sobota 31. března 2012

Není přání jako přání.:).. za koleno ale fakt děkuji! :)

Minulou neděli večer věci vypadaly dost pokrouceně, nechci říct mizerně, to by bylo silný slovo, ale že bych z toho byl nějak odvázanej, to tedy ne..

Rozseklý koleno, oteklý...vypadalo, že mi začíná růst na koleni další hlava, před sebou zkrácený týden, na konci náročnější služebka a v sobotu 1/2M, kde jsem chtěl běžet že všech sil, abych zkusil podlézt magickou hranici 90minut. S tou "pučící" nádherou na koleně to nevypadalo, že vůbec poběžím. Ale věřit je třeba, věřit..

Postupně jsem v úterý rozběhal koleno, začalo následně splaskávat:), ve středu už jsem běžel do práce a to mě naladilo, že 1/2M budu moci běžet i snad trochu normální rychlostí. V práci a v neběžeckém okolí jsem si sice den před tím vyslechl, že jsem dolétal, doběhal.. že mi to sice nepřejí, ale že se to dalo čekat..:), o to víc mě to naladilo..

Na druhé straně mě kamarádi utěšovali [DÍK] a tradičně jedna z nejlepších hlášek vypadla z Běžího Stínu...v podstatě řekl, že mi to koleno přeje:). Brzo se to určitě uzdraví, postavil jsem se k tomu prý správně a že mi to dá hodně síly a zážitků, který bych při úplně pohodovým tréningu nikdy nepoznal. ...:)

Děsivý i když tradičně moudrý slova, fakt je to, že jsem přicházel dneska ke startu a koukal na vítr, počasí a poslouchal lidi kolem, co předpovídali déšť a padající trakaře a říkali, "na osobáky zapomeňte pánové, dnes je mohou zaběhnout jen ti, co běhaj houbec...":) Tak to mě všechno uklidnilo a ještě, než jsme vyběhli, jsem si musel říci, že dneska jsem výborně připraven. Všechna ta zdánlivá protivenství jsou jen zdánlivá a dávají nám vlastně šanci se s tím poprat a být o to spokojenější, ať už je výsledek jakýkoliv.

A protože jsem byl hodný, protože jsem se snažil, co to šlo, jen ten reverse-split se mi nepodařilo udělat.. Ten protivítr v pobřežní v Karlíně byl o pár vteřin silnější než já, ale aspoň vím, že rezervy existují:). Čas tradičně krásný i číselně, o to víc potěší..01:28:37

Znáte ten dětský vtípek? ... Kolik je hodin? 10:10. Děkuju, děkuju! :)

Můj čas má mimochodem číselný součet minut i vteřin roven deseti, tedy 10:10.. Co říct jinýho než děkuju, děkuju! 12:)
PS. Jen teď zase to normální pohodový běhaní, jo? :) Adrenalin necháme Stínovi, žádný opičení!
PPS. Přidal jsem si cílovou fotku od Ivy, respektive jejího pohotového manžela. Dík. Jak mě správně upozornila za povšimnutí stojí barevný soulad kolene, ponožek a bot.

43 komentářů:

  1. Hezky, moc hezky! :) A hlavne, ze jsi to nakonec vubec bezel :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Diky, ono uz po uterku a po stredecnim vybehnuti bylo jasne, ze to nebude uplne prochazka ruzovou zahradou, ale ze se nozicka:) hoji a ze se bezet bude dat... Tak priste zase s tebou? MSF! 12:)

      Vymazat
    2. Jestli myslis 1/2M, tak to uz vazne nevim. Ale mohli bychom nekdy do/z prace zase :) Ale mozna asi az bude trochu lepsi pocasi, abych na tom kole neumrzla. Treba nekdy odpoledne za slunicka, to by bylo skvely :)

      Vymazat
    3. :) Urcite oboji..:), ted se mi zase snad otevrelo obdobi behani do prace a z prace:), tak budu jenom rad za spolecnost. Napisu. 12:)

      Vymazat
  2. Moooc hezký, úžasnej čas, gratuluju! Renata

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No hlavne vy si sepiste svoje pocity, je to jako zavarovat konzervy:), kdyz je hur, tak se to sakra hodi.. DIK! 12:)

      Vymazat
    2. To je tedy přirovnání. :-)

      Pěknej výkon. Ten vítr byl asi hodně znát, že jo? Ale zase jsi měl málem dvě hlavy. :)

      Vymazat
  3. Tusil sem ,ze to dotáhnes gratuluju.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dik, vsak si taky uz neco zabehni.. Udelej si radost.. 12:)

      Vymazat
  4. uuuzasnej cas! Gratuluju! Hledal jsem te, byl jsem v Bcku, u 1:30sky balon. Jenze mi utekl hned na zacatek. Nemel jsem sance, ale polepsil jsem se. -runbohem

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky gratulace, osobacek vzdy potesi, ne? Vydrz, pristi rok uz mi budes rychlejsi...ja se nemuzu zlepsovat furt, ale to mi nebrani se porad snazit:), i kdyz priroda je neuprosna:), ale beh je krasnej.. MSF! 12:)

      Vymazat
  5. Super výkon, velká gratulace! Co Tě nezabije, to Tě posílí, viď? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) zatim to tak vypada.. dik a jeste jednou gratulace k osobaku..12:)

      Vymazat
  6. Jako vždy v poslední době: skvělý čas. Gratuluju!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tobe to slo taky moc dobre.. Gratulace na Zapad! 12:)

      Vymazat
  7. Paráda Honzo! A pak že nejsi závoďák:-))) Závodíš s grácií sobě vlastní! Držím pěsti do další přípravy na Silvu a pokud budeš mít čas a chuť přijď si zaběhnout poslední dubnovou neděli běh "O Krušovický soudek" - 20km krásnou přírodou a s cílem v pivovaru. Jak říkal Luboš - to je výzva! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Omlouvám se ze to písi sem . Dekuji za nápad k závodu. Ten krusovický soudek mne zaujal. Asi si dám první závod.

      Vymazat
    2. Urcite do toho jdi.. Pry posledni 2km jsou navic z kopce rovnou do pivovaru.. to zni naprosto skvele..:). Uvidim, asi mi to nevyjde, kvuli rodinnym oslavam se zucastnit:(, ale zni to naprosto skvele..

      Vymazat
  8. Opravdu velká gratulace. Sledovala jsem tě na internetu... ;) Super výkon...

    OdpovědětVymazat
  9. Pridavam se ke gratulacim!! Skvely vykon! Celou dobu jsem na Tebe myslela! Pokazde kdyz se ozvala moje lytka jsem si rekla : Nefnukej! Honda je na tom hur a ten urcite nefnuka ale bojuje! Dall by se rict, ze jsem dokoncila i diky Tobe. Takze jeste jednou gratulace a diky za inspiraci!!!!

    OdpovědětVymazat
  10. Odpovědi
    1. Videl jsem na startu Honzu Rihu s Vandou a spolecne jsme litovali Tvoji chybejici skvele ucasti. Zas bys urcite pronesl neco pamatneho..:)
      At se ti koleno brzo uzdravi.. 12:)

      Vymazat
    2. Machy drž se, přeji brzké uzdravení - při tvé kryoterapii by ti to nemělo trvat tak dlouho jako mě :-)))

      Vymazat
  11. Premyslim, ze do priparvy na svuj prvni pulmaraton budu muset zaradit nejaky uraz... ale vazne, jak vy to se Stinem delate?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stin je neuveritelnej... mimo kategorie:), ovsem desnej motivator.. Jemu patri specialni dik!
      jinak radsi preju pohodvy behani..12:)

      Vymazat
  12. Je potřeba nejen zavařovat, ale občas zkotrolovat, jestli se zavařeniny nekazí. S dovolením (tedy bez dovolení) jsem ochutnal:

    Zaclo to vlastně všechno už ve čtvrtek, když jsem si byl vyzvednout číslo. Když jsem tam byl tak se lidí kolem dohadovali, jestli to letos dají pod 1:30 a já tam stal, no úplná "lama", pochybnosti v sobě, ale říkám si, Honzo, to je znamení!

    Úplné znění zde Je neuvěřitelné, co jsi za ty tři roky dokázal.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Diky Ondro.. Priznam se, ze obcas kouknu do let zpatky a lhal bych, ze to cteni nepotesi..:) tedy me tesi hlavne to, ze jsem vzdycky mel nejake pochybnosti, pochyby... presto jsem do toho sel asi po hlave, blaznive, naivne, doufajic a veric, ze moje poctivost v priprave a takova ta zarputilost se vyplaci... Sice slysim -- asi pravem -- ze s tolika km ty casy by nabehal i invalida:), ale o to mi jde..Nejsem zadnej bejvalej sportovec, obycejnej starsi chlapek a beh je takova hodna vila.. Vzdycky da aspon tolik, kolik do toho sam vlozim.
      At ti to hezky beha a pise, drzim palce! 12:)

      Vymazat
  13. Mimochodem kousek před Tebou byl Petr Kaňovský.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teda Evzene, ty me sokujes! Tomu bych neveril.. Jinak dik a pozdravuj Saru, musime udelat klidnejsi bezeckou hospodu..:)
      MSF!

      Vymazat
  14. Tak jsem zase poslední jako vždy. No, jsem tu nejpomalejší, tak se není co divit. Hlavně ale že vždy dorazím, že? ;.o)
    Takže také gratuluji, ať ti to dál tak krásně běhá. Ale raději bez těch úrazů a pádů. I když pády jsou občas k něčemu dobré. Pokud se ovšem člověk hned zvedne a běží dál...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Občas je dobré si i trochu poležet, ale ne moc dlouho. :-)

      Už je ten slavný rozhovor někde na netu? :D :D

      Vymazat
    2. Teda já bych Tě kopl (a Sára klovla). :-). Jseš na 85% z doběhlých. Co bych za to na některých závodech dal!!! :-). A ze tří kamarádů u mě doma bys dva porazila. Časy 2:35 a 2:50. A ještě zajistíš setkání běžců. A že Honzu neporazíš... no já taky ne. Když jsem dobíhal, tak on byl už cestou domů někde v půlce Prokopáku. :-))

      Vymazat
    3. Leona je neuveritelna..:). No vsak nam to (doufam) zase na nekterem dalsim setkani vse objasni a my ji snad presvedcime, aby neblbla.:).. Me se u ni nejvic libi ten pristup.. Nevim, jak se vzdava.. tak nevzdavam.. nevim, kde je start 1/2M, tak radsi bezim maraton..:).. Tak at se dari Leono! a dik! 12:)

      Vymazat
    4. Rozhovor bude v TV až někdy v září. Doufím, že bez té grotesky se mnou :o)
      A nevím co máte, já si neztěžovala na svůj čas, jen jsem podotkla, že jsem nejpomalejší - z těch, co tak spolu mluvíme. Nic víc a nic míň ;o))

      Vymazat
  15. VEEEELKAAA gratulace, Honzo! Celou dobu jsem na Tebe myslela a rikala si: nefnukej, Honza je na tom hur a urcite bojuje. Tak taka bojuj :-)

    Ve stredu jsem si totiz brutalne natahla lytka, takze jsem sotval chodila...

    Jinak: musis si taky proridit nejake poznavaci znameni /jako ma Baru ruzovou/, protoze Tebe jsem nezahledla :-(

    Takze jeste jednou gratulace a smekam!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to je dobre:), predstava, ze me poznavaji lidi, ktere ja jeste neznam..:).
      dik a drzim palce, mas asi plno zazitku a to je skvely, o tom to je..

      Vymazat
  16. A pak že nejsi UFON :) gratulace :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. soudis podle zelenyho tricka?:). dej si nohu do poradku.. at se dari! 12:)

      Vymazat
  17. Odpovědi
    1. diky moc! Nekdy nashledanou pri zavodech:) nebo bezeckem soustredeni v restauracnim zarizeni.. 12:)

      Vymazat
  18. Honzo, tradičně opožděná gratulace k úžasnému výkonu!! Zejména vezmeme-li v potaz tvoje omalovánky na koleni :) Ať se to brzo odbarví a žádné další karamboly :)Iva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivo, predevsim gratulace k osobaku! No a jeste jednou dik za fotku, pohotove zachycujici moji "omalovanku":). At se dari! 12:)

      Vymazat

Zase jsem musel zapnout kontrolu spamu.. Omluva:)...