pátek 19. října 2012

Honzíku, zítra běž, utííííkej...

pravila před chvílí moje nejmilejší manželka, jasné slunéčko, čímž slavnostně ukončila moji přípravu na Stromovku. Nezapomněla zdůraznit, že se snažím pořád systematicky porušovat běžecké zásady, ale já to opravdu nedělám naschvál.

Přitom, já se tolik snažil, abych správně ladil formu..:). Ano, dobře, ta moje dietní extempore asi nebyla úplně optimální... ano, to ponocování taky není nejlepším způsobem ladění formy, co? ta včerejší "menší" panáčková smršť :) se dá jen těžko chápat jako carbo-loading, odřít si dva dny před maratonem paty v nových botách? no aspoň budu opatrně našlapovat, ...že  mám trochu víc zatuhlý krk? ... No to musím po ránu rozběhat, jinak budu při běhu připomínat zvoníka z chrámu od Matky Boží v Paříži...:)

Koneckonců, to jsou všechno prkotiny. Ty podstatné tři věci jsem v přípravě udělal:
1) Běhal jsem,
2) Mám koupené fidorky a to nejdůležitější..
3) Napsal jsem pořadatelům, jestli by mi jako v minulých letech nedali moje šťastné číslo... A tak stejně jako loni, poběžím se svým číslem:).

Suma sumárum, příprava 100%, udělal jsem naprosté maximum. 12 a kamarádi kolem mi určitě dodají sílu a když vyjde i čas, tak to bude super. Tak jako tak přiznávám, že se stejně nejvíc těším na známé i neznámé a na pivo v hospodě po závodě.
Pro "seznamku":) - budu mít číslo 12 a budu v kostýmu vosy, tedy černožluté tričko, žluté boty, černé krátké elasťáky a žlutá čapka.

Stromovce zdar!

12:)
[PS. K té 12...Z mládí si vzpomínám, že jsme často říkali, jdeme na jedno-dvě piva, slovy 12:), tak věřím, že až tak se to zítra nezvrhne]

PPS. Všem moc díky za podporu, komentáře, maily.. Bylo to skvělý se s tolika lidmi setkat ve Stromovce. Můj čas je z říše snů..
3:03:35
 tedy, když jsem probíhal cílem tak jsem měl na ukazateli hezčí číslo, končící 39, ale nejde mít úpně všechno:). DÍKY! 12:)

16 komentářů:

  1. Takze vosa na bonbonu? Vidim to v zivejch barvach. Hlavne tu hospodu, tam to bude hucet ("To zas bude v alejich nablito!"). Zlom vaz!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. DIKY! Mym zihadlem a tajnou zbrani byl stejne jako loni Michal Vitu. Ten se chudak tolik polozil do role, ze me tahnul vetsinu maratonu. Michale, priste, priste to chce ksandy! :)
      Fakt mi moc pomohl a urcite ho to stalo dost sil.. i za cenu, ze si svuj utok na 3h hranici zase o par mesicu odlozil..
      V hospode bylo prima, akorat jsem musel driv odejit.. No priste, priste musime vyrazne zlepsit presun do restauracniho zarizeni, tady mame velke rezervy!
      At ti to beha, porad tak prijemne..MSF! 12:)

      Vymazat
  2. Pripravu neries, idealne je si den "pred" spomenut, ze zajtra je nejaky ultra, tak si treba najst v kosi nejake oblecenie. A ty ides iba maraton, nosis to stale v hlave a navyse si este aj hodne behal. Takze nie je o com :) A tie drobnosti, okolo toho (nejake panaky, peta a podobne), to iba aby si mal z toho vacsiu radost :)
    Tak nech sa ti zajtra dobre bezi, skusim si to najst niekde online. Do hospody asi nepridem...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) presne tak,, nejak tak to u nas probihalo:).
      Drzim palce na dnesni 1/2M. 12:)

      Vymazat
  3. My nepijem, my jsme sportovci :-P

    Jedinne co vim ,ze budu mit zitra na sobe na 100 pro jsou cerveno/stribrny MT110 ky :D
    Zbytek podle pocasi ....Ale ma byt hezky :-)

    Jdu spat at se dockam :-) Holit se nebudu ! :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bylo to fajn se tam s vami potkat. Jsem rad, ze se ti bezelo hezky, evidentne jsi si to uzil, jako vetsina kolem a o to -- podle me -- jde nejvic.
      Behu zdar, ultra zvlast! 12:)

      Vymazat
  4. Fidorka! To je ta chybějící část know how:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) ... no nejlepsi je, ze v rannim zmatku jsem si nevzal Fidorku, ale Milky way a ze jsem si upnul tasticku kolem pasu obracene, zipem dolu.. Takze na 30km jsem nemohl nic vyndat, aby mi nevypadly klice, penize, doklady a telefon..:)
      tentokrat jsem fidorkovou (ani jinou) sladkou podporu v zaveru nezvladl..
      Ale to nevadi, aspon to dava nadeji i na lepsi cas do budoucna. Dik, at to beha a triatlonuje! 12:)

      Vymazat
  5. Taky chodím na dvě pivka co je mezy nepočítám. At to běží ve stromovce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle si budu pamatovat! Co je mezi prvnim a poslednim se nepocita.. MSF! 12:)

      Vymazat
  6. Ty jsi vlastně takovej českej Ed Whitlock. Ten taky běhá pomalu a každý den a pak jsou z toho rekordy. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No myslim si, ze ten nas mele! Ale je to pekny videt, jak nekdo jeste v takovym veku dokaze podavat vykony, no nemam slov.
      jeste jednou omluva, priste se polepsim..
      Ale kdybys bezel s nama, tak bychom tu pripravu na hospodu lip zvladli. Bylo potreba jednoduse zavelet. Ten "nas" spolek neni vubec organizovanej a presunu do restauraci (bohuzel!!!) jsou nejslabsim nasim clankem. Snad priste lip zvladnem. 12:)

      Vymazat
  7. Good luck! To se ti beha kdyz behas na fidorky!!! Ty tu nemame... V z LA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dik, fidorky jsou fidorky...:)
      Ta kombinace cokolady, spojeni z detstvi s "medailemi" z ruznych soutezi.. nema chybu.. Proste myslim si fidorku pouzit a na bedne byt! :)
      MSF! Behu zdar! 12:)

      Vymazat
  8. Honzo, gratuluji k osobaku, mohl jsi snad byt jen o ty dve ci dvaatricet vterinek rychlejsi, kdyz uz to nebylo sub3 :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dik Adame, myslim, ze tentokrat jsem bezel, co to slo.. asi ty dve-tri vteriny jsem v pohode mohl, ale to bylo tak max..:)
      Citil jsem, ze bych se zase az moc musel kousnout a takovej zavodak to ja zase nejsem.. A ve finale, ja si tu cilovou rovinku uzivam.. Sundavam cepici, otiram celo, usmev,... Vterina sem/tam..:)
      Tak at nam to co nejdele a co nejradostneji beha! 12:)

      Vymazat

Zase jsem musel zapnout kontrolu spamu.. Omluva:)...