čtvrtek 30. prosince 2010

Novoroční přání a plány

Společné vyběhnutí do roku 2011


Za magických 42 hodin skončí rok 2010 a v té šíleně noci a kalném ránu jistě vznikne řada novoročních závazků, která mají často velmi krátký život. Proto vidím lepší a trvalejší plánovat a promyslet před tím, než okolní svět postihne prudce nakažlivá vlna precevzeti. Já jsem tím znamej, že i když jsem žena činu:) a dělám spoustu věci na poslední chvíli, tak jistá posedlost určitým plánováním ve mne je, no jako v koze.

V tom mezičase pobíhám, jak to jde a i když je to občas komplikované sladit různé rodinné akce s mým pobíháním a musí se "usilovně" plánovat:), tak mě to baví. Nabírám postupně km a důvěru do dalších a delších běhu. Předminulý týden 65, minulý týden 71, no mělo by to postupně narůstat... Pak to budu muset i lépe naplánovat, únor, březen mám o sobotách i přes maratón, to vidím, že se k 90km za týden zase dostanu. Abe bude potřeba to naplánovat, abych to dokázal nějak začlenit a v případě nepřízně počasí odběhat ve fitku, to bude nářez:). Už se na to celkem těším.

Stejně před jakýmkoliv plánováním do budoucna si musím říci hodně nahlas DIK! Rodina a vše kolem skvěle, běhání přes 3.000km radostných km, hromada neplánovaných osobáku, vlastně každý závod byl můj osobní rekord:). Celkové to byl zase skvělý rok, všechno se dařilo, skvěle a vesele se mi běhalo, co víc si přát? Nic! Ted se mi dostal do ruky zkratkový "horoskop", který říká, že mě v dalším roce nečeká žádná změna, že to bude nudný rok. Pominu-li legrační rozměr horoskopu a jejich vidění do budoucna, tak je to skvělý "plán". Prý nuda? Nic moc nového, žádné převratné změny, to znamená přeci jen jediné, bude se mi dobře pobíhat:) !!!!

V tom malém maratónu, co nám chybí ještě ko donce roku se musím přiznat k jednomu "skvělému" plánu, co mám. Je potřeba si průběžně dělat radost! A protože si od dětství přeju mít psa, tak si ho letos pořídím! Na jaře se snad přestěhujeme do domku, co je teď v plné rekonstrukci a pes bude! Tedy bude to psí slečna [jsem přeci jen zahradník a se psem by ta zahrádka dostávala silně zabrat, ony ty ženy jsou veskrze výrazně chytřejší a učenlivější než muži:( ].

Díky mému plánování je naprosto jasné, bude to JRT (Jack Russel teriér), což je takový malý běhavý pes, aby se mnou rád pobíhal delší trasy a abych ho unesl v báglu, až nebude moci:). Je stejně tak jasné, jak se bude jmenovat... DERIVACE! Tedy budu ji říkat Deríva, nebo krátce Deri. Už to vidím, jak ji se synem pomalováváme boudu matematickými symboly, parciálními derivacemi a tak.. Aby se cítila v boudě jako doma, i když to vidím, že se hodně bude vyskytovat v domě:).

Luboš moje plány na společně běhání s Derívou popsal naprosto pregnantně, cituji: "Normálně to vidím úplně jasně: nejakej maník se válí v příkopu nohy má svázané šnůrou od ratlíka, kterej na natažené šnůře síleně blafe na v dáli mizejícího cyklistu :))". No až to bude v druhé půli roku aktuální, tak budu průběžně informovat. Zatím to vidím, že u nás to bude částečně rok psa, Činaní říkají, že to bude rok Tygra a to znamená, že Deríva bude pěkná tygřice!

Tak mi držte palce, jako lama budu dělat vůdce smečky! Hlavně nezapomeňte 1.1.2011 v 11 hodin!!!!

Ať se daří, co šíleného máte v plánu Vy? 12:)

10 komentářů:

  1. Nějak mě všecko zmáhá i když běh mě po 35 letech tréninku furt baví. Jinak nic moc, však se podívej kolem sebe. Vidím to pro sebe spíš na oprátku než na nějaký holalí holalá :(
    Miloš

    OdpovědětVymazat
  2. Honzo, přeji mnoho nejen sportovních a kynologických úspěchů v příštím roce. Ať Ti to pěkně běhá!

    OdpovědětVymazat
  3. Ježíši, předsevzetí! Při totální a neustupné ignoraci letošního Silvestra jsem zapomněla bilancovat a tvořit předsevzetí (protože proč, když se žádný konec roku u mě nekoná). No něco vymyslím a napíšu :-) Peggy

    OdpovědětVymazat
  4. Derivace :)) Tak to se ji budou vsechny funkce bat .)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, běh se psem je něco nádherného...
    Musím se pochlubit od štědrého dne běhám . Asi jsem byl hrozně hodnej.

    Radek

    OdpovědětVymazat
  6. 2 Milos: No problemy sveta nemuzu ovlivnit jinak nez pusobenim na sve okoli:), snad jsou vsichni moji blizci stastni, jak to jde:).
    2 Dohny: Diky moc za prani, taky vsechno nejlepsi, verim, ze se snad v tom prokopaku potkame:)
    2 socketka: Moc diky! Ovsem pozor, takova funkce e(x) si z nasi derivace nebude bubec nic delat! :)
    2 Peggy: Nejvyssi cas si neco naplanovat a ohlednou se! Driv nez budou planovat a ohlizet se vsichni kolem:)! At to delas v klidu a v pohode. Drzim palce!
    2 Radek: Tak to je skvely! Moc se na behani s pejskovou:) tesim...
    Mejte se moc fajn, at se dari jak jen to jde!!!

    OdpovědětVymazat
  7. Já bych všem popřál do nového roku hlavně zdraví a pohodu. To ostatní už příde samo podle potřeb každého z nás. A ted společně zatrénujem řekněte sýýýýr :)))

    OdpovědětVymazat
  8. 2 ll: Lubosi, at se dari, zbav se rymicky a zdarne vybehni, nejlepe hned 1.1. v 11h (nebo dokonce v 11.11?) mas pravdu, jak je zdravi a pohoda, tak se vsechno ostatni "nejak" samo dostavi. At se dari! 12:)

    OdpovědětVymazat
  9. Ale to víš že se mi do toho věšení se moc nechce, ale realita je drsná. Otázka je, zda zůstat tady nebo se jet zhoupnout do tepla. Silvestr ukáže, co a jak. Běhu Zdar!
    Miloš

    OdpovědětVymazat
  10. 2 Milos: Tak jak to nakonec dopadlo? Doufam, ze Silvestr vyresil vse k dobremu a zadne "zhoupnuti":) nehrozi.. At se dari!!! 12:)

    OdpovědětVymazat

Zase jsem musel zapnout kontrolu spamu.. Omluva:)...