridaji, aby si nasledne sli zaplavat...
      Proste bud pripraven na vsechno.. 12:)

      Vymazat
  4. vzals mi to přímo z klávesnice - cíl v IKEM na patologii je fakt dobrá volba :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Já vám snad budu tu Prahu i závidět ;-) Krásná akce, jen co je pravda.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Treba se rodina vypravi na navstevu hlavniho mesta:) a ty si budes moci jej v mezicase obehnout.. 12:)

      Vymazat
  6. Tak pánové ... opět říkám "klobouk dolů", co společná akce, to level nahoru (ale kde to skončí). Vlastně na tý patologoii ... i kdybych tam nedoběhl. Vidím, že povánoční běh s cukrovím v kapse se změnil na nefalšované ultra. Prostě všichni se společně připravují na Honzův WS 100. Tak rychle ... ať už je tu ta pátá svíčka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :).. Tak za prve.. Veverkovic rodina:).. to je ten hlavni iniciator..:)
      a za druhe.. verim, ze k urovnim vasich eisenexpress se nikdy ani vzdalene.. a to opakuji.. ani vzdalene:).. nepriblizime..:)
      Nakonec jsem se rozhodl video s vasi akci zatim Slunecku neukazovat.. aby mi nezakazala se s vami kamaradit!:)
      MSF! Nasim blaznivostem zdar! 12:)

      Vymazat
  7. Ahoj Honzo, vypadá to báječně .... a na mě trochu dlouze ... ale pokud by to šlo zkusil bych alespoň začátek a pak někde odpadnu ... už přes týden nějak neúspěšně bojuji s bolestí v krku a neběhám tak jsem z toho špatnej ...uvidím a zavčasu se když tak ozvu na email.

    Díky!

    R.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Richarde, jakkoliv.. proste zadna krec, pohoda..
      domluvime detaily, vsude kolem je mestska doprava, takze...Uvidis sam.. Ono nekdy to bezi samo:)... nekdy to dre:)... zajimave na delsim behu je, ze se objevi obe faze:)... nekdy i nekolikrat:). MSF! 12:)

      Vymazat
  8. No vypadá to moc dobře. Plánujete běh v rojnici, zástupu, nebo individuálně s určenými rozestupy?
    Představoval bych si to asi tak, že budeme pomalu vyklusávat a Honza (ve stylu Deri) bude pobíhat okolo a mimopražským ukazovat cestu, zajímavosti a významnosti trasy.
    Doufám, že se mi podaří účastnit se této parády.
    Radomír

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Radku, myslim, ze jedno je jiste... neni to zadny zavod.. neni to zadna planovana charitativni akce, zadne PR, zadni sponzori:)... vetsina lidi, co znam se podobnych ptakovin (VP promine:) ..) ucastni s dobrou naladou a tak je celkem jasne, ze to muze byt velmi vydareny hapenning:)..
      Mezi nami myslim, ze na vsechny zminovane formace postupne dojde:)... Ty jako radioamater jiste prispejes nejakou vhodnou morseovkou k navazani spojeni a ja uz ted osvezuji svoji spojarskou vojenskou pripravu.. zname.. jama, jama, jama, zde stul, stul, prijem!!! :)
      Urcite zkusime pro mimoprazske pripravit drobny itinerar trasy, s mistnimi zajimavostmi, historickymi i soucastnymi, obcas prolozenymi citaty klasiku zpevy... Pozor, nebudou koledy, ale .. je mozne, ze na vyssich km mohu vzpomenout na budovatelske pisne z detstvi.. v tom pripade doporucuji osvezit obzvlaste vhodno pisen.. "pres spaleniste.. pres krvave reky.. jde nase vojsko.. neustale vpred.." :). Tesim se na setkani, snad ti to vyjde.. 12:)

      Vymazat
  9. Nádherná trať. Musím si jí taky aspoň na několikrát proběhnout :-) Jo a kdyby nejel přívoz, tak se toí dá oběhnout přes most v Kralupech :-) Pepa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Koukam, ty ses taky do pribuzenstva!!:)
      Panenko skakava.. obeh Prahy.. ne republiky!!! :)
      Tesim se, pridej se, dej vedet.. 12:)

      Vymazat
  10. Ahoj,
    vypadá to na super trasu. Bohužel jsem teď kvůli kolenu pár týdnů neběhal, tak bych to nepřeháněl. Vyrazil bych s váma a odpojil se někde v okolí Petřin (kde bydlím) nebo když to půjde dobře, tak o trochu později :-) Martin

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Martine, kdekoliv.. muzeme na Bile Hore vzpomenou na Moravsky pluk, pripadne na studenska leta (alespon moje) stravena na koleji Vetrnik-Jih (pozdeji Hvezda), kdy jsem pochopil, ze puvodne studentske koleje byly postaveny, aby zabranily hluku ze plochodrazniho stadionu "Na Markete" pronikat na Petriny.. Jakoy to bylo dnes, kdyz Ales Dryml blahe pameti trenoval, tak mi na stole poskakovala sklenice vody:)..
      Proste casu bude dost a urcite probereme ledasco:). MSF! 12:)

      Vymazat
  11. Hm, na účast v tomto podniku nemám. Budu muset vymyslet nějakou růžovou protiakci. Co třeba Láska nebeská a zmrzlinový pohár? Ano, to bych myslím zvládnout mohla. Tak ať se vám to vydaří!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co bys neměla? Jasně, že máš! Tak aspoň poměrnou část, ne? Třeba my s bubnem se připojíme na dva kiláky kolem přehrady :-D Vsadím se, že mě trumfneš!

      Vymazat
    2. Leo, pobezime kolem tvoji oblasti.. Samozrejme jsi vitana.. Hostivar to jisti..:).. tedy pokud nebudes po navstevach a tak.. MSF! 12:)

      Vymazat
    3. no, naší oblasti jste se obloukem vyhnuli :o)) Ale nevadí, já mám jiný program. Budu vám alespoň držet pěsti, aby se vám akce vydařila.

      Vymazat
    4. Protože tam jsou neviditelný kopce a těch my se bojíme. :)

      Vymazat
  12. A ještě jednou moc děkuju, nádherný nedělní dopoledne to bylo - a vlastně díky němu byl i zbytek dne super ;-)!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jitus, desne jsem si to uzil.. Planuju ze te treba zase nekdy v lednu navstivim.. Jen tak se probehnout... Poslechnout si novinky.. April nas nezna, pry my dva se nepustime vzajemne ke slovu.. Takova pomluva..:).. Uplne plasi a malomluvni, ze..:).. tak 28.12 a pak nekdy! 12:)

      Vymazat
    2. Výborný nápad,
      v době kdy jsem hodně běhal , a kyčle neprotestovaly , tak tohle byla jedna z mých běžeckých idejí
      http://www.mapmyfitness.com/routes/fullscreen/407183/
      Taky jen tak zkusmo naklikané :-) na vzdálenost skoro shodné, menší převýšení a více "okolo" Prahy
      Už se těším na popis akce "THUMBS UP"

      Michal F.

      Vymazat
    3. April vas zna a co nezna, to si domysli... Cekam, kdy Honza zabehne k nam. Pro jistotu necham branku otevrenou, jeden nikdy nevi.

      Vymazat
    4. 2 Michal: Koukal jsem a vzal jsi to z "gruntu":)... My jsme zkusili variantu vic parky, a radeji obetovat kus "kolecka", ale zase zustat v zeleni ci podle vody.. Urcite dame vedet, dik za podporu.. kdyzbyc chtel tak se na kus nekde pridej.. Zadna krec..:).. 12:)

      Vymazat
    5. 2 April: OMG! Tedy ono i k Zell am See je to pekny kus cesty a rozhodne nehrozi, ze bych tam odsud dobehl:)... Ovsem pokud budeme v "oblasti" .. sireji definovane.. tak to bude pokuseni:). MSF! 12:)

      Vymazat
    6. April: Ano ano, branku otevřenou a misku s cukrovím. Takové krmítko pro běžce. :)

      Vymazat
  13. Skoda, ze nebudu. Jinak bych vam nachystal epesni kontrolu: stolek s plynovou maskou, hod granatem a jako bonus nakonec poznavacku nasich socialistickych presidentu. To bude uderka!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mě napadlo že polní lopatku doma mam tak jim udělám kontrolu kde budou kopat okop pro ležícího střelce a když se někdo bude vzpouzet bude kopat okop pro tank:))

      Vymazat
    2. :). no jeste, ze Ti Machy nevyjde..:)
      Vy byste z toho z Lubosem udelali "Partyzansky samopal" :)... Jeste byste byli schopni stanici umistit u privozu a zaridit plaveckou vlozku:).
      No jsem rad, ze se nam startovni pole i discipliny usazuji:).. Zadne plavani nebude..Uff.. Takze mi tech 70+km vlastne prijde jako pohodicka:).. Diky Vam!
      MSF! Vsemu zdar! Lubosi, pridej se na zaver.. Od takove Hostivare, uz treba uvidis, ze se "radost" z behupostupne "vryva" do tvare ucastniku.. Jeste zalezi na pocasi..:)
      12:)

      Vymazat
    3. Registrace na Silvu otevřena! ;)

      Vymazat
    4. Partyzánský samopal by mohla být dobrá akce, to bychom měli probrat příště U Sádlů... :oD

      Vymazat
    5. 2 j. :) diky za pripomenuti.. mam ID 15:)... poslal jsem i poradatelum dotaz, kolik bude letos platba za "party", at to smaznu pri jednom..:)
      2 leona: No panenko!!! Jarni bezecka hospoda, hrozi dalsimi neplanovanymi akcemi.. Treba Machy s Lubosem nedorazi..:)...

      Vymazat
    6. My s Lubošem určitě na jaře nebudem, protože budem zrovna na takovém malém běžeckém happeningu - na cestě Z Buzuluku do Prahy! :)

      Vymazat
  14. Pridam se z praktickych duvodu nekde ke konci - jednak uz snad nepobezite jako uplny magori a druhak bude v dohlednu hospoda :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) je videt, ze Stodulky jsou nejen moudre, ale i prozirave..:)
      Asi Hostivar u Jitky je dobry bod spojeni..:)... Je dost casu to domluvit i logisticky.. MSF! 12:)

      Vymazat
    2. Vytvořím nějaký itinerář aby byly jasné připojovací možnosti. To mi připomíná že bych měl už pomalu zamluvit tu hospodu. VP

      Vymazat
    3. SIlva 103 km ID 7. Za to můžeš Honzo ty a tvoje přesvědčovací schopnosti při maratonském pobíhání ve Stromovce :-)
      PS: přehlédl jsem datum oběhu naší vesnice? Na kousek bych se z dovolením také připojil :) Pepa

      Vymazat
    4. Hned jsem to tam jeste explicitne dal a zvyraznil..
      Start 28.12 cca v 7 hodin ráno, od IKEMu, jeste dame nejaky priblizny itinerar pro pripadne pripojeni se.. Spojeni napis.. MSF! 12:)

      Vymazat
  15. Tak jsem si tu Silvu taky právě nadělil, to se to kliká v teple na židli.. 18.12. ID 18, že by H12 numerologická infekce?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc hezky.. me se libilo, ze trat.. rikejme radeji 105km:), nez 103, aby to odpovidalo realite.. tak 105:15=7.. same hezke znameni.. jeste uvidime, jaka ze nam nadeli cisla..
      MSF! To zas bude seslost!:). 12:)

      Vymazat
    2. a hádejte, kdo má ID 11 :-)

      Vymazat
    3. :) prehu ti to..:)
      stejne si myslim, ze tam ve finale budou vsichni..:)
      MSF! 12:)

      Vymazat
    4. Tak se tedy taky přiznávám: ID 20, 90 km

      Vymazat
  16. Dal jsem na radu zkušených a jako ultranovic jsem si dopřál jen 90km verzi. Konečně 90:18=5 abych nebyl pozadu.. VP

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. uplna ciselna lahudka! Uz ted se tesim na to pivo v cili!! :). 12:)

      Vymazat
  17. Ahoj, ještě přesně nevím, jak to bude s objížděním příbuzných, ale zkusím to zoptimalizovat, abych se mohl přidat. Nic neslibuji, ale už se těším. :-) okrout

    OdpovědětVymazat
  18. Pražákům těm je tu hej - ty nikdy nezablouděj! škoda že se ještě moc necítím po bolesti kolene na dlouhý běh :o(

    OdpovědětVymazat
  19. Vypadá to na bezva akci Honzo, jestli mi to doma projde, tak bych se rád přidal (Jana taky zvažuje). A bylo by to spíš na krosovky nebo na silniční botky?
    Jiřík

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jiro, me se ptej:).. Je to hodne po zpevnenych cestach i v tech parcich zadny tezky teren necekej.. I kdyz si treba cvicne muzeme nejaky ten kopec dat:).. Ja si bud vezmu cervene - nejobycejnejsi MIZUNA, nebo spolecenske ASICS :), propadne pokud nektere moje boty budou "smutne":), tak je vezmu vyvencit..
      Proste spis neco univerzalniho, az silnicniho.. to bych si vezmu ja.. Ale jsem dalek rikat, ze je to optimalni volba..:). Pred "patologii" se to vsechno ukaze:)..
      MSF! Tesim se na probehnuti.. 12:)

      Vymazat
  20. Tak to vypadá, že termín nedokážu skloubit s návštěvami mezi svátky. Budu si to muset holt odběhat tady sám tady u nás.
    Tak ať se vám akce vydaří a vyběháte cukroví snězené o vánocích :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Diky Pancho! jak si vzpominam..:), kolem Zabrehu jsou daleko vyzivnejsi trasy..Treba doladime okruh a nekdy jindy..:)
      MSF! Hezky probehnuti.. 12:)

      Vymazat
    2. Dobré ráno! Tímto se přihlašuji na Partyzánský oběh Prahy a odstartuji s vámi z patologie v Krči. Vzhedem ke zdravotnímu stavu a aktuální kondici ovšem neplánuji tamtéž skončit, takže ponechám cíl otevřený podle situace a síly. Trasa na Z části Prahy je pro mě z Vinohrad přitažlivější, příležitostí, kde ulovit MHD je celou cestu taky dost. Kdyby někdo plánoval ráno jet autem z Vinohrad, či z centra, ať mi dá prosím vědět - rád se přidám. Na večer se na pivo a kus řeči těším a zastavím ... :-)

      Vymazat
  21. Zkusím se zítra ráno někde připojit.

    OdpovědětVymazat
  22. Zdravím!
    Byl jsem inspirován článkem a dnes jsem uskutečnil běh západní Prahou.
    Až na malé odchylky od plánu jsem dnes běžel od půl 1 do 5 toto: http://www.cykloserver.cz/cykloatlas/?d=146423#pos=50.08076P14.37169P13
    Západní část Vaší trasy.
    Díky za článek a mapu!
    Aleš

    OdpovědětVymazat

Zase jsem musel zapnout kontrolu spamu.. Omluva:)...