pátek 23. ledna 2015

Každý den aspoň malý Kaizen:)...

Každý týden mě něčím překvapí. Použiju slova Pavla VS ("...kde se to jen zastaví??") ke komentování nejen mého každodenního úsilí, ale i skoro každodenních úletů... Minulý týden byl ve znamení setkání s titány.. V pondělí s ultraškorpilem a v pátek se Samem S. Ačkoliv jsou hodně odlišní, moje úlety jsou v podobné kategorii. V pondělí, s Milošem jsme se setkali v Panerii v Jidřišské. Měl jsem z toho trochu trauma, protože zatím jsem tam vždy rozbil talířek nebo skleničku.:)... Tradičně jsme se podělili o moje běžecké plány:), Miloš tak nějak velmi laskavě zhodnotil moje nové "trenýrkové" plány a stravovací návyky... Byl jsem tak potěšený, že jsem na odchodu rozbil nejen skleničku, ale i talířek(!)... asi mi tam zakážou chodit..:)
Se Samem jsem pro jistotu nejprve dorazil na schůzku o týden dřiv... Píšu mu SMS, kdepak jsi? Sam lakonicky odpovídá, že je v práci, protože se sejdem až za týden..:)... Plně oceňuje moji skvělou přípravu "proběhnout" si trasu raději nanečisto dopředu:)...Lama zůstane lamou, ovšem v nestřežené chvíli mě Sam následně dostal.. Konec srpna je tím pádem ve znamení naší společné akce, Echappée Belle... Panebože musím si dávat větší pozor!!

Zajímavé bylo, že statisticky nejdepresivnější den byl údajně v pondělí.. Taky mi She Today (Ona Dnes) v ten oznámila v týdenním horoskopu jen samé šílenosti. Prý doma i v práci neskutečné šoky, uprostřed týdne zdravotní problémy.. že bych se měl (dle horoskopu) zamyslet, co dělám špatně:)... Odhodlání stále na stupnici 12, i když ... znáte to.. odklízite problémy lopatou, ale oni je přivážejí nákladníma autama:)... Ve čtvrtek mi moje paní doktorka (parodentoložka) v rámci záchrany mých dásní a zubů cíleně ubližovala. Její rady, abych si na dva dny zalezl doma a s pomocí růžových prášků tiše trpěl.. se naštěstí minula učinkem, ale večerní běžecké venčení a následná noc byly skutečné hardcore:), ovšem .. ovšem říkám si.. seš hrdý Budžes.. nebereš to, tak to neber! Zatím se to dá snášet.. Ranní běh do práce mě přesvědčil o známém přisloví.. "co tě nezabije, to tě posílí"...:)

Zatímco se raduju, jak jsem na šílený horoskop vyzrál... Tak mi v mezičase odešel počitač!!! :) ... Ale během pár hodin -- díky svým neustálým zálohám, 300GB na dropboxu, 8TB na synology -- zase funguju. Nejen to, v podstatě využívám kolapsu pro sebe a místo oběda jdu na rychlé fitko...

Koukal jsem na startovní listinu Rondy. Samí zkušení borci a já.. OMG!!!... Zoufalé ženy prý dělají zoufalé věci, odhodlané lamy? Ještě odhodlanější:)... Abych byl připraven, až se Ronda zeptá: "Tak co Honzo, připravoval jsi se pečlivě?"... Až zítra budu zase (tentokrát s bolavou hubou) kroužit řadu hodin po údolí.. tak si budu chystat odpověď.. "Ano.. a dal jsem do toho skoro naprosté maximum.. a navíc s láskou:)"

Takže navzdory horoskopům, proti všemu a všem... Držím...:)
Všemu zdar, ultra v nás... zvlášť!!

12:)

PS. Aby těch šoků nebylo málo, v rámci "update" mého profilu na linkedin mi při profesionální pomoci:) software poslal masivní spam všem mým kontaktům..Takže jsem kamarádům a známým vysvětloval, že se sice s nimi moc rád spojím, ovšem, že chyba vznikla kvůli vadné elektronce E13 ze závodu Katoda Olomouc... chyba, která se stává.. maximálně jednou za deset let!:)

PPS. Bojuju za lepší horoskopy!!:)

14 komentářů:

  1. Ty jsi ďábel! :-D Sabotovat PC a pak zmizet do fitka, to chce lamí plánování. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) tomu se rika, kdyz uz mas skodu, tak toho aspon vyuzij:)
      z daleka mi jeste vsechno nechodi, jak by idealne melo.. ale... zase mam pocit, ze se preci z toho .. nepo..tento:)
      MSF! 12:)

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. :) doufam, ze tohle je na dlouho max... To bych priste musel rozbijet MIlosovo nadobi, nebo okno:)... Ufff..
      Za lepsi horoskopy!:) MSF!

      Vymazat
  3. Jezis, ten horoskop je silenej - ale ted uz je mi jasny, proc se mi celej tejden neco ser... (=nedari). Problemy tady taky odhazuju lopatou. Doslova. Vsemu zdar!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) musel jsem ho sem dat... Stiri obzvlast oceni..:)
      Zamyslel jsem se.. rada km na to "padla":)... a porad verim.. ze to delam dobre!!:)
      Pouziju slova velkeho Machyho.. konec je jasny.. nemuzeme vyhrat.. :)... ale to neznamena, ze bychom nemeli bojovat!:)
      Drz se!! Tvoje usili je inspirujici..12:)

      Vymazat
  4. Stir Te zdravi, ano na nas si ti horoskopiste pekne vzdy smlsnou, chybi uz jen nikdy nechybici komentar tykajici se intimniho zivota. Tak zas s optimismem do dalsiho ultratydne!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) presne tak.. ovsem stiri jsou pevnejsi.. sbad nas hned tak nic nezlomi! zdravim z londyna.. na kratke navsteve, ovsem tesim se na nasi akci!
      vsemu zdar! 12:)

      Vymazat
  5. No ještě že jsem nečetl horoskopy. Místo toho si užil skvělou dovolenou na běžkách bez počítače a jiné techniky.
    Ronda, no to je pěkná nálož. Když to nejde dostat se na Hardrock, tak bude evropský a ještě o něco těžší rock.
    Radomír

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) horoskopy dokazou byt zradne...
      no Ronda je sice z meho pohledu silena drzost, ultra chucpe:), ovsem.. proc ne.. YOLO!! zijem jenom jednou. je treba si plnit sny a delat si radost!
      co ty vysel ti Leadville?
      vsemu zdar! 12:)

      Vymazat
  6. Když se daří, tak se daří :-))) Ale zvládáš a to je hlavní :-) Vzhůru do dalších "bojů" :-) Drž se!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dik! casto me udivuje, ze kdyz prekoname to nutkani neco vzdat, neco nedokoncit.. tak potom verim, ze ve chvilich tezkych si na to vzpomenu a pomuze mi to:)...
      at se dari! 12:)

      Vymazat
  7. Ja si rikala, proc se chces najednou spojovat (a byla tim na par dni polichocena :-D). Jsi nezmar, jak to tak ctu, jdu se obout a s laskou se podivat tak vysoko, jak to protejsi kopec dovoli, protoze kdyz ty muzes s pusou, kterou by jini narvali na tyden do mrazaku a nekolikakilometrovy akcni radius by vedel, jak trpi, tak ja se muzu rozbehat bolavy kolinko, no ne?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) tak urcite se s kamarady a znamymi rad spojim, ovsem nechtel jsem lidi zahltit spamem:), coz se bohuzel stalo.. jen to ukazuje silu horoskopu v minulem tydnu..
      uzivej alp! na jare nam vsem ukazes!! ultra zdar! 12:)

      Vymazat

Zase jsem musel zapnout kontrolu spamu.. Omluva:)...