pondělí 22. dubna 2013

Ve stínu Stína


Říkal jsem si, že práce plno, času málo, ale přesto bych si měl zaznamenat aspoň maličko z těchto pár dní, protože jejich intenzita je neuvěřitelná.. Budu se snažit si zapamatovat, co tady prožívám přes některé Stínovo hlášky.

=> Dneska je jedna z posledních šancí se pořádně zničit, neměli bychom to minout....
[říká Stín před tím, než se vydáme ve slunci vzhůru kopcem, abychom to po hřebenu vzali 19.5 celkem s prudkými seběhy]

=> Tady se asi maličko podrápeme, ale když se člověk vrací domů a neteče krev, tak to nebyl pořádný trail.   [před tím, než běžíme jako blázni dolů z kopce, a probíháme kolem akátových keřů a "udržujeme" tak průchodnou cestu]

=> Já rozbíhám vždycky pomalu... [tradiční úsloví Stíná před tím, než mi zmizí v prachu:)]

=>Tady to byla taková propagačka, na Zane Grey je výrazně víc volných kamenů..:) [po té, co probíháme na můj vkus nádherně technickým úsekem se spoustou kamení, výčnělku, kořenů a Stín se řítí z kopce jako tank, já za ním že všech sil vlaju:)]


=> Občas když naprší, tak jsou tady medvědí stopy. Co tady ty medvědí žerou, když tady kromě nás nic není, to fakt nevím..:)  [myslím, že tahle větička mi umožnila se i z kopce držet Stína jako klíště:)]

=> Dneska je oficiálně 17C.  [ v situaci, kdy jsme na svahu, slunce pálí, jako vysoká pec...v podstatě pražský ekvivalent 27C a hned dodá..] ... počkej to na ZG bude hlášeno 27C a ten pocit překoná tvoje očekávání..

Večer se Stín radostně tetelí pohledem na předpověď počasí... "Payson hlásí 27C, 0 mraky a výhled na vyšší teploty...." Stínovo radostná světýlka v očích naznačují vše .. "jjo, bude to zase rekordní rok, ti chudáci z nížin nebo z chladných oblasti prožijí menší peklo..." :).

A tak na něj koukám s úsměvem od ucha k uchu.. Chudák z chladných nížin, který se těší, jak si tam se svým kamarádem užije to svoje krásné peklíčko.

Všemu zdar, ultra a skvělým kamarádům zvlášť!
12:)


 

27 komentářů:

  1. Stínovo hlášky mi připomínaj bráchu. Taky mi jako děcku řekl dem se projít a pak mě tahal lesama a kopcema a nakonec mi utekl s tím ,že mi řekl cestu domů najdeš. Bylo mi 9 let. No našel jsem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) tak aspon vidis, jaky to je.. zabavny a vyzivny..
      Stin je hotovy ucitel.. Jak me nabada, jak behat v kopcich..No doufam, ze to horko a podminky na ZG nebudou silnejsi nez ja..
      MSF! 12:)

      Vymazat
  2. ...jenom kulím oči :-) a ztratila jsem slova :-)...užívej si to !!!

    OdpovědětVymazat
  3. Ja bych mu neveril ani slovo ... az teda na ty medvedy a rekordni vedra ... ale kdyz ja se ritim naplno z kopce jako dabel spokojen svym rekordnim tempem, Honza me pres rameno (jako by se nechumelilo) zasobuje "veselyma historkama" z nataceni. Poslednich par kilaku je zase do kopce, a to uz melu z posledniho ... varuju proto Honzu, ze se sotva poplazime ... a von ze jo ze je jasny, ze se nikam nezenem, ze to dame na pohodu ... a to jeste ani neni aklimatizovanej ...

    BS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hlavně se nestrhejte jestě pred zavodem mladenci :))

      Vymazat
    2. Vzdyt to Stin rika jasne, zitra jen na Pajarito, at vidim par kopcu z vysky... Zadny silenosti, jsem starsi clovek!:)
      ... Takze mu plne duveruji. MSF! 12:)

      Vymazat
    3. Ještě, že to tu nečte Slunéčko Danuška. :)

      Vymazat
  4. Jo jen Pajarito, ha ha ha.. Jaky ma prevyseni a kudyma te na to Pajarito potahne urcite Stin zamlcel jak ho znam..
    V

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V. oba zname Stina... At to bude jak to bude, bude to krasny... Zase, kdy se starsimu cloveku z chladnych nizin postesti behat po takovych stezkach, ze? V zaru poledniho slunce???
      MSF! 12:)

      Vymazat
  5. Jůůů, to se tak krásně čte! Kluci moc si to užijte a bacha na medvědy :D :D :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dik, bojim se, ze Stin je v sebezich vyrazne rychlejsi a na medvedy zbyvaji ti pomalejsi bezci;)...
      Stastny navrat domu!!!! 12:)

      Vymazat
  6. Stín má skvělý luxusní hlášky jako vždy! Hlavně s tou krví mě to pobavilo :-) Ještě mi tu ale chybí popis nějaké společenské akce - neříkej že ještě nic nebylo :o)
    Jiřík

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neboj, ona cesta do Arizony, priprava na zavod a celkova logistika.. vypadaji tak neuveritelne:), ze to prekonava jakekoliv moje ocekavani..
      MSF! a DIK! 12:)

      Vymazat
  7. Ja stale zasnem, ako mu ty pri tych zbehoch dole kopcom stihas. To musi byt pre Stina deprimujuce, ze si len tak prides z niziny a v pohode mu kontrujes. Len tak dalej!
    K pocasiu - som ti vravel, ze si mas dojst zatrenovat ku nam do Andaluzie. Krajina podobna a teploty vyrazne vyssie, ja uz teraz behavam v 30+ :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Duri.. predevsim.. nauc se cist:)... rikam, ze za Stinem vlaju:), a ze on me tu ma jako navstevu a kamarada, ne jako zavodnika.. Takze na me minimalne z kopce ceka..:)
      Ale pravda je, ze proti lonsku se citim (tuk-tuk) silnejsi a jistejsi... Tady oficialne teploty kolem 20C, ale vysoka nadmorska vyska, zadne mraky, (obcasny) suchy vitr s prachem vytvareji dojem, ze je o 10C minimalne vic.. Slunce zhne.. no tobe to nebudu povidat..
      Takze pro me neuveritelna zkusenost a zazitky. MSF! 12:)

      Vymazat
  8. Nejvíc se mi líbí ta s medvědama ... i já měla nejrychlejší běh poté, co jsem spatřila v přírodě medvěda :) poučky nepoučky letěla jsem jak smyslů zbavená :))) Jinak pěkný fotky a krásně se to čte :) Docela to vypadá, že si to užíváte ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dik Renco, potesi komentar od rozene "vrcharky"a ultra bezkyne.. Tak pro me pochopitelne vsechno super, rada veci je sice podobnych jako loni v lete, ale stale novych...
      Nejdulezitejsi je, ze Stin je furt stejnej! :)
      Tim padem si to skvele uzivame.. Stin nadseny, zase zvysili predpoved pocasi na sobotu.. Ja se picnu!:)
      MSF!

      Vymazat
    2. Jejda Honzo ... miluju hory, ale na vrchařku se necítím :) Spíš chuděra z o něco teplejších nížin :)

      Vymazat
    3. :) tak to bychom meli zalozit volnou skupinu... "chudery z nizin"!:)
      MSF!

      Vymazat
  9. Ke Stínovo hlášce číslo 2 se dá dodat snad jen: Earn Your Stripes. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) koukam tady jsou ti spravni silenci..:)... Ja si zkousim predstavit, jak pobezim tech 80km.. V pondeli se mi moji hlouposti vyloupl ohromny puchyr pres cely palec leve nohy..
      Ale ... uvedomuji si, ze je to urcity folklor.. moje hlouposti a nezvladnuta priprava patri neoddelitelne k memu rozmeru behu.
      MSF! At se dari! 12:)

      Vymazat
  10. Luxus! Tak jsi mi navnadil, ze jsem hned po praci vybehla k nam na Divci hrady a usilovne jsem na vas myslela celych 15,25km za 1:25:25 :) Uzivejte, zdravim!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivus.. to je naprosto skvely vybeh.. ale ta cisla.. ta cisla jsou uplne luxusni.. musim priznat.. fakt hezky!!! MSF!

      Vymazat
  11. Velky pozdrav od dalsiho chudaka z chladnych nizin. Medvedi jeste spi, ne?

    OdpovědětVymazat
  12. Drž se Stína a medvěd nemá šanci :-) Pak ale pozor na chřestýše :-))))

    OdpovědětVymazat

Zase jsem musel zapnout kontrolu spamu.. Omluva:)...