čtvrtek 5. března 2009

Jak se plánuje, tak je potřeba být furt ve střehu:)

Není ani týden, co jsem si povzdychl, že plánování se mi nějak vymyká z rukou a musím to znovu (bohužel) potvrdit. V pondělí synek nečekaně skončil s akutním slepákem v Motole:(, ještě teď jsem z toho takovej rozklepanej.. Takže místo dělání jara a cestování v panama do práce jsem měl hlavu v pejřů. A tak jsem to měl pěkně naplánovány:). V úterý jsem sotva odběhl 7.5km, poté, co jsem dostal sms, že je v pořádku, jsem se na běhání vykašlal a šel do práce, abych odpoledne mohl za Honzou. Dneska (ve čtvrtek) jsem původně plánoval jít běhat už do přírody, však mi přišel POLAR (Ďuri ještě jednou dík za nastavení a rady!), ale najednou se objevila práce a to hromada a tak jsem poslední tři noci ponocoval celkem fest:(. Výsledek se brzy dostavil, nedostatek odpočinku a všechny ty stresy, no dnešních 10+1km to plus píšu, protože to byl takový výklus, byl opravdu boj, boj s vůli. O to víc mě to těšilo, když jsem skončil a mohl si říci, že jsem zase hrdý Budžes:).

Když to teď píšu, uvědomuju si jednu věc. Hanka mě (asi po právu) nazvala workoholikem (radosti), že jsem v podstatě plánovač nón plus ultra, hlavně abych si mohl odškrtnout "splněno" a pak si udělat radost (podle plánu?). Tak si teď říkám, jestli teď s tím během to fakt nebylo takové odškrtávání socialistických závazků, ale ne!!!! Dříme ve mě duše zemědělce, nakonec byli jsme sedláci po víc než 10 generaci nazpátek, a to už člověk má nějak zažité ty "agrotechnické" lhůty:), zkrátka ví, že buď teď, nebo až zase napřezrok. Buď teď zasije a bude sklizeň, buď teď budu trénovat a poběžím 1/2 maratón, nebo zase až naprezrok.:), je to taková rodová deformace, kterou bohužel asi moje děti po mně nezdědily.

Čísla za minulé dny průměr:) - abych citoval Hymana Kaplana -- "Nelítám v luftu, neležím v rákvu", ale důležité je, že se pohybují vpřed. Březen zatím 33 km, a to máme 5. Dám si závazek, udělám si plán, že nebudu plánovat:)!

1 komentář:

  1. Běhej, běhej... přece bys teď nekoukal na agrotechnické lhůty.... nic není ztraceno - ba právě naopak.
    :-)))

    OdpovědětVymazat

Zase jsem musel zapnout kontrolu spamu.. Omluva:)...