neděle 27. dubna 2014

Zane Grey, aneb make your wish...:)

Obecně je asi známé, že by si člověk měl dávat pozor na svoje sny a přání, protože by se mu mohly splnit! :) .... A jakmile se člověk dostane do společnosti dalších (Nika promine, magorů), tak by si měl dávat obzvlášť velký pozor, dokonce ten stařík ve mně říká, že například Běžící stín by měl mít (aspoň na nějakou dobu) zakázáno jakákoliv přání vyslovovat....

Už jsem to tady zmínil, jak byl Stín smutný, když teploty ukazovaly, že by nemělo být takové horko a hned si začal přát, že bychom měli poznat ten druhý extrém... Silný vítr, déšť, nejlépe i sněžení, optimálně kroupy.. Ať máme zážitky, že?:)... Protože zážitky.. ty nám nikdo nevezme... A protože je takový přející, tak mi několikrát opakoval, hlavně abych si to já užil, abych mohl kamarádům v Čechách vyprávět... když už nám slunce nevypálilo mozek z hlavy, tak že jsme si aspoň zalyžovali:)..

V pátek to přitom začalo tak nevinně... Než jsme odjížděli ve Veroničině autě, tak byl Stín hrozně smutný... Na jeho předpovědní stránce počasí v Payson začalo vypadat "lépe", začalo se oteplovat, klesala pravděpodobnost deště a Stín? Ten byl jak malé dítě, když mu berou všechny jeho hračky:)... Naštěstí pookřál, že bude řídit Veronika a že my dva budem v autě za děti a budeme ji po cestě zlobit.. Hned jsme se položili do role, různě jsme na sebe bonzovali, kdo na koho vyplazuje jazyk, kdo víc zlobí... Stín se hned ptal, jestli může mávat na policii a už měl i připravený zvednutý ukazováček... :)...Cesta se tím pádem velmi vyvedla, asi vrcholem bylo, jak jsem Veronice solil burito před foukáním z klimatizace, nejdřív nechápala (ani já), proč ta sůl nedopadne na jídlo, ale místo toho létá vodorovně a solí všechno kolem... Moc jsme se tomu nasmáli, já byl tradičně za pitomce:)... a Veronika si hned přála, že by mě to mělo zítra taky pěkně "osolit", Stín hned vyzvídal, jestli nemáme signál, abychom zkontrolovali internet, jestli se třeba nezhoršilo počasí, což on si moc přeje..OMG!

Přijíždíme do hotelu a hned jak jsme získali přístup na net, tak si stáhnu maily a s očima na vrch hlavy si čteme oběžník od ředitele závodu.. V podstatě říká, že byla na den závodu vyhlášena mimořádná situace, očekávají silný vítr, přívalový déšť a že dva potoky za 33 milí nebude možné překročit. Že je připravená náhradní trasa, navíc, že závodníci budou mít volbu skončit po 50 km místo po 50 mílích a stejně získat finisher jacket, atd..
Stín? nadšen!! Úsměv jak měsíček na hnoji, furt se ubezpečoval, jestli jsme taky tak nadšení.. a jak moc..:)
Druhý den po ránu vyrážíme podle plánu.. Všechno jde jako na drátku, řekl bych jako v pohádce... O to víc, že jedna z běžkyň, kterou vezeme na start se jmenuje Shre(c)k, což posazuje naše následně zážitky z kategorie scifi do pohádkové fantasy..:)

Tradičně začínáme úplně odzadu, jenže já ve vidině šíleného deště, bláta a bůhvíčeho ještě... nakonec nevydržím a cpu se dopředu a rozbíhám závod opravdu svižně... všechno jde skvěle, až asi 2km před první občerstvovačkou při předbíhání jedné běžkyně se opakuje pacing z Leadville.. a já nejen, že padám plavmo za rukama, ale kořen uvězní moji nohu, takže mi i jak se patří protáhne stehenní sval.. ruce ten děsný naráz tlumí.. v levé mám banán (takže sice mám roztrhnou rukavici, ale jinak celkem OK), ovšem pravá ruka je pěkně otevřená a naražená.. teče mi z ní krev, nemůžu v ní nic udržet, je tou bolesti jak chromá... Kolena potlučená, to patří k věci, ale ten natažený sval mě ještě potrápí..

Po malé chvíli překonám křeč, postavím se na nohy, řeknu si osvobozující "dopr*ele":) ovšem pohled na značení trati, zrovna přede mnou (stříbrný kosočtverec) mě dává poznat, že bych měl to zaklení možná i zesílit..:)

Tak jako tak to rozbíhám.. Říkám si, no to je pěkný.. takhle se dořídit hned v samotném začátku.. Ale běžec se musí, a (jak taky minule zmínil Honza Bartas, že) běžci by měli trpět.. No myslím si, že i jemu by se ta přání měla zakázat:).. 

Tak jako tak, rozběhl jsem to ve velkém stylu, i přes pád přibíhám na stanici pár minut před Stínem a začíná šílená zdržovačka... Lidí na stanici jsou sice milí, (ono jak dál bude pršet a chumelit, tak i jim je děsná zima a tak se snaží se různé ohřát). Snažím se jim říci, že bych potřeboval pomoc.. ale ne tak, že mi věci donesou, ale že potřebují s věcmi pomoci.. s pravou rukou jsem nebyl schopen udělat skoro nic.. udržet láhev, odšroubovat, zašroubovat doplnit... ve finále mi činilo problém i rozepnout zip na báglu, protože je potřeba jej jednou rukou přidržet:)... Takže jak se horší počasí, tak moje zastávky na stanicích se prodlužují i na víc než šílených 20 minut na Hell's Gate... Tam potřebuju totiž vyndat z báglu šátek, tatra mlíko v tubách, vyhodit odpatky a napít se.. 

Promrzám tam šíleně.. klepu se jako ratlík a přibíhá Nika.. úsměv na rtu:), a hned se hrne do toho větru a bičujících ledových krup (jak sama přiznala -- hned si přála, že by snad to bláto bylo lepší, taky se jí to po chvíli splnilo.. Ale mohu říci, že bláto lepší nebylo!)... Asi jako každý se silnými brýlemi moc nevidím.. V dešti, sněhu, kroupách.. nevidím skoro vůbec nic:) a tak často bloudím(e)... už od druhé stanice po několikátém vracení, jsem nakonec vždy v kritických místech počkal na dalšího běžce, prostě jsem si na chvíli někoho stopnul:). Na cca 24km přibíhá Stín, promočený, zasněžený, nohy špinavé, na nohách na blátě nalepené krupičky ledu, ovšem nadšen.. Říká, to je co?? :)

Ptá se co a jak, ovšem podle naší dohody, žádné rozmazlování:)... Informativně mu říkám o své ruce a rozbitých kolenech.. Jeho ujištění, že mám ještě jednu:) a že běžím, takže to s nohama bude ok:), je přesně to, co bych čekal:) a co je správné... Říkám mu, ať se nijak neomezuje, že na tomhle terénu já z kopce a na blátě a kluzkých kamenech moc rychle nedokážu běžet... Ale jsem trubka, nechám se strhnout a tak i Stín aspoň částečně vidí můj další držkopád, s bezpečným pádem na bok, ovšem ta následná křeč v noze je luxus:)..

A tak ho nechám běžet po jeho (nezdržuju), sám se snažím běhatelné úseky běžet rychle, z kopce a na blátě vyloženě lyžují, i když by možná znalci mohli namítnout že některé okamžiky silně připomínají krasobruslení... To není žádná stížnost na boty Hoka, jejich slogan It is about a fly.. je skutečně pravdivý.. jen já jsem zatím nedoladil to přistávání..:)

Myslím, že i na Stínovo i Niky přání bylo bláta tolik, že jsme lyžovali trochu všichni, ovšem já bych mohl být úplný reprezentant.. Jen mi opravdu chyběly hůlky a fakt, že jsem se ani na základní škole, ani na MFF UK bohužel nezúčastnil lyžařského soustředění a tak mi bohužel tato dovednost zůstala zapovězena..:)... Nika, která v poslední fázi běžela kousek za mnou, to vesele komentovala, že přesně viděla "lyžařskou stopu" od mých bot a moc ji to pobavilo vidět, jak se kloužu z kopců a snažím se si moc nenatlouct. Tady by bylo na místě se pochválit, protože nakonec jsem měl jen mírně pozitivní bilanci... těch opravdu bolestivých pádů bylo víc jen o jeden víc než občerstvovaček... ale přesně v duchu Stínových hlášek.. Nohy (zatím) fungovaly, ruku jsem měl ještě jednu.. a tak jsem si to užíval.. radost až na kost..potlučenej, ale nálada velmi dobrá.. Stín z Veronikou nadšení jakbysmet, což jen ukazuje, jaký jsme magoři..

Medik v cíli díky mnoha pokusům snad většinu zaschlého bahna a kamení mi z ruky vyndal, doporučoval několik stehů, ovšem když slyšel, že už to mám skoro 7 hodin otevřené, tak bylo jasné, že na žádné zašívání se nejede, mám na tom dezinfekci z vrchu a Stín doporučoval dezinfikovat zevnitř, s tím, že pivo je zároveň i výborně anestetikum:)...

A tak za chvíli vyrazíme pro jídlo, pro pivo a ještě si celý vydařený zájezd znovu užijeme ve svých vyprávěních, které kvůli ochraně osobních dát dalších zúčastněných osob:) sem nedávám..

Jen končím s tradičním... Ultra zdar! ať žije Zane Grey! Ať žijí kamarádi..

PS. Jen už si prosím teď nic moc nepřejte..:)...
PPS. Moc děkujeme všichni za vaše vzkazy a podporu.. Bylo to opravdu jako z pohádky..:)
PPPS. Teď už jsem doma na normálním internetu, a tak mohu opravit překlepy z iPadu a přidat alespoň pár ilustračních foto..
Seběh, ve skracené verzi Cílový doběh na Fish hatchery

Kousek trati, kudy se nakonec už neběželo

Typická cesta, při dešti se mění na potůček

Jak za socíku..:).. Kde jsou banány??

Stínovo bágly

Cílový, se třemi pivy...

Moje drop-bags..

75 komentářů:

  1. Tak to je teda neuvěřitelný nářez :-) hluboce se skláním a nestačím zasnout. Strašně moc velká gratulace a ať se to rychle hojí. Tomáš

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dik, ovsem moc se neuklanej, to se pak spatne beha..:). Ty bebicka budou v poradku, normalni zalezitosti..:)
      MSF! 12:)

      Vymazat
  2. No bylo to zase epicke, ale jak jinak, kdyz se jdeme probehnout se Stinem.. S dnesnima figurama, by ses kvalifikoval na mistrovstvi sveta v krasobrusleni... Jen aby te neodchytili na letisti, zes jim tam otravil psa, az uciti tu vuni tvych bezeckych bot.... Nika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byl to naprosto skvelej road-trip!! Diky, mas na tom taky velky zasluhy.. Bezela jsi skvele, uz jsem i planoval, ze pockam a dobehneme spolu.. jenze to dusani za mnou jsi nebyla ty, ale nejakej chlap!:)
      Takze se tesim na dalsi akci.. Hola hola.. 24h vola! 12:)

      Vymazat
  3. Koukam ze se to poradne vyvedlo :-) Klobouk dolu.
    Snad to nakopne i Stina aby se podelil o zazitky :-)
    Spidla

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stin tradicne neskutecnej, doufam, ze si zapamatuji aspon 1/10 jeho hlasek:).. Neboj, on urcite nektere veci uvede na pravou miru:)
      MSF! At to beha.. 12:)

      Vymazat
  4. Tak hlavně, že jste si to užili. Tohle zkrátka nejde komentovat :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co bys od nas jineho cekala, ze? :)
      Ta touha si to uzit je stalepritomna.. a Stin s Nikou to svymi pranimi myslim posunuli zase nekam dal..:)
      MSF! Myslim, ze naboso by sis Zane Gery fakt uzila!:) 12:)

      Vymazat
  5. Tohle je teda skutecna radost az na kost, moc blahoprejeme, moc! April a spol.

    OdpovědětVymazat
  6. Klobouk dolu a gratulace ! Neskutečný...
    R.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Richarde, moc by se ti to libilo, o tom jsem presvedcenej..:)
      At to beha.. 12:)

      Vymazat
  7. Radostně Ti gratuluju! ZG musela být letos úplná šílenost a vypadá to, že sis ji skutečně užíval :-) Dobře žes to přežil, protože se těším na vyprávění a detaily! Pv :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Petre, kdykoliv jsem se Stinem (a ted i s Niky) da se cekat cokoliv.. Musime to potom spolu zapit..:)
      12:)

      Vymazat
  8. Gratuluji k (opět) neuvěřitelnému výkonu. Až přidáš další podrobnosti jistě se potvrdí, že takhle nějak vypadá "ledové peklo". Svým výkonem ses opět o kousek vzdálil z našeho běžného běžeckého světa ... pomalu přestáváš být motivací a stáváš se legendou. Mám radost z toho, že svým kamarádů, můžu říct "toho znám".
    P.S. omlouvám se za smazaný komentář výše ... účet v iPad se tvrdošíjně brání odstrarnění.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jen to pavle neprehanej s tou pochvalou.. Naprosty klidek..Ovsem pravda je, ze na Hell's gate Aid station jsem se klepal pri tom dlouhem cekani, ze bych mohl sypat rohliky makem:)... Takovej trochu drsnejsi Liberec..:)
      Hlavne, kdyz jsem ja takovej sikula, ze si hned na zacatku rozbiju kolena a doridim pravou ruku:)
      Myslim, ze jako motivace nejsem vhodnej.. vzdy si jen uvedom, ze po kazde se mi to nejak "vymkne":)...Spravne bys mel rikat.. to je jeden blaznivej kamos.. I kdyz.. Oni jsou blaznivi.. vsichni..:)
      MSF! 12:)

      Vymazat
  9. Gratulujem! Pekne napisane. Mark

    OdpovědětVymazat
  10. Kotouč to napsal naprosto přesně.
    Tak jen ještě: hustě!! To je proto, aby Leona nemohla mít nadále pocit, že ultra je v podání většiny taková bezbolestná veselá srandička, co? :-D A s tou rukou jsi fakt - no - ultra! 3,14ča na stromě a slogan Hoka mě hodně pobavily (tak hodně, že musím panu choti otřít monitor a klávesnici od kafe a mlíka s vločkama, který na nich přistálo, kdy už konečně přestanu při jídle číst?) Jen marně hledám výsledky a časy?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jitus, byla bys nadsena.. Tim jsem si jist! :)
      To jsem rad, ze jsem te rozesmal.. Z toho mam fakt velkou radost!!
      No kazdy, kdo neco delsiho bezel, tak vi, ze to neni "easy".. ale proste se o tom zase tolik nemluvi.. Ja jsem to s rukou napsal, protoze to odstartovalo celou radu zdrzeni a zazitku, jak na stanicich, tak mimo..
      Ale Stin by to shrnul.. Mas jeste jednu, tak co..:)
      Vysledky budou snad zitra? MSF! At se dari! 12:)

      Vymazat
  11. Neskutečný, prostě úžasný. Když jsem vám přál, ať si to pořádně užijete, tak až takhle jsem to tedy nemyslel :-) Obrovská gratulace!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobre, ze jsi to na sebe "bonznul":)... myslim, ze i Tobe zakazeme si nektere veci "prat"..:)
      DIKY, MSF! 12:)

      Vymazat
  12. Taky čistím monitor od kafe :) Ale když takhle přiznám, že si to čtu v klidu u nedělní snídaně a ne po pořádném výběhu, tak se musím trochu stydět...
    Každopádně velká gratulace!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dik, smich prodluzuje zivot!:)
      Proc by ses mel stydet? Ja treba dneska taky jeste nebehal a asi to nestihnu ani zitra.. V letadle se beha spatne, i kdyz nekteri tam zabehli i maraton..:)
      Jestli muzu.. behej si tak, at ti to dela radost.. neni to zadna "povinnost"..
      MSF! 12:)

      Vymazat
  13. Velká gratulace! Všem. Musel to být mazec, ale popsal jsi to tak, že je z toho vtipná historka z natáčení. Dej se brzy do kupy a v Praze u piva naviděnou

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Samozrejme.. Tedy.. samozrejme, ze to byla (nejedna) vesela historka.. A samzorejme, ze se tesim na setkani u piva.. Musis zase neco zorganizovat, ale jen prosim, aby to bylo, kdyz budu v Praze,,:)
      MSF! At nam to beha.. vasemu Davosu zdar! 12:)

      Vymazat
  14. Jeden by řek, že to je to nejlepší, co vás mohlo potkat.. Ta tvoje míra optimismu, vytrvalosti a schopnosti překovávat karamboly snad nemá mezí :) Moc gratuluju a ať se šrámy brzo zahojí!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dik, Ivus.. mas naprostou pravdu..Dnes rano modre nebe..kdyby se to o den posunulo, tak bycho sice bezeli v blate, ale ty zazitky by zdaleka nebyly takove..:).. Myslim, ze to Stin naplanoval velmi dobre!:)
      Jinak, jednou Lubos tusim rekl, ze na sve stari se hojim jako Wolverine:), a verim, ze mi to zustalo.. dneska uz je ruka castecne funkcni, pres dalsich 24hodin na letadle se to (pevne verim) zahoji skoro uplne..:).. uvidim, jak stih nu v utery vecer behat, tolik dni v kole a letadlo/vlak.. ja v nich neumim spat..:)
      Ve stredu si planuji jit urcite behat, jak by rekl BS, to by byla spatna karma..:)
      MSF! 12:)

      Vymazat
  15. Doobrý, velká gratulace. Jen věřím, že pořadatel neobjeví souvislost mezi výskytem česky hovořící menšiny v závodním poli a extrémními výkyvy počasí při závodě.
    Klidný let, Radomír

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dik, za chvili, opravdu za chvili lezu do prvniho letadla.,.
      Beztak za to taky trochu muzes ty se svym nesmyslnym pranim, abych to dal pod 10h.. to se v normalni trase nedalo zaridit, tak proto to extremni pocasi a zkracena trasa..:)
      MSF! 12:)

      Vymazat
    2. Does the flap of a butterfly’s wings in Brazil set off a tornado in Texas?
      K cíli občas vede více cest
      Radomir

      Vymazat
    3. :) jjo, teorie efektu motylych kridel se mi vzdy libila... Ta nestabilni reseni mnohorozmernych optimalizacnich uloh.. a pochopitelne muj oblibeny film "butterly effect":)... Jinak v Atlante byla boure, a pri prestupu jsem si uzil i dobry vyklus:).. Malokdy se pvede, aby clovek dorazil do letadla a zavirali za nim vstupni dvere:).. MSF! 12:)

      Vymazat
  16. Drsný podmínky teda! A Ty to vyprávíš, jak kdyby se nechumelilo :) Vypadá to, že sis to za velkou louží zase užil :) Teď ještě aby se daly co nejdřív dohromady ty kolena, ruky při běhu až tak nepotřebujem ;-) Měj se krásně!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) mluvis spravne.. jako Stinovo sestrenice..:)
      MSF! 12:)

      Vymazat
    2. 51 Vlad Henzl M 35 NM 8:03:50
      64 Jan Hanousek M 50 CZ 8:43:51
      67 Veronika Mocko F 37 NM 8:49:48

      Vymazat
    3. 89 Carolyn Shreck F 41 NH 9:56:11

      Vymazat
    4. A isli ste nakoniec celych 50 mil? Ten osobak si si vyrazne posunul, skvely vykon!

      Vymazat
    5. Bohuzel ne, nejdrive to vypadalo ze budou dve moznosti 33 nebo 46 mil, ale uprostred ty nejhorsi vanice tesne nez zacali dobihat ti prvni na 33 mili tak to v postate zastavili a zacali stahovat bezce i z tech prvnich stanic. My jsme nastesti vsichni probehli dostatecne vcas kontrolami kde nas zastavit slo a potom stahnout nas uz nebylo kde, tak jsem si to museli dobehnout az na 33.mili. Tam byl letos konec. Na posledni 3km mi dokonce i svitilo slunicko ... takze jeste ze jsem byl preventivne namazanej tim opalovacim kremem :) ... na rozdil od Honzy, kterej se mi rano smal, ale na konec po tom co malem umrznul se jeste stacil i spalit v obliceji :)
      BS

      Vymazat
    6. :), tak jako tak mam na Fish hatchery osobak.. (proti lonsku)
      Znova jsem se ubezpecil, ze maminka a Stin maji vzdycky pravdu a je radno je poslouchat, steje jako v 90.letech Evropu 2:)..
      Ksyz Stin rika sneznice.. zpozornet.. kdyz se maze kremem na opalovani.. pro jistotu se primaznout taky:)... jen s tim strelnym prachem to nemam spravne zatrideny.. ale pro jistotu..:)
      Jen se bojim, a snazim se mu rikat, at mi alespon zatim nedava rady a predpovedi na Western States..:)
      12:)

      Vymazat
    7. No tak to je potom jasne, ze o rok ides znova, co? Prvy rok ta ZG nafackoval, druhy si to mal skratene, tak snad na treti pokus....;)

      Vymazat
  17. Krásná práce všichni tři :-) Nejen ten běh, ale celý akční výlet a hlavně tvůj skvělý a humorný popis situací, kdy ti do smíchu určitě nebylo. Jste tvrďáci! Gratuluji.
    Přeji ti klidný let domů a někde někdy na viděnou:-) Třeba v hospodě na Kladně. (prosím vezmi i přezku z Leadville :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdyz jsem Honzu predbihal (a zustal s nim asi ctvrt hodiny) tak opravdu nereagoval ani na jeden vtipek. Dokonce jsme spolu bezeli asi 3 minuty uplne potichu.
      BS

      Vymazat
    2. :)... Tady bych uvedl doplnujici vysvetleni.. Ja jsem si poprve Stina "stiopnul".. jak bylo spatne videt a pro lidi se silnymi brylemi obzvlast.. tak jsem i trchu bloudil.. ale v kritickych momentech jsem se zastavil a koukal kolem, kde se objevi nejaky bezec, ktery mi ukaze smer..:)
      Jenze Stin se objevil a pak z kopce zmizel jako .. no jako Stin..:)
      Nebylo mi v te dobe veselo:), ale zase uplne nejhorsi to rozhodne nebylo.. Slovy Hymana Kaplana.."Prumer.. Nelitam v luftu, nelezim v rakvu" :)
      Takze to bylo mile setkani na trailu..:)
      12:)

      Vymazat
    3. Honza si zafoukal bryle a tak si rekl ze to pobezi jako "hard-core" orientak jen po sluchu. Jen zapomnel ze je hluchej jak poleno ;)
      BS.

      Vymazat
  18. Popsáno lehce, skoro jako když sem onehdy sebou švihnul v tom Prokopáku......
    MichalF

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :), myslim si, ze vsechny drzkopady neco zajimaveho "vnitrne" spojuje..:)
      Je to jedno, jestli se stanou v Prokopaku nebo v nejake exotictejsi lokalite..
      MSF! At nam to beha a pada zkusene:). 12:)

      Vymazat
  19. Tedy, skutečně velká poklona nad morálně volními vlastnostmi. Roztržená ruka na začátek, 80km ve sněhu, je to úctyhodný výkon fakt že jo, kolega Meresjev je proti tobě ubrečená Zagorka. Velká gratulace!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Honza se inspiroval rcenim, ze nelze "podcenovat bezce se zlomenou nohou" ... jen si trochu popletl koncetiny ...
      BS

      Vymazat
    2. No jo, to je celej Honza - prostě "popleta":-)) Ale částečně za to můžeš ty Stíne, protože ho někdy pleteš zcela záměrně :-))))))

      Vymazat
    3. No, je fakt ze jsem mel o nej chvilkama obavy, ale pak jsem si uvedomil, ze bezet pomlacenej po kamenech uprostred ledovy vanice je presne to co Honza miluje ... jen on to v tu dobu asi jeste nevedel ...
      BS

      Vymazat
    4. :) No a tyhle hlasky.. jsme tam meli porad..:)
      Az te prestane bavit fyzika, tak si na tom zaloz obzivu:)... Mne to prijde skoro jako navsteva poutniho mista..Takovy "lurdy" v Novem Mexiku:).. Probehnuti se Stinem asi jako na urovni nejakeho obradu.. Spolecny zavod=zasvedceni:)..
      Hlavne to ovsem ve zdravi prezit...
      Ted ale bez legrace.. fakt diky! Bylo to skvely a nase trojka.. to byla opravdu dabelska kombinace!
      12:)

      Vymazat
  20. Skvělý popis určitě krásného závodu. Jen škoda, že nedošlo i na ty kroupy. :-) Lyžování v Hoka bych někdy moc rád viděl .:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kroupy samozrejme byly. Ale jenom tri hodiny ... vetsinou litaly vodorovne, uplne mam opiskovany lejtka ... snad priste vydrzi trochu dyl ;)
      BS

      Vymazat
  21. No teda, zase si mě neuvěřitelně navnadil svými zážitky do dalšího pobíhání po "lese". Skoro ani nemusí být žádné fotky a člověk so to představí živě v barvách. Gratuluji k mimořádné sadě zážitků a k přežití :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Urcite pridam aspon jednu fotku pro dokresleni "retro" atmosfery z CSSR... Nazyvam ji pracovne.. Fronta na banany..:)
      MSF! 12:)

      Vymazat
  22. zas jeden ultramazec, vidím to úplně živě - krásně popsáno, velká gratulace a šťastnou cestu domů!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Diky moc Renato.. Uz doma a ve vlaku na sluzebni cestu..:)
      Snad mi to zitra vecer vyjde si jit s Deri zabehat..
      V Davosu to jiste bude velkolepe.. uz ted drzim palce! 12:)

      Vymazat
  23. S Hoznou je to fakt tezky ... ty sneznice jsem mu doopravdy nabizel, dokonce i hulky (sam to zapsal v minulem postu). Holt si ale myslel ze si delam zase legraci. Tak snad aspon az priste pobezi o vikendu na Karlstejn tak se nezapomene proti medvedum pomazat tim strelnym prachem ...
    BS

    OdpovědětVymazat
  24. Odpovědi
    1. Dik, ale borcu tam bylo pozehnane..:)
      To spis jsem byl zase za popletu, ale aspon za vytrvaleho.. popletu..:)
      MSF! 12:)

      Vymazat
  25. Krásný. :) Přístě bude stačit se zničit během, ne padat a ničit se až takhle. :) Doufám, že mi to karma za 2 týdny nevrátí na Kanárech. Přeji příjemné zotavení a bezbolestný návrat do tréninkového procesu. Gratuluji k moc pěknému výkonu. Honza Bartas

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :), dik Honzo, ovsem z hlediska casu, to zase nebylo nic moc.. i kdyz proti lonsku mam osobak:)...
      Spis me jako starsiho potesi ten rozmer boje a nevzdavani se... a to bylo videt uplne vsude..
      Drzim palce! 12:)

      Vymazat
  26. Týýý jooo! Gratuluju k nadlidskému výkonu :) ... Je znát, Honzo, Tvoje ženská stránka, která zvládá bolest jakoby nic :-) ZS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) dik ovsem moje nejmilejsi, jasne slunecko to pregnantne komentovala slovy.. Co se divim.. Kdyz slepy magor se zavrati a poruchami rovnovahy beha po horach, kazdou chvili sebou nekde svihne:), tak je uplny zazrak.. ze to tahle dopadne..
      Jinak mi zopakovala Stinovo slova, ze mam ruce dve, na psani na pocitaci je moc nepotrebuji ani nepouzivam, takze se mi to brzo zahoji..Ze jsem patrne "slabsi kus":)..
      MSF! 12:)

      Vymazat
  27. Teda ty mas take stastie! Dazd, snezenie, zima, vietor...to mi nieco pripomina. A ja som si naivne cely cas myslel, ze sme si na ten Liberec vybrali ten najhorsi den z celej zimy, ze sme mali fakt smolu a ono to cele bolo vlastne takto naplanovane. Takze ziadne fnukanie na podmienky, presne na ne si mal natrenovane, to sa potom bezi jedna radost, co? :) Ale inak parada, obdivuhodny vykon ako je uz u teba zvykom ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No delali jsme si z toho legraci, ze bych v zivote netusil, ze ledopadova 100 a obeh Liberce budou dobrou a cilenou pripravu na ZG!:)
      Kdepak zkratili to na 50K, jednu chvili to vypadalo dost zajimave..Ale jak jsem se zvednul na trati z Hell's Gate do Fish hatchery, tak jsem si rikal.. bylo by uplne epicky v tomhle to dokoncit cely.. ale uz bylo rozhodnuto o celem zkraceni... Ono taky pro ty lidi na tech stanicich to museloi byt sileny a patri jim velky dik!
      12:)

      Vymazat
  28. Tak jsem se sla podivat, jestli uz na web nedali fotecky a oni je akorat uploaduji! Uz jsme tam! Je videt ze Honza si to v tom blaticku uzival... Nadherna akce!! Nika http://mapphotography.smugmug.com/Running/Zane-Grey-2014/38837538_Zzd2mn#!i=3210360149&k=ntFKcD7

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle jsou cilove fotky. Uz sviti slunicko a vsichni jsou stastny ze uz to maj za sebou (jen ja se samozrejme tvarim jak zakyslej bombardon).
      BS

      Vymazat
    2. Nejsou tam jen cilove fotky, ale i neco ze zacatku (jak se prebihal ten potucek). No ja nevim, ty se tak tvaris vzdycky.. Ze by ta koncentrace?? Ci to ze ti doslo pivo ve flasce?? Me se libi jak jsou na zacatku vsichni cisti a ke konci krasne od blata.. Jen nevim jak to delali ti co dobehli jako prvni. Na jejich botech zdaleka tolik blata neni... Nika

      Vymazat
    3. Moje Slunecko spravne proslo vsechny foto a rekla, ze kdyby se posuzovalo, jak je kdo "zasvinej".. tak jsem urcite na bedne!! MSF! 12:)

      Vymazat
  29. :-)))) Cílový, se třemi pivy...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. malo, co?:) .. ovsem v aute bylo dost lahvacu pro kazdeho.. Stin mysli na vsechno.. 12:)

      Vymazat
  30. Koukám výlet plný nezapomenutelných zážitků. Příště do pinglu ještě placatku slivovice ať nezanedbáš dezinfekci :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pancho zlaty slova!! Slivovice by se urcite hodila..:)...
      Jinak skoda, ze to zkratili.. Zapomnel jsem rici, ze na Fish Hatchery jsme meli pripravene vysilacky, abychom mohli po ceste si povidat.. Stin.. vymyslel:).. 12:)

      Vymazat

Zase jsem musel zapnout kontrolu spamu.. Omluva:)...