sobota 7. února 2009

Už aby bylo jaro!!!!

Tak přesně tohle jsem si řekl, když jsem se dnes ráno v 7h dobýval do fitka (otevírají v so-ne až v 8h). Kvůli jedné celodenní přihlouplé schůzi jsem brzo ráno vstal a chystal se, že si zaběhám před tím schůzovním maratónem (maratón versus maratón), aby se mi to lip snášelo. Ale bylo zavřeno, takže jsem celý den až do 6 hodin do večera myslel na to, jak by se mi to lip snášelo, kdybych si ráno zaběhal.. Ale ještě byly mlhy, zima a kluzko a buď bych mohl nastydnout nebo se zranit. Nejsem pošuk, běhání na pásu je velmi nedokonalá náhražka normálního běhu, ale v mém případě nešlo jinak. Rozhodl jsem se běhat a každé zdržení nebo odklad by mohl ohrozit zdar mého návratu k běhu. Takže pás...

Ale já jako šílený zahradník se nemůžu dočkat jara, až vše pokvete a já ještě k tomu všemu budu běhat v přírodě:).

Dnešní čísla. Klasika (rychlost 9.5, 10km za 63.5min, váha po 92.2kg)

Něco z loňského předjaří z moji zahrady..


2 komentáře:

  1. No vidim, ze vaha sa blizi k 90, casy k 60, skvele! A cital som spravne, ze niektory tyzden to bolo az 40km? Tak to uz atakujes 150km mesacne, mozno trochu pribrzdi. Buduci tyzden sa zastavim, zaklad mas uz nabehany, mozno by sme mohli ten trening zacat pomaly upravovat smerom k rychlosti. Heslo tyzdna - vydrzat! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Dik Duro, jen jsem dneska (15) prohlizel blog a skutecne muzu rici, casy uz jsou konecne pod 60! Dik za rady a povzbuzovani..

    OdpovědětVymazat

Zase jsem musel zapnout kontrolu spamu.. Omluva:)...