čtvrtek 31. prosince 2009

Starý rok končí, nový začíná...

Byl to skvělý rok a tak jsem se s ním rozloučil tím nejlepším způsobem. Šel jsem si zaběhat:). A protože jsem technicky zdatná "lama", rozhodl jsem se pro Vás, co mi různě píšete, kudy běhám, dávat postupně pár běžeckých mapiček ze svých oblíbených tras..
Doufám, že oceníte jak skvělé mapy, naběhané trasy z GPS, včetně obrázků posazených na mapě.. Pro ty pražské poblíž začnu detailněji mým oblíbeným prokopským údolím:). Šíleně se to smekalo, tak na ty časy moc nekoukejte, parkrát jsem i spadl na zadek:)..

Vy, vy nemusíte nic, stačí kliknout na
http://bit.ly/8s81tr

zvolte "full screen", (z možností map asi nejlépe vypadá hybrid, který kombinuje leteckou a standardní mapu). Dá se to jednoduše zvětšovat, zmenšovat (buď kliknutím na "+" nebo "-", nebo otočením kolečka myši), posunovat po obrazovce (zmáčkněte pravé tlačítko myši a posunujete, nebo pomocí šipek). Ty černé čtverečky jsou fotky, když přes ně přejedete, ukáží se miniatury, kliknutí zvětší obrázky..

Před rokem jsem seděl a plánoval celý rozechvělý, rozhodnutý a motivovaný běhat:). Ani zdaleka jsem netušil, že se mi to takhle povede...DĚKUJU!!! Fakt, zaťukat... Shodil jsem nechtěnou váhu [15-18kg], uběhl dva maratony[PR 3:41], celkově uběhl přesně 2.488km../počítám si to, profesionální deformace:)/.

Ale co je důležitější víc než km, maratony... Je ten pocit. Vy, co běháte pravidelně, to znáte... Pro mě je to stále nové, čerstvé a vzrušující. Ta radost, ta dávka těch endorfinů, přihlouplý úsměv na tváři a pocit takového toho všudepřítomného štěstí.
[Navíc, já fakt ty zážitky a situace asi fakt přitahuju, co vám budu povídat:)..]

Takže si přeju (jen?!!!) aby to všechno vydrželo, nepřeju si ani lepší čas na maratonu, ani dobrý první ultra, i když obojí jistě potěší:). Přeju si, aby mi běžecký pánbů zůstal nakloněn, aby se mi pořád běhalo dobře, radostně a vesele, protože mi to fakt pomáhá zvládat nástrahy každodenního života a dává mi to sílu, energii a vytrvalost do všedních dní.

Mějte se fajn, nejenom teď a v Novém roce, ale furt!
Ať nám to hezky a radostně běhá!!!

2 komentáře:

  1. Tak ta trasa vypadá hodně pěkně. Úplně mě to láká vykašlat se na tu jedinou trasu podél Vltavy a jít vyzkoušet nějakou další.
    Když já sem línej a nechce se mi jet půl hodiny metrem tam a hlavně pak propocenej zase zpátky :( Tady k Vltavě si prostě vyjdu a hned můžu běžet.

    OdpovědětVymazat
  2. No ja to mam obracene:). Prokopak mam pod okny.. Ale v teple jara vyrazim urcite se probehnout i kolem Vltavy. Urcite na delsi vikendovy beh...
    Asi sem dam i trasu tim lomem, je to i hezci:) a potom druhou stranou, stredem a zatocinama..:)
    Ale postupne..:)
    Mej se fajn!

    OdpovědětVymazat

Zase jsem musel zapnout kontrolu spamu.. Omluva:)...