úterý 10. března 2009

Chválit, chválit chválit!!!

Pro zdůraznění účinku se věci většinou třikrát opakují. I velký V.I. Lenin říkal učit se, učit se, učit se; při nevěře prý platí zatloukat, zatloukat, zatloukat no a pro nás chlapy - jako pro tu méně dokonalou část populace - samozřejmě platí: Chválit, chválit, chválit! :)

Proto se musím hned sám pochválit [nikdo jinej to samozřejmě neudělá, tak musím přispěchat sám]... SEŠ DOBREJ HONZO! :) :) Dneska jsem nakonec vyběhl po poledni, čekal jsem, až trochu oteplí, až přestane mžít či sněžit s deštěm [což se ve finále moc nezadarilo:)] a nakonec jsem vyběhl ve svém skvělém běhacím oblečku:), s polarem a pozor s iPhonem a se sluchátky. Říkal jsem si, že musím vymyslet nějaký trik, abych držel rytnus, takový překlenovací můstek mezi pásem a běháním v přírodě a to byla právě muzika. Úderné fláky typu Malagelo (I.Hlas) muzika z doby, kdy krávy chodily bez ocasu (dle mého syna) -- tedy ABBA, Sussi Quattro -- mě nenechala zase tolik zahálet a i když počasí bylo šíleně [psa bys nevyhnal], tak jsem celkové i v tom terénu udržoval něco kolem 6:06-6:16 na km, v kopcích horší, ale držel jsem se. Naštěstí (asi díky počasí a části dne) psi byli doma a měl jsem Prokopák skoro sám pro sebe:).

Čísla dobrá (tedy vlastně skvělá, že, když se mám chválit!), 11km a cítil jsem, že bych i v té slotě mohl dál, váha po 90.2. Tak jen opakovat si heslo "Hlavně vydržet"! :)

3 komentáře:

  1. :). To uz mi pripomina ten detsky vtip: "Kolik je hodin?" "Deset deset". Dekuju dekuju:)
    Dnes jsem si pripadal jak Pavka Korcagin, kdyz se kalila ocel a charaktery:) (nebo se jen kalila voda?). :)

    OdpovědětVymazat
  2. U nás na severu se kalil i sníh. :-)

    OdpovědětVymazat

Zase jsem musel zapnout kontrolu spamu.. Omluva:)...