pátek 20. září 2013

Terapie během... aneb ... nebuď taková holka! :)

No jak jsem si tady minule tak hezky "poplakal" a jak jste mě neméně krásně utěšili ...podobně jako moudrý pan dokror slovy.. "to nic, to mám taky"! ... No jen ten Pelhřimov tady chyběl!:)

Samozřejmě, jsem pocitový běžec-pobíhač a jak jsem si uvědomil, co mě trápí, hned se mi ulevilo. Byla to taková běžecká kocovina a stejně jsem ji léčil.. Pokud je přeběháno, je třeba to ... maličko a postupně přeběhat. Něco jako vyprošťovací ranní pivo..:)

Měl to původně být týden s minimem běhání. V práci hodně plus jsem měl naplánován lékaře. Hodná paní doktorka :) mi ve středu vyřízla bouli na hlavě [možná jsem se postupně měnil v jednorožce:)]... a řekla, že dneska by to chtělo skoro úplný klid. Doma říkám své "doktorce", svému slunéčku, jak to šlo a ... Je vidět, že není doktorka, jako doktorka:)... Ta moje nejmilejší povídá, no když nebudeš moc bláznit, tak si jdi pomalu zaběhat [skvělé--já jinak než pomalu stejně neběhám:)]... Ať si na to dám šátek/čelenku, ať nevypadám blbě a ať už sem pryč. Prý by se mnou stejně nebylo k vydržení:).

Syn s Deri se ke mně připojili a asi po 20m od našeho baráku začalo pršet a pořád víc a víc... Říkám nahlas.. že normálně mi déšť nevadí, ale aby mi ta hlava s tím obvazem moc nenamokla... že jsem si měl vzít kšiltovku.. A syn vypálil naprosto skvělou hlášku, kterou mi za ten týden ještě mnohokrát zopakoval... "Prosím tě!!... Nebuď taková holka!" :). Smál jsem se, snad většinu cesty.. No jasně něco na tom bude. Jsem nějaká slečinka..

Hned ve čtvrtek jsem tedy zkusil novinku, kterou bych chtěl teď praktikovat. Místo klidného ranního venčení:), takový svižnější klus 5-6km, domů, beru si batůžek a běžím do práce. Když je čas, nebo vyběhneme dřív, tak můžeme s Deri trasu i výrazněji prodloužit. Ovšem známí pejskaři, když nás viděli -- Deri špinavá jako prase [ovšem neskutečně šťastná] -- tak ukázali naprosté nepochopení té psi duše... Mleli něco o týrání psů, chudáčkovi, co musí běhat v mokru a blátu:)... Houbelec!!! Týrání by bylo, kdybych ty tři velké kaluže, na které se Deri těší, jako děti na ježíška.. kdybych je oběhl, nebo kdybych ji bránil do nich hupsnout:).

Říkal jsem, že letos už žádné závody.. Říkal... Ale byl jsem oslabený:). .. Všichni mi vlastně radí to správné.. Neřeš to, dělej si, co té baví, po svém... A tak jsem si našel jeden závod, který se mi moc líbí..Začíná se v šest ráno.. takže se po cestě budu moci kochat přírodou a sledovat ty panoramata:)... Zaregistroval jsem se s číslem 106, to nemůže být náhoda!!! Poběžím o 106, 6.10! Jak já ty čísla miluju!:)...A tak už jen do přípravy zařadit ke svačině turistický salám a večer.. že by malého praděda?:)

Ať nám to běhá! Běhu zdar a ultra zvlášť! 12:)

PS. "Naše" Stromovka -- BUDE! Happening který vedeme s MV pod pracovním názvem "Devětkrát kolem šaten" se skutečně uskuteční v řádném termínu.. a abych tomu zase nedělal nějakou zbytečnou reklamu:), tak jen stručně... Čas a start stejný jako původní maratón... Zajistím základní občerstvení, tedy vodu, ionťák, nealko, kolu a snad i čaj (neslibuju) plus klasika banány, hrozinky, sýr, čokoláda, sůl, chleba... dám vědět separátně detaily, mapky WC:), pro neznalé trasu...plus detaily ohledně zázemí.. Promyslete, jestli zůstanete potom (hospoda)... Dejte vědět preference mailem, včetně jídla. [Pro nadšené kamarády a zdejší návštěvníky je možné běžet i méně okruhů:)...]

32 komentářů:

  1. jj, Slunéčko jsme úspěšně zpracovaly, to nám dělá radost :o))
    A co že je toho 06.10.? Zrovna jsem u sebe navrhla setkání 7.10., ale klidně to přesuneme

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdyz se budu kochat:), tak dobehnu 6. nad ranem.. Kdyz pobezim, tak treba jeste 5.:)... 7.10 je urcite dobry cas na setkani..
      ... Ty jsi takova jeste rozevlata tim "bezeckym tehotenstvim", ze?:)... Tak jsem si rikal, ze turisticky salam.. k veceri panaka maleho pradeda..:)... Ti hlouhavejsi uz v tom vidi jasnou tajenku.. "Pradedovu 100"... Ktera je sice 114km, ale jak rika BS.. Dve deti mam (50+50km) a tech 14 snad na moral urvu:).
      MSF! Tesim se na setkani a plany.. 12:)

      Vymazat
    2. Ale tie tvoje deti sa nerataju, uz su velke a mimo domu. S pravidlom 50+50 sa moze ohanat akurat tak Stin alebo ja, nam po dome lozia dvaja prckovia. Ty sa mozes spolahnut akurat tak na Deri, cize mas iba 50. Tych zvysnych 64 musis ale ist na moral....ale neboj, o to nemam strach :)

      Vymazat
    3. No ted jsi me vydesil!! Jak to, ze ne?? A kdyby, dcera z domu jen na chvili:), takze pokud pocitas Deri, tak jsem v klidu!:).. 14km, to dam!!! Na to si verim..12:)

      Vymazat
  2. A když bude dobré počasí, tak uvidíš velkou p..u > :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :)... Tak to se tesim! Protoze, kdyz to rekne mistni, tak tomu budu verit!:)MSF! 12:)

      Vymazat
  3. Já dostal číslo 107, tak doufám, že to neznačí doběh v pondělí. Těším se na startu ...

    OdpovědětVymazat
  4. Já dostal číslo 107, tak doufám, že to neznačí doběh v pondělí. Těším se na startu ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak to je narez:)... Tak to se doufam uvidime... Jestli to jsou zaroven i finalni startovni cisla, tak se i pozname:)..MSF!

      Vymazat
  5. A blog uz si Slunecko pise? Posilam do Stodulek 100 bodu a MOC se tesim na pristi setkani! April.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. April, nemyslim si, ze by neco podobneho hrozilo... A porad verim, ze moje zapisky Slunecko urcite necte:). Priste? Nechci nic prozrazovat, ale doba je nesmirne dynamicka. Mozna i 1/2M visi ve vzduchu, no budu pres zimu drzet palce a vubec se tomu nebudu nebranit, ani nijak zasahovat.:)
      MSF! 12:)

      Vymazat
    2. Doba je krasna!! April.

      Vymazat
  6. Jasné Slunéčko to zvládne, když jsem to dokázala já :-) ... A kdy je ta Stromovka? Nějak jsem to zapomněla :-)
    MSF! Zuzka Součková

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stranky prazskeho maratonu (pred zrusenim akce) hovori toto..
      "19.10. 2013 v 10:00 hromadný start.."
      kdyz budes nablizku..:)
      MSF! HH

      Vymazat
    2. Škoda, to nemůžu... myslela jsem, že bych mohla vypomoct, ale bohužel :-(
      ZS

      Vymazat
  7. Kedy je ta Stromovka? Mozno ma doma pustia....:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Puvodni propozice rikaji nasledujici....
      "19.10. 2013 v 10:00 hromadný start.."
      Videl bych to stejne..:)
      MSF! HH

      Vymazat
  8. Ja to tusil! Teda tusila! Ze by se Ti P100 libila! Gratuluju k skvelemu rozhodnuti! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dik,.. tedy pokoru mam.. nebude to asi zadny rychly zavod.. kotniky zdaleka jeste nemaji svoji "ohebnost":), ale duse.. duse si toho zada..:)
      MSF! 12:)

      Vymazat
  9. Tohle ti závidím (červeně, tučně, verzálkama, se spoustou vykřičníků). Taky se chci na konci září rozhodnout, že si za dva týdny střihnu stovečku a ještě se doma nechat poplácat po rameni pro štěstí :-D Bude to krásný, počasí má být na vaší straně a to by bylo, aby velká 3,14ča nebyla! ;-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) no dneska jsem to oznamil, s otazkou cekal, co bude... moje nejmilejsi manzelka, zritelnice mych oci.. pravila, a co cekas, ze reknu? nejed?:).. to vis, hezky si to uzij.. pry by mohlo byt hezke pocasi..
      MSF! tak treba priste!!! 12:)
      ps. hlavne si udelej cas na sdruzeni blogeru a komentarovych pratel:).. Leona bude v tydnu pote svolavat restauracni zasedani.. vem M. a prijedte, uz vis, ze maji pastelky:).
      12:)

      Vymazat
    2. To my přijedeme :-) Ale víš, že SW vychází až 16.10.? :-D

      Vymazat
    3. A sakrys..:).. to je dilemma.. No ona to Leona za nas rozhodne..:). MSF! 12:)

      Vymazat
  10. "Říkal... Ale byl jsem oslabený"

    :-D

    Člověk tady chvíli není a půlka běhacích kamarádů otěhotní. Ještě že jenom během. :) Jen jestli to nebylo během Baroka při "sběru hub". :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jen doufej, ze to nebude "na tebe"..:)
      MSF! 12:)

      Vymazat
    2. Já když jsem na houbách, tak nemám oči pro nic a nikoho jiného. Vidím ty houby ještě večer v posteli. Tak jsem z obliga. Hodíme to na Stína. :D

      Vymazat
  11. Není nad to, mít něco před sebou a těšit se :) Ale že by to (pro mě) musel být Praděd :))) Toho jsem si letos užila ažaž :) Ale ty budeš jistě lépe připraven :) S tím svým ranním týráním Deri ti musí kilometříky jen přibývat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vim, vim.. treba neco poradis na cestu.. No km zatim se rodi -- jak uz to tak s temi porody byva:) -- relativne bolestive a pomalu.. ovsem ta radost potom, ze??
      MSF! 12:)

      Vymazat
  12. Na Stromovku 19.10.2013 ale hlavně na všechny pobíhače už se těším ale preference nemám. Budu jíst, pít i platit co stůl dá, ale rád bych sehnal místo u stolu v hospodě po.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vlado, naprosto chapu ten socialni rozmer, ktery nam chybejici Stromovka vzala a to se prave snazim tou nasi akci napravit.. MSF! brzo napisu.. 12:)

      Vymazat
  13. Jee to pobezite Stromovku stejny den co pobezime se Stinem Deadman-a, tedy jen trochu driv diky posunu.... To na sebe budeme myslet.. Tedy doufam ze Stin pobezi, jeste neni na liste prihlasenych.. Tedy ja jeste taky ne, ale uz to budu muset odkliknout.. Pobihani zdar! Diky za prima blog, vzdycky me pozitivne naladi! Nika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Niko! Pred tim zkusim tu Pradedovu 100, ta Stromovka bude spis takove spolecenske behani, rekl bych.. alespon z meho pohledu jiste...:)
      Drzim palce na Deadmana.. Ja kdyz vidim ten profil tak mu rikam dikobraz!
      MSF! Na jare snad na shledanou! 12:)

      Vymazat

Zase jsem musel zapnout kontrolu spamu.. Omluva:)...