sobota 24. srpna 2013

Zpátky...

Protože každé představení má svou oponu:), tak je skvělé, že mohu zase "zatáhnout" tu svou a říci si.. skvělý zážitek:), měl jsi chlapče i pár dobrých momentů:), ale teď je zase potřeba se vrátit do normálu...k pravidelnému pobíhání a radosti.. Zase běhat kolem dokola, jen tak, někam s něčím, někým, pro něco...protože.. protože já běhám rád:).

Dneska jsem už konečně vyběhl na svoje cestičky v Prokopáku ve společnosti mojí nejmilejší manželky, jasné slunéčko:) a Deri(vace)... Nemělo žádnou chybu a nemůžu se dočkat, kam vyrazím zítra...

Dobrá zpráva je, ze Leadville je za mnou, doslova i přeneseně... Už moje okolí mě konečně přestalo poplácávat po ramenou, litovat nebo zase ťukat si na čelo:)... Konečně i moje nejmilejší, jasné slunéčko, mě upozornila na nepořádek, odložené věci na židli... Prostě pohoda..:).. Říkám si společně s pistolníkem Hogo Fogo ... "Život pádí jako splašená herka a diváky pranic nezajímá zápletka prvního dějství"..:)...

Jasně.. je skvělé, fantastické, že jsem doběhl, ale teď je zase čas běhat pomalu, radostně sem a tam, do práce i na Karlštejn:).. s kamarády i sám.. prostě si užívat to "obyčejné" běhaní a pobíhání a připravit se třeba i na těch pár závodů a šíleností, které možná přijdou...:)

Běhu zdar! Ultra zvlášť! 12:)

PS. Ve středu přijíždí do Prahy Běžící Stín! Pořád věřím, že kromě Baroka (maraton na pohodu:) s následnou noční 10? Ještě najdeme v jeho rozvrhu čas na bežeckou hospodu, nějaký proběhnutí:), plus Michal Vítů plánoval na středu 4.9. v novém sídle PIMu dokonce besedu s BS! Doufám, že všechno klapne, přestože BS a já většinou generujeme úplně nečekané situace.. :)

20 komentářů:

  1. Ano, ano, je to tak. Přátelé, kamarádi velká chvíle se blíží. Stane se to ve středu 4. září od 17.00 v našem novém Running Mallu na Letné. Účast v sále Emila a Dany Zátopkových potvrdila jedinečná americká akvizice Running Shadow, a někam dopředu posadíme i tady toho pána. Od šesti pak větračka ve Stromovce, následuje volný program dle žízně a možností vašnostů. Musíte vidět, musíte slyšet. Nestyďte se a přistupte blíže, kapacita našeho šapitó jest omezena. Točte se pardálové...
    MichalV.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No super..:)
      Dodavam adresu: FRANTISKA KRIZKA 11, HOLESOVICE - PRAHA 7
      Vidim, ze od 6h je dokonce moznost spolecneho vybehnuti do Stromovky:)... To abych si s sebou vzal i nejake bezecke boty.. MSF! 12:)

      Vymazat
    2. Spolecenske Asicsy, predpokladam?

      Vymazat
    3. To abych zacla hledat ten pamatnik :)

      Vymazat
    4. Kde se o té akci dají sehnat nějaké další informace? (vstupné, kapacita místnosti...)

      Vymazat
    5. Michal slibil sem dat veskere info.. Zatim to vypada, kapacita mistnosti 35-40 lidi, vstup zdarma.. Pokud si clovek jde zabehat a pouziva sprchy, atd.. jako PIM klub tak je vstupne 100Kc na cely den a na vsechny zalezitosti.. Fitko, sprchy, spolecenske mistnosti.. Ale to jeste upresni Michal.
      Na setkani by to melo byt zadara, s tim, ze bych asi doporucil o chvilku driv si bloknout zidli.. ne, ze bych cekal takove fronty, ale v PIMU budou prochazet davy lidi na registraci na nocni 10K. Ti se muzou ze zajmu jen tak zastavit pri zacatku.. a pak sice odejit, ale zidle nebudou.. Myslim, ze to bude stacit. Michal, BS, ja to jsou tri zidle.. Myslim, ze vim tak o dalsich 10 lidech, co muzou prijit..:). Plus rekneme tak 10, co me a BS cte... Tesim se.. 12:)

      Vymazat
  2. Jestli si to dobre pamatuju, tak se reklo ze Baroko se bezi na krev. Pak sis chtel dat par piv a smazak a hura na nocni desitku :) ... a potom jsme se zacali hadat kdo z nas je ten blbej a kdo navedenej :)))
    BS.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vidis, to byl vysledek toho prvniho vecera (jak jsem se z tech piv a letadla lecil cele nasledujici dopoledne a u Niky byl jak zombie:)...).
      Porad jsem doufal, ze na to nejak "zapomenes" :)... Ufff:), to budou zase silenosti.. Tesim se, 12:)

      Vymazat
    2. Vy z toho nadelate:)) Vždyt budete mit 2hodiny na regeneraci .
      Nereknu kdyby jste z baroka bezeli do prahy na tu desitku ale vy se urcite povezete autem :)))
      Jako dat baroko pak prebehnout do prahy a pak tu desitku to by byla frajeřina :))

      Vymazat
    3. Vidim, ze uz vymyslis ptakoviny a to jsme ani nebyli v hospode! Coz teprve, co z tebe a z leony zitra zase vypadne! To abych se bal prijit!:)
      MSF! 12:)

      Vymazat
    4. Bude v ty hospode webcam? Uz tak tady susim hubu...

      Vymazat
    5. Vzdyt uz vsechny ostatni brzo uvidis nazivo..:)... Baroko za dvermi..:). PS. Nebudes tomu verit, ale mam pro Tebe tricko! :). At se dari! 12:)

      Vymazat
    6. Ja uz verim vsemu. I nam za domem poletuje Jezisek... April.

      Vymazat
  3. No vidíš a zrovna tento týden bych si potřeboval odskočit do Prahy. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No super.. Tak dej vedet, kdy..:)... Jen ted beham zase postupne a pomaleji..:). 12:)

      Vymazat
    2. Asi to spojí s výletem, zajdeme kouknout na ty velké hodiny co tam máte, kouknem na ty šaliny co jezdí pod zemí. :))
      Ale určitě by jsme se vidět mohli, však máš mumumůj email a já tvůj.

      Vymazat
  4. Precetl jsem cely blog a musim rict ze jsi slusnej "blazen". A BS si taky nesmim nechat ujit to je taky original. At vam to beha.
    Spidla

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dik, myslim, ze nas dva mohu komentovat slovy sve babicky.."No vy jste se hledali!:)".. MSF! At nam to beha! 12:)

      Vymazat
  5. 4. 9. dorazím. Snad se vejdu alespoň na chodba. ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Urcite:)... Michal potvrdil, vstup je zdarma..:).. MSF! 12:)

      Vymazat

Zase jsem musel zapnout kontrolu spamu.. Omluva:)...