úterý 15. října 2013

Devětkrát ne.. Osmkrát.. ne.. je to SEDMKRÁT KOLEM ŠATEN!!!

Tak konečně je to tady a můžeme s potěšením oznámit konání našeho otevřeného běžeckého happenningu, v době původního konání Pražského maratónu ve Stromovce. Myslím, že situace je podobné akci víc než nakloněna (předpověď počasí-- včetně teploty tlaku a rosného bodu).. i když drobnější komplikace způsobené opravou viaduktu si vynutily modifikací okruhu a nakonec vedly k tomu že z původních 8 delších a jednoho krátkého okruhu vzniklo sedm stejných okruhů v délce 6km a 28 metrů (v naklikané mapové verzi je to tedy "na chlup" .. 6.028x7=42.196), při oběhu podle GPS to plus minus také přesně sedí na maratón, chyba bude patrně menší než těch magických +196m..:) Zde je odkaz na mapu "akce"... Červený praporek naznačuje start/cíl. TRASU JSME MALIČKO UPRAVILI, KVŮLI KOPCŮM, ASFALTU A HOSPODĚ:). TAKY ABY NIKDO NEBLOUDIL JE TO PO HLAVNÍCH CESTÁCH. Obrázek je dole.. (směr oběhu tradiční.. plavební kanál je po levé ruce)..

Raději jsem přidal šipky, kvůli cestám a neblouděni se kousek poběží raději jako dvojsměrka.. zase se víckrát uvidíme..:)

Organizační záležitosti..
  1. Sice držíme z piety běh/oběh šaten, díky opravě viaduktu je to trochu komplikovanější (není to kolečko/brambora, po divné velrybě se to nakonec změnilo ve dvě ptačí hlavy spojené šňůrkou), po konzultacích a poradách jsme kvůli pohodlí účastníků přesunuli místo startu a cíle blíže k zázemí PIM Running Mall a k toaletám a k hospodě.  Vše je nakonec po hlavních cestách a vše bude značeno šipkami, barevnou křídou... Start a Cíl bude v té časti, jak je naznačeno.. 
  2. I když se budeme snažit všechno zajistit, raději se na úplně všechno nespoléhejte. Není žádné startovné, není to závod v pravém slova smyslu, i když se všem se budeme snažit změřit čas i mezičasy na jednotlivá kola.. Dokonce snad dáme i čísla:).. [ještě čekáme, jestli nám Leona dá nějaká volná nevyužitá]. V prostoru startu/cíle bude k dispozici občerstvení.. Voda/Mattoni, ionťák, kola. Nezajistíme čaj nebo teplé pití. Budou banány, sušenky, čokoláda.. sůl. Prosím, zaregistrujte se dopředu nejdéle do pátku (18.10) do magického času 12.34 abychom měli představu o počtu lidí a mohli vše (jídlo/pití) připravit včetně měření času. Formulář je zde... Neříkám, že se nemůžete s námi vyblbnout bez registrace, ale je to pro nás horší to naplánovat.. 
  3. Každý si může uběhnout kolik koleček sám uzná za vhodné:), pro ty, co chtějí méně je k dispozici i různě odložený start, ale je to na Vás.. Hromadný základní start je v 10.00, další "starty" budou po hodinách.. [Opět viz formulář]. Pokud někdo chce startovat dříve, dejte nám vědět..1/2h (a asi i 1h) předem změříme a obsloužíme my, dřívější starty jsou na vás.. 
  4. Po doběhu JE rezervovaná restaurace na okraji Stromovky (U vozovny, Královská obora 2) [rezervovány 4 stoly na jméno Hanousek, restaurace je nekuracká, pivo mají a teď tam je na menu alsasko] aby společenský rozměr běhu mohl pokračovat. Rezervace je aktivní od 13.30-16.00 (ale můžete přijít dříve a klidně můžete pokračovat).... my se před 4h přesunume na besedu v Running Mall s Danem Orálkem o jeho běhání, Bad Water Marathonu, Spartatlonu.. s fotkami atd.. [Opět vstup volný], začátek od 16:00..
  5. V prostoru startu a cíle si můžete nechat svoje věci ... Navíc je domluvené s Running Mall, že je možné si nechat věci u nich (cca 400m), stejně tak se následně u nich osprchovat..  
  6. K Running Mall a PIM běžeckému klubu.. a konkrétně Michalovi (V.) Vítů patří velký dík, protože.. 
    •  Vstup a využití Running Mall během celé akce je ZDARMA (!). Včetně sprchy a úschovy věci a následně akce.. 
    •  Running mall a PIM běžecký klub poskytují pití a část občerstvení na akci a což jistě potěší:) 
    •  Michalovi V. přislíbil Dan Orálek odpolední besedu (po naší akci)... Dá se čekat, že se Dan objeví i na naší akci, ale určitě by nijak nezávodil:), ale případně by relaxačně s námi běžel ... takže jedinečná možnost pro nás pomalejší pak tvrdit.. Hele držel jsem krok s Danem několik km(!)...Uvidíme, tohle ale neumím slíbit, ale vypadá to pravděpodobně:).. 
Závěrem...Moc se na všechny známé (i zatím neznámé) těšíme.. Mohla by to být hezky proběhaná a třeba i ukecaná sobota:)... Jste zváni.. jen prosím.. pokud jste to ještě neudělali, tak. VYPLŇTE nám FORMULÁŘ...

Běhu zdar! Bláznivostem a kamarádům zvlášť.. 12:)

PS. Budu se snažit to zde průběžně doplňovat a odpovídat na dotazy..
PPS. Mimo úzký okruh běžeckého klubu PIM neděláme nikde reklamu, takže nás může být 5 i 50 :), pokud to někdo nechce běžet celé, může částečně pomoci na občerstvovačce, vystřídat ty, co tam jsou, ať si taky něco uběhnou:)...

29 komentářů:

  1. Trať není velryba ale perfektní zajíc :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) no s predstavivosti jsem na styru..
      Tak jako tak, treba se uvidime (kdyz dorazis)... A treba budeme utikat jako ten zajic.. MSF! 12:)

      Vymazat
  2. Hlasim se jako dobrovolnik na obcerstvovacku. Napisi ti mail a pokud bude zajem posli instrukce. Spidla

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Super, urcite zajem bude... vem si boty a jedno dve kolecka si klidne dej, at ti neni zima..:) na obcerstvovackach se ruzne prostridame..:).. napis.. dik, 12:)

      Vymazat
  3. Zvažuji, že bych se došel také proběhnout.

    OdpovědětVymazat
  4. ...škoda, budu v Jizerkách zdolávat kopečky, příště ráda zaběhnu aspoň část a pomůžu na trati jako dobrovolník:-). Přeji hezké počasí a užijte si radost z běhu!:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nemám žádný z vybraných profilů, proto anonym...na fcb Jolča Václavková:-)

      Vymazat
    2. Jasne.. Jizerky jsou Jizerky:).. Chapu.. uzij si.. ono se nas urcite par sejde.. MSF! 12:)

      Vymazat
  5. tak ja to vidim na mrtveho brontosaura :))
    Jinak takova to mohla bejt partyzanská akce a ty z toho uděláš takovouhle masovku :)
    Na toho Dana prijdu okouknout jak beha :))
    Pocasi sem objednal strejda slibil ze to vyjde prej zapne infrazaříč a vypne rosení :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) ale prosim te.. ty by ses vymluvil na neco jineho:)... Priprav v puli listopadu podzimniho bobra.. Zjisti, jestli hospoda funguje a muzeme behat po zavisti jako paka..:).. Hospodu bys ale stihal taky, ne? 12:)

      Vymazat
    2. Podzimni bobr bude a beha se s mokrejma botama prez potok tes se :)) jen musim najit misto kde se da brodit :))

      Vymazat
    3. No hlavne over hospodu... brod v nejhorsim najdeme na miste.. A At Pavel vyhleda "trofej" .. on si ji s velkou pravdepodobnosti zase odveze:), ale jednou je putovni, tak by mel byt na soutezi!..12:)

      Vymazat
    4. "Trofej" jsem našel. Co provedeme s tím mrtvým brontosaurem?

      Vymazat
  6. ...škoda:-(, máme v tomto termínu už Den cesty, přeju, ať se akce zadaří, dav

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dik, verim, ze pocasi bude fajn, na rozdil od ll musim dodat, ze to "masovka" nebude..:).. at se Vam hezky bezi.. Pozdravuj Gabi..MSF!12:)

      Vymazat
  7. Kdyby jel někdo tady ZE SEVERU, přidala bych se, respektive auto mám. Samotné se mi ale nechce (když tak pište na crow.white@seznam.cz).

    Pokud se nikdo nenajde, náhradní varianta je oběhnutí šaten tady u nás. Okruh má pět kiláků, dám ho dvakrát :-) Peggy

    OdpovědětVymazat
  8. Kurňa: víkend jsem v práci.
    Ale v pondělí tady nějakou šatnu vyhledám a také alespoň jednou oběhnu.
    Super akce, jen tak dál..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Obehni, obehni.. nekdy na shledanou.. treba za rok v Plasich.. 12:)

      Vymazat
  9. Honzo,
    hezky si to užijte!
    I mě mrzí, že nezaběhnu aspoň kousek.
    'Machyho' Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi uzij soustredeni.. Machy pobezi i za tebe a o "valencni" elektrony se postarame..:)... at se dari! a nekdy na videnou.. 12:)

      Vymazat
  10. Skvělý, vypadá to na super akci! Užijte si běh i Dana :-) příště se přidám, teď mám na sobotu naplánované kolo a v neděli běh na Hruštici (Turnov - Malá Skála a zpět), Peťa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky si to uzij.. No priste uz doufam, ze bude regularni Stromovka..:)... At se dari! 12:)

      Vymazat
  11. Co to znamená to MSF? :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Tak vidim, ze jsem prvni nadseny! Naprosto dokonala akce! Uzasne krouzeni po Stromovce a servis, ze by se za nej nemuseli stydet renomovani poradatele. A to byl teprve zacatek. Tesim se na Vozovnu a povidani s Danem. DIKY HONZO A SPOL.! amur

    OdpovědětVymazat
  13. Díky Honzo za megasupertruper akci s bezvadnou atmosférou a bezchybným zabezpečením. Pepa

    OdpovědětVymazat
  14. Pridavam se, bylo to neuveritelne krasne, moje uplne prvni zkusenost se spolecnym behem a namotivovalo me to k poradnemu treninku. Chci taky brzo ubehnout 7 kolecek:) Diky 12 za organizaci a diky kolegovi MartinoviK za pozvani a za definitivni nakazeni bezeckym virem. Stazka

    OdpovědětVymazat

Zase jsem musel zapnout kontrolu spamu.. Omluva:)...