středa 3. června 2009

Važme si toho co máme...

Nějak jsem se ke konci května rouhal:), už jsem vše viděl nějak růžové namalované, jasné a zářivé.. a zatím nějak na mě padla, jak pan prezident Osvoboditel:), říkal "blbá nálada". Nějak hodně starosti, shonu v práci, nestíhám dělat projekty které musím, natož ty, které bych chtěl.. Takové nijaké a konec v nedohlednu...

V pondělí jsem šel opravdu poctivě běhat 12km okruh, ale asi i těmi změnami počasí (i když už jsem běžel svoje kopečky a kros) navzdory očekávání mě to nijak nenaladilo, nebo spíš ty starosti jsem nedokázal zahnat nebo jim utéct:(.

Cítil jsem že všechno nějak drhne, ale plánoval jsem si, [ach to plánování ve mne!:)] že v úterý půjdu ráno to že sebe setřást, srovnat si to v hlavě, jenže ouha, věci bylo tolik, že jsem musel od 7hodin být v práci a vrátil jsem se kolem 7.30 večer. Navíc takový nebývalé "zlomený" s pocitem marnosti.. No šílený:). Šel jsem radši před půlnoci spát s precevzetim jít ráno běhat i kdyby čert na koze jezdil a začít řešit jednotlivé problémy jeden po druhém.

Skutečně, ráno moudřejší večera a delší běh lepší než kratší:). Vyběhl jsem na tradiční okruh, ale ještě jsem raději přidal 3km (celkem tedy 15), abych ty starosti a blbou náladu nechal někde za sebou a povedlo se. Skoro vždycky po cestě potkávám slepou paní, která rychlým/svižným krokem (podle mě 2x) se svým psem projde prokopským údolím. Usmívá se. Když jsem dokončoval svoji trasu, viděl jsem ji, jak zastavila u přepadu vody že studánky, pes pil a ona se usmívala a šťastné nastavovala tvář slunci. Neskutečný až dojemný.

Ano, je to pravda, všechny věci, které mě nějak "trápily" jsou naprosté blbosti, malicherné záležitosti a je v mých silách se s nima nějak popasovat. Děkuju!

Čísla sice nejsou důležitá, ale jen tak pro pořádek, dnes 15km, váha po 86.1 [že by zase ten správný směr:)?], celkové za červen 27. Odpoledne letím na konferenci do Itálie [nechce se mi:(], ale jsem rozhodnuty alespoň jednou si tak jít zaběhat. Našel jsem tam kousek od hotelu (asi 1km) pěkný park, tak to půjdu prověřit. Boty a věci na běhání s sebou:). Držte mi palce, je důležité vydržet.

2 komentáře:

  1. Za chvilku budeš mít 1 000 jarních kilometrů :-) seš prostě dobrej, vytrvalče.

    OdpovědětVymazat
  2. No to urcite nestihnu, protoze leto zacina zacina za chvili, ale dekuji:).. Jako kazdej chlap jsem desne rad chvalenej:), ale pozor, ja to vim:).. Mej se fajn.

    OdpovědětVymazat

Zase jsem musel zapnout kontrolu spamu.. Omluva:)...