čtvrtek 6. prosince 2012

Běžecká BeAch TříKrálová párty

Triatlonisti se mnou možná nebudou souhlasit, ale železný muž/žena je v mých představách člověk, co neprojde na letišti na detektoru kovů.. Má železné zdraví, ocelové nervy, svaly, pěstí..., plechovou hubu, z pr.le kliku:)....
Nebo taky může být až silou magnetu přitahován různými poťouchlými radovánkami a happeningy. Mám pro Vás návrh zrovna na jednu akci, která vznikla, když se v nás -- co spolu běháme, mluvíme a kamarádíme -- kalila ocel při pravidelně schůzce v restauračním zařízení.:)

6.1. 2013 ve 13 hodin u rybníku Martiňák v Praze na Černém mostě. Více podrobností a přihlášky zde.

Co víc můžeme udělat pro návrat slunečných a teplých dní, než ukázat slunci, co se schouleně krčí někde v koutku těsně nad obzorem, že my jsme tady a běháme, případně se koupeme, opékáme buřty/sýr a máme skvělou běžeckou party.. Samozřejmě bude to i závod, změříme čas, vyhlásíme vítěze, ale hlavně si to užijeme....

Machy by Vám jistě řekl, že hladina rybníka se bude krásné kovové lesknout, pokud bude zamrzlý, ocelové ostří seker nám pomůže..

Leona železnou pěstí zbourá pec, abychom za ní už neseděli a zve nás na skvělou beach party.

Já už jen mužů dodat, ať už se dostavíte po svých nebo na ocelovém ohři, bude to určitě fajn, protože skvělou party dělají skvělí lidé:) a tím, že přijdete, tak už to samo o sobě zaručuje zdar akce...

Mimochodem, nečekejte žádné Keňany:), tohle je naprosto jasná akce pobíhačů a běžeckých nadšenců -- navíc jsem slyšel, že možná přijde i kouzelník... tedy velký ultra Miloš naznačil, že by tam měl být..

Ovšem tak jako tak, Leona, Máchy i moje maličkost a řada dalších spřízněných blogerů a kamarádů vám buďme plně k dispozici a těšíme se na fajn akci!

Tož tak, je tu čas plánovat tříkrálovou beach party! Leony upoutávka je zde, Machyho tady. Těšíme se na vás.

Běhu zdar a nadšenému pobíhání zvlášť! 12:)

10 komentářů:

  1. Ha! Konecne nekdo dokazal objasnit, proc jsem jeste nikdy v ruzyni neprosla detektorem bez toho, aby se cely rozblikal a museli me prohledat! :)) Jsem proste zelezna!

    OdpovědětVymazat
  2. Nebo máš jen z prdele kliku. :D

    OdpovědětVymazat
  3. To asi nebylo moc galantní, co? Ale já to myslel dobře. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ale ten původní název akce "neseď za pecí a zmrzni" :)) se mi zamlouval víc :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No po nocni etape 60km v ramci prazske 100 si myslim, ze bych takova prohlaseni a nazvy nepouzival.. Nikdo by neprisel!!!
      MSF! 12:)

      Vymazat
  5. Co jsem to psal minule o šílených teoriích?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Silene teorie, jak vis delaji casto sileni lide..:)
      Uz od rana zase pracuju:), ale nestihl jsem vlak a musel jsem si objednat taxika.. Ted mam pauzu -- tedy pauzu.. hlidam misto obeda pisemky par studentu, kteri je nemohli napsat v patekk.

      Behu a silenostem zdar! 12:)

      Vymazat
  6. Tak to je myslim poprve, co nekomu nezavidim nejaky vybeh. Na druhou stranu - po dvou mesicich klidu bez behani budu mozna mluvit jinak.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ale prosim te:)... pockej az ty a miminko budete zavodi v solo kagoriich, nebo az bude v kocarku.. pak se pohrnes do daleko silenejsich veci..:)

      z tebe je to poznat. msf! 12:)

      Vymazat

Zase jsem musel zapnout kontrolu spamu.. Omluva:)...