neděle 3. června 2012

Silvo, už jsi moje!!!!

Celý dlouhý rok jsem pohrával s myšlenkou konečně uběhnout náročné ultra. Tím spíš když mi loňský mammut utekl:). Tedy, ne že by 50 km na Stezce bylo procházkou růžovým sadem, ale když už jsme u těch S, tak Silva měla loni i letos kolem sebe úplně posvátnou svatozář. Běhám sice pro radost, ale s myšlenkou na Silvu jsem běhal v horku, v dešti ,v mraze... prostě pořád :).
Ať jsem to chtěl přiznat nebo ne, Silva byla všude. Jako zaklínadlo i jako kletba. Musel jsem na to pořád myslet. Poslední úlet s běháním v údolí v petiprstacich sice ještě bolel, ale už jsem pilně balil zavazadla a bral s sebou skoro všechno:). Pro jistotu dvě různé ledvinky, trička na převlečení, dva páry identických bot (na případně přezutí?), náplastí, toaleťák, malé čokoládičky, záložní kšiltovku i šátek... Kromě vařiče a stanu, všechno! Moje nejmilejší manželka, jasné slunéčko se nabídla, že pojede oklikou na pár stanic a vezme s sebou věci na případně převlečení, povzbudí mě a pak mě odveze následně domů.

Celou dobu před startem i během běhu jsem si opakoval... "Je to křest, je to vstupenka, je to otevírání dveří do ultra.. ultra běhu, ultra pocitů.." Nesmíš to zkazit, běžet hlavou i srdcem, šetřit síly, postupovat logicky... Protože, ...protože další reparát by asi už nebyl. V případě neúspěchu bych si přiznal, že tohle území je mi zakázané, asi bych si smutně řekl, že tahle země není pro starší nadšený hobíky.

Dokonce jsem i chvíli přemýšlel, že bych neběžel ve svém tričku s dlouhým rukávem, ve kterém jsem loni nedokončil. Až tak!!! Ale potom jsem si řekl, že by to bylo proti mému já. Já i tričko přeci budeme spolu bojovat do poslední chvíle. I když jsem měl možnost a díky svoji nejmilejší i skvělou podporu na nejdůležitějších stanicích hlavně 43, 65/78 ... triko jsem nesundal, nic jsem nevyměnil. Stejně jako v rytířských příbězích, zůstali jsme spolu až do (úspěšného) konce. Ale postupně...
Všechno začalo tradiční číselnou smrští. Moje startovní číslo 11, číslo pokoje na zámku 101 (!) konečně i délka závodu 103km všechno do sebe zapadalo.

Malá odbočka na vysvětlení délky trasy od ll , cituji:.. "Stejně tu trasu udělali kvůli tobě protože ses rozhodl že poběžíš kilo a a když už seš 12 tak to dali na 103 (100 + 1 + 2). Nebo taky si říkali Honza je velká nula a jestli to uběhne tak tomu dá korunu :)) (12 nula mezi + koruna = 103 )" :)
Ráno na startu potkávám pár známých, zdravím Jiřího, Janu, Gábinu ... a samozřejmě potkávám svého bratrance, Martina.. A tak vím, že alespoň začátek bude takový "rodinný" běh:), ráno ve zmatku jsem si nedal své dvě čokoládičky do batůžku a tak je hned při startu ztratím, abych zase se přeci jen přiblížil své normální nátuře.:)

11 mi byla souzena i jinak, tuším kolem 11km jsme s Martinem zakufrovali:) a tak po návratu na trať jsme některé naše známé zase potkávali znova... Upřímně, kdybychom zabloudili dál třeba na 78km, tak by mě to asi víc nalomilo, ta 11-12 jsou moje čísla, tam to bylo v bezpečí.

Co říci k běhu samotnému? Cíl doběhnout, doběhnout pokud možno v pohodě, aby moje nejmilejší viděla, že mám věci pod kontrolou a běžet podle pokynů Běžícího Stínu. Do 45-50km jsme si s Martinem celkem vesele povídali, kolem 60km se mi začaly dělat puchýře na nohou, ten jeden pod nehtem na palci levé nohy byl nepříjemný, jak odtrhával nehet:). Nastavených 13 km na 65 (z 90/103) bylo asi nejmíň příjemných. Jednak nepříjemná cesta na běžení, nejdřív kamenitá cesta, potom křížová cesta [tady jsem konečně pochopil, proč je křížová:)] potom neskutečný krpál k občerstvovací stanici. Na těch extra 13km byla jedna stanice jen s vodou, tady jsem tu logistiku nezvládl:). Při návratu na normální stanici jsem měl hlad, žízeň, zvedal se mi žaludek ale čekala tam na mě moje nejmilejší:). A tak jsme se (78km) hodně napili, zkusil jsem jist a pak jsme asi 1-2km šli do kopce, pak už se dalo běžet. Řekl jsem Martinovi, že je čas se rozloučit:), nechtěl jsem ho zdržovat nebo zase sám se nutit do rychlejšího pohybu a tak jsem od 85 běžel sám.

Běželo se mi s Martinem fajn, ale byl jsem rád, že na tu mentálně nejtěžší část posledních 23km jsem zůstal sám. Byl to můj boj, nechtěl jsem nikoho zpomalit, ani sám ohrozit svůj cíl tím, že bych se snažil běžet o něco rychleji než mi dovolovaly podmínky. Myslel jsem na Stínovo pokyny: ... "v druhý půlce už to moc dobře nemyslí, musíš se sebou jednat jak s "blbcem". Jedno nebo dvou slovný příkazy ... soustřeď se na jeden (dílčí) cíl ... občerstvovačka, najíst, napít, převlíknout ... postupně, žádnej multitasking."

A tak jsem hlídal značky, plánoval, že zkusím aspoň kousek chleba na občerstvovačce, do kopce a přes kameny a klacky jsem radši šel... A místo utrpení mi Silva nabídla plnou náruč radosti.
Před vesnici na mě čeká Bubo a posledních cca 200-300m běží se mnou a pak spěchá na stadión mě ještě fotit. Probíhám cílem, Dan Orálek mě fotí a gratuluje! O pár vteřin později se potkávám se všemi kamarády a se svoji nejmilejší.

Ještě mi to asi úplně nedošlo, bolavé nohy a slézající nehty mi budou ještě pár dní připomínat to heroické úsilí i tu moji radost, i když věřím, že ta radost bude se mnou co nejdéle. Díky kamarádi za pohotovou fotku, takhle jsem já otevíral svoje dvířka za ultra pobíháním.:)


Díky všem za podporu, moc mi to pomohlo!
Silvo, už jsi moje, lidi by řekli na poslední chvíli, ja jen dodávám, za 2 minuty 12! :)
11:58:40
Běhu zdar a ultra zvlášť! 12:)
PS. Nedělní ranní venčení Deri sice patřilo do kategorie masochista amatér:), ale díky tomu jsem později i zahradu posekal celkem "v pohodě":)... docela obstojně chodím, nebýt relativně citlivých nehtů (které se se mnou touto cestou asi loučí) řeknu naprosto OK:).

69 komentářů:

  1. Honzo seš dobrej:)
    Gratulace a zavist :)
    Koukam že sotva se Dan přestal koukat hnez si zase lítal :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc diky za podporu i jak jste udrzovali moje nejmilejsi slunecko ve strehu:). To Tvoje.. Tamhle vidim Honzu na rodinnym behu s nejakou zenskou a ditetem:). Ale to je asi nejaka jina manzelka:).. atp.
      Oslavime v tydnu! MSF! 12:)

      Vymazat
  2. Tý jo, skvělý, skvělý. A co ta cílová fotka? Vždyť tam skáčeš jako mladej kozel po deseti kilometrech. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Diky moc! No kozel jsem uz starsi:), ale desne jsem si to uzival, o tom zadna!!! Jsem rad, ze zase behas! At se dari!

      Vymazat
  3. Běžel jsem včera Dvě míle s úsměvem (i tak krátké vzdálenosti se dají běhat), a myslel jsem na všechny ultráky na Silvě a usmíval jsem se za vás, neb vám asi do smíchu nebylo. A ten čas, to je pozoruhodné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Diky, kazda podpora se hodi, ale myslim, ze vetsina z nas si to fakt uzivala. Ono i ty (mensi/vetsi) krize k tomu vsemu nejak patri. Tak behu zdar!

      Vymazat
  4. Nadhera :) Fotka je fakt skvela, mam radost, ze sis to tak uzasne uzil! (Mozna i trochu zavidim, ale treba se taky nekdy dockam:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dik, kamaradi byli desne pohotovi! Nemusis zavidet, dockas se. Ses mlada holcina! MSF!

      Vymazat
  5. Já dal u nás 10 km.
    Ale myslel jsem na vás.
    Tušil jsem, věřil jsem, a pak jsem věděl; a teď mám radost!
    Obrovská gratulace.
    Dokázal's TO!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dik, pomohlo to! Tak snad tu zebrackou neminu, musim zkontrolovat kalendar.. At se dari!

      Vymazat
  6. Honzo, obrovska gratulace, hodne z hloubky, od srdce. Muselo to byt sileny. A krasny. Silene krasny. Mrazi me z toho a mam velkou radost, ze se ti to povedlo. Je to fadni a omleta hlaska, ale jsi proste dobrej. PS: Rikal jsi, at drzim palce - o nehtech nepadlo ani slovo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt dik, bylo to nejenom silene krasny, ale i krasne sileny:). Doporucuju vsem, co (zdravotne) muzou! MSF! 12:)

      Vymazat
    2. Vsadim se, ze uz mas v hlave novej cil a nejakej silenej plan a tesim se na dalsi zapisky a popis jeho realizace.

      Vymazat
    3. Ty me desis:), ja zatim jen tak v naznacich si delam radost a tady.. modri jiz vedi!!!! No urcite jen rozumne veci, ale ten lidsky rozmer tam byt musi... :). mej se fajn, HH

      Vymazat
  7. Ani jsem Ti nestačil pogratulovat osobně, tak aspoň na dálku. Já si letos tu euforii v cíli nevychutnal.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jiri, moc rad jsem te videl, snad se za tyden, 10 dni planuje nejake setkani:), tak se snad v klidu uvidime a budes moci vypravet, mej se fajn, ono je dobre ted hlavne odpocinout. 12:)

      Vymazat
  8. Tak jo, beru si Tě za vzor a za dva či tři roky se tam uvidíme :-)
    Gratuluju! Schovávají se první slezlé nehty stejně, jako první upadnutý mléčný zub?
    Existuje nějaká ultramaratonská nehtová víla, která Ti dá minci pod polštář? ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak tohle bylo fakt dobry...:) s tou nehtovou vilou..
      me uzemnila moje nejmilejsi, kdyz prohlasila, jestli beham porad dal jen proto, aby mi slezly nehty, ze je jednodussi aby me do nich obcas prastila kladivem:).
      msf, doufam, ze mi behani vydrzi a tesim se na shledani v dalsich letech se vsemi! 12:)

      Vymazat
  9. Vladimír Němec3. června 2012 v 20:29

    Moc Ti Honzo gratuluji nejen k zvládnutí ultra ale k výbornému času. Ač jsem o znatelný kousek starší, tak mi značíš cestu a i tu Silvu příště tedy budu muset zkusit.

    Tak ještě jednou super !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vlado dik! letos zase termin poutniho maratonu s necim u me koliduje a tak nevim, jestli zvladnu se na Chebsko vypravit, kdyby to vyslo, tak bychom aspon si mohli popovidat. urcite je to skvely napad, budu fandit!!

      Vymazat
  10. Sláva mu, on je pašák! Klobouk dolů a poklona až k zemi, jsi fakt machr!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dik, ja se v prvni chvili lekl, protoze jsem to cetl, jako prasak:).
      No ujety to bylo dost od sameho pocatku, ale rodilo se to ve mne delsi dobu. Uprimne jsem prvnicka, ale jako pasak se necitim, dava mi to silu, viru v hezke veci a chut delat potouchle veci a radovat se ze zivota. MSF!

      Vymazat
  11. Jeste jednou ti gratuluji, jsem rad, ze jsem videl tvuj dobeh i ti mohl konecne podat ruku vice nez dva roky od pokusu zlakat te na Preziti:-)) Jses fakt dobrej a kloboucek dolu;-) Jenom by me zajimalo, co si po takovem vykonu muze jeste clovek davat za "velky" cil?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Adame, taky jsem te rad poznal! Gratulace k maratonu v petiprstacich, tomu v tomhle terenu rikam pevne kotniky:)!
      Premyslel jsem o Tve otazce, ale asi muj nejvetsi cil je vydrzet behat co nejdele a co nejdele se z toho radovat, vzdalenosti jsou relativni, vsechno se meni a muze zmenit, jen bych rad, aby ta radost zustala co nejdyl! MSF! at se dari v adrenalinovych sportech!

      Vymazat
  12. Hezké
    Budu za rejpala když připomenu - teď ty střeva ?
    Standa

    OdpovědětVymazat
  13. Blahopreju ultrabezce ted zas dál. Odpocinout a koukat dál. Sice te neznám osobne ,ale mám uprímnou radost.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Diky, odpocivam, koukal jsem drzis milosuv plan na mamuta. To je super, obdiv za to kafe a cigarety! At se nam hezky beha!

      Vymazat
  14. Moc krásné, velká gratulace!!! Myslela jsem na vás všechny, co jste na trati a trochu litovala, že na to ještě nemám. Klobouk dolů!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Diky, ta mentalni podpora byla urcite znat, vsichni kolem si to uzivali.. nemusis niceho litovat, vsechno ma svuj cas. Kdyz tak o tom premyslim, tak to, ze jsem to loni nedal mi pomohlo, abych byl zodpovednejsi a lip pripraveny. Az budes chtit, tak to prijde. MSF!

      Vymazat
  15. Jo jo jo, to je radost a to je dobře. Velké cíle s sebou nesou velké zážitky. Gratuluju.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dik, vsak to znas sam.. vsechno je relativni, pro nekoho je 10, 21, 42.. velky nebo maly cil, ale zalezi na tom, kolik usili tomu dame:), pak nas to tesi o to vic, aspon u me tomu tak je...:)
      A protoze tady toho usili bylo hodne hodne moc, tak ta radost a skvely pocity by se daly vozit nakladakem. :)
      Proto jsem si to napsal, aby to v te pene dni nezapadlo, abych videl, cim jsem prosel a ze vzdycky mi stalo za to bojovat a usilovat:). At se dari!! 12:)

      Vymazat
  16. Ahoj Honzo, napsal jsi to zase krásně. Trasa určitě nebyla lehká a mockrát jsem si na vás (co jste běželi 3,5hodiny před námi) vzpomněl. Bylo mi ctí být u toho a běžet "předposledních" pár metrů s tebou. Atmosféra byla neuvěřitelná u každého dobíhajícího ultra, ale u těch pár známých tváří to byl životní zážitek. Moc ti gratuluji k výkonu – jak jsem prorokoval, začíná 11. Doufám že, ti manželka nezakáže běhání, aby tě mohla bouchat kladívkem do prstů u nohou :-)))))). Včera musela vidět, že ta tvoje radost a tvůj výkon nadchl a udělal radost spoustě lidí v cíli :-)) Přeji ti pohodovou regeneraci a někdy zase naviděnou :-)

    OdpovědětVymazat
  17. No moje nejmilejsi se tesila na raut s diskotekou a naslednym tancem:), meli jsme sice jeste jeden nocleh, ktery jsem nechal propadnout, ale ja jsem pod tlakem povinnosti musel zpatky a ocenil jsem, ze me jeste v noci vysadila doma. To vitani s Deri myslim stalo za to... Pripadal jsem si jak Odyseus, kdyz se vracel a jeho verny pes na nej leta a leta cekal:).
    Moc diky, skvela podpora, bylo to neuveritelny, tesim se, ze brzo usporadame nejakou bezeckou hospodu, Leona neco naznacovala:). Urcite se tesim na videnou a pristi rok nam to ukazes, o tom zadna...:). MSF! 12:)

    OdpovědětVymazat
  18. Ohromná gratulace!!! Víc k tomu nemám co dodat, všechno už bylo napsáno... ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Diky moc, prvni cervnovy vikend patri tradicne silnym zazitkum. TT maji svoje, ze? a i na pobihace a bezce se dostalo. :)
      Tak brzke navraty bez rodinne sadry, behani a TT zdar! 12:)

      Vymazat
  19. Všechno už asi bylo řečeno..tak jen: Ultramammutí gratulace! Ať ti to běhá dlouho,dlouho,ultradlouho :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivo dik za podporu a sms! To prani plne vystihuje moje nejtajnejsi a nejsilnejsi bezecke praci... At mi to beha ultra dlouho a furt vesele... a tobe a vsem kamaradum preju uplne to same! 12:)

      Vymazat
  20. Velká gratulace, moc jsem na vás všechny myslela a záviděla :-) Příští rok to už snad vyjde, aspoň na kratší trati...
    Marcela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Diky, vsak se dockas... ono vsechno prijde, az budes chtit a postupne. Myslim, ze neni uplne nejlepsi sprechat. Jako v kazdem vztahu:) je dobre projit fazi postupne zamilovanosti, prvniho polibeni a tak:)... asi stejne to vidim i s tim pobihanim... ani starsi chlapek si to nechce zkracovat a ochuzovat se o to postupne dobyvaji:). At se dari!

      Vymazat
    2. To první políbení proběhlo na Silvě před 2 lety, na 1/2M, 32 ve stínu (pokud nějaký byl)a od té doby jsem ve fázi zamilovanosti do Silvy, ale spíše na dálku :-)Takže se snad zase se Silvou jednou potkáme...
      Marcela

      Vymazat
  21. Ahoj Honzo, milý "sourozenče", smekám a gratuluji. Celou sobotu jsem na Tebe myslel a snažil se Tě podpořit svým skoro 4hod. během.
    Ta vzájemná podpora, motivace a sounáležitost v běžecké komunitě je úžasná. V Tvém podání tedy ultraúžasná:). Díky za to, že se s námi dělíš a že nám ukazuješ, že to jde, že můžeme taky. Měj se fajn a ať je pro Tebe běh i nadále zdrojem radostí a cestou poznání.
    To Ti z celého srdce přeje
    "sourozenec" Petr

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mily sourozence:), dik za podporu, tim spis pokud byla 4 hodinova, tak mi akorat vydrzela na muj solovy vystup do ultra uzemi:).
      uprimne, ta sounalezitost lidi kolem, vzajemna podpora a kamaradstvi je neco, co v soucasnem svete se hleda asi dost obtizne a mezi bezci a pobihaci je ji opravdu hodne. Uz je to samo o sobe by me ziskalo pro pobihani:), a to nemluvim o vsech tech pocitech, poznavani i sama sebe.. to jsou veci k nezaplaceni, jak sam vis.
      Jinak pochopitelne plati, a na tom si trvam, kdyz muzu ja starsi chlapek, tak zdravy clovek muze taky, je to jen a jen otazka, jestli on sam chce:) a to je taky na tom behu to krasne. Ze vrati minimalne tolik, kolik do nej clovek vlozi, ale ve skutecnosti mnohem mnohem vic!:)
      behu zdar, ultra zvlast! 12:)

      Vymazat
  22. Honzo, veliká gratulace ode mne a krrrááátulace od Sáry. Ozývám se až dnes, protože včera jsi byl až druhej. Možná se urazíš :-)), ale Leona a její hejno ženskejch měly přece jen přednost. :-). A máš krásnej čas. Já ve Stromovce (po rovině!!!) uběhl za stejnou dobu o osm km míň. Dokonce (abych byl přesný), mě to trvalo o 80 vteřin dýl. :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evzene, vubec ne! Naopak. Ja si ejn tak bezel, za to Leona udelala daleko narocnejsi ultra, skvely odpoledne pro spoustu holek, zen, slecen, tet, babicek.. proste pro vsechny a jsem presvedcenej, ze se to navzdory pocasi hodne povedlo. Kdybych mohl, sel bych asi take pomahat, ale casove se to proste nedalo.. DIK, ze jsi podporil Leonu, ona si to zaslouzi! 12:)

      Vymazat
  23. veeeelka gratulace, Honzo!!!! Jsi dobrej!!!!!!!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dik, centalnimu parku zdar! Doufam, ze pokracujes v objevovani prokopskeho udoli!:) At nam to hezky beha! 12:)

      Vymazat
  24. Znovu opakuji to co už jsem ti psala: jsi prostě naše jednička :o))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. DIKY, nicmene jednicka jsi pravem ty! tesim se na report ze zorganizovaneho zavodu, to bylo taky ekvivalentni ultra.. :)

      Vymazat
    2. To sem vůbec nepatří...

      Vymazat
  25. Honzo, gratuluju, tak Silva za tebou, na další výzvy nás určitě nenecháš čekat. Dobře se to pak čte. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) dik, no musim pozvolna. :) Stin mi dal par dobrych rad [a ja na nej sakra dam!:)] ... jako napriklad zadne dvojsmerky v dalsich dvou tydnech... tak se budu drzet pohodoveho rehabilitacniho behu a tesit se z prirody kolem. MSF!

      Vymazat
    2. REhabilituj, rehabilituj. Pozdravuj Deri, je sympatická mladá dáma. Psí národ mě moc nedojímá, ovšem Deri je ona výjimka potvrzující pravidlo, vypadá inteligentní. :)

      Vymazat
    3. Dneska jsme lecili :) pouze v parku, ale zitra jdu do udoli.. uz palec dostanu do starych Mizuno, tak neni co resit, aspon doufam:). Pobihani zdar!

      Vymazat
  26. Ahoj Honzo, parádní, ještě jednou gratuluji :) Cos měl za boty?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tobe velka gratulace, 2 misto, Witty ses skvelej! fakt mistrovsky zvladnuty. tesim se na Tvoje rady ke strave. MSF! 12:)

      Vymazat
    2. jjo, nakonec jsem vzal Asics Pulse 2 [protoze je mam 2x:) a protoze vsichni rikali, ze je plno asfaltu], mam i tebou propagovane a doporucene Asics do terenu, jak Racer, tak i ty bytelnejsi:). Mozna priste, nechtel jsem riskovat, v sazce bylo prilis mnoho, jsem nezkuseny:).
      DIK a velka gratulace jeste jednou!

      Vymazat
  27. Krásný čas:-)a taky gratuluju.
    J.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. DIK! :) jjo za dve minuty 12:).. na posledni chvili..:)
      MSF! At nam to beha! 12:)

      Vymazat
  28. Neskutečný macher's! Co bude dál, začneš chodit po vodě? Nebo nějaké jiné zázraky? :)

    56HonzaFičí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) dal by melo byt to same, Machy,.. mozna je to to nejtezsi a nejhezci.. proste dal behat a uzivat si to.. :) MSF! 12:)

      Vymazat
  29. Odpovědi
    1. Dik, treba pristi rok to bude vic HonzaBeziSilva :)! Ale krasny obrat, moc dekuju! 12:)

      Vymazat
    2. Honzo, tak mě napadá, jestli ten největší adrenalin nenastane, až se tvoje manželka rozhodne běhat s tebou...

      Vymazat
    3. Honzo, tak jsem to rozhodně nemyslel :-)))
      Ať se dál daří!

      Vymazat
    4. Naopak me se to libilo, moc!!! :)
      2 KG: Moje jasne slunecko? Obcas spolu vybehneme, ale to neni adrenalin, to je proste pohodicka. Vzdyt je to moje nejmilejsi manzelka.
      MSF! 12:)

      Vymazat
  30. Moc pěkně Honzo, byť jsem se k tomu dostal až teď. Měl bys něco udělat s tím plaváním a kolem, ironman je taky dobrej. Nezapomeň nehty na na odchodu hezky pozdravit ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) Martine, tak to rozhodne nehrozi.. ani drevenak:) se me bat nemusi, natoz pravy zelezny muz..:), o to vic dokazu ocenit vsestranost TT, ovsem z meho pohledu.. "beh je krale dne.." :)
      At se dari! Silnym zazitkum vstric.. 12:)

      Vymazat
  31. pozde, ale prece po navratu cest - pripojuji veeeelkou gratulaci k uzasnemu vykonu!

    OdpovědětVymazat

Zase jsem musel zapnout kontrolu spamu.. Omluva:)...