čtvrtek 27. května 2010

Chvála žen!

V legraci tady občas říkám, že jsem duši žena, ale bohužel tento termín nemůžu používat. Ženy jako obecně vládkyně pořádku, řadu a klidu zvládají dělat mnoho činnosti najednou, zatímco já jako typický reprezentant té méně dokonalé části lidstva sotva dokážu dělat jednu věc. Ano, ano.. nebyl to Bill Gates, kdo kdy vymyslel multitasking, byla to pramáti lidského rodu.. Ta, která zároveň stihla vařit, starat se o děti, opravovat sítě/zbraně/nářadí a ještě naplánovat, kam zítra poslat ty nemožné muže, aby konečně zase ulovili něco kloudného k jídlu:).

Proč to říkám? V těch zmatcích se ukazuje, že zatímco já jsem schopen odejít z domů a klidně nechat otevřené dveře do bytu, protože o něčem přemýšlím.... moje nejmilejší manželka, jasné slunéčko :) i v těch největších zmatcích, zvládne nemožné a tak já mám možnost se cítit nemožně:)...

Ale důvod proč to říkám a píšu uprostřed týdne je prostý. Jak se tak blíží volby, tak mě napadl jednoduchý postup,který chci použít. Prostě v té skupině, kterou budu volit dám preferenční hlasy ženám. Možná to některým nepomůže se dostat do parlamentu, ale aspoň to pomůže na stranických sekretariátech, aby si uvědomili, že mužům patří na té zemí jen ta menší a ještě možná zmatená a popletená polovina.:)

Ženám zdar!

Mějte se fajn, 12:)

PS. Snažím se snažím běhat, začal jsem přípravu na podzimní maratón ve stromovce, o víkendu napíšu noticku, až budu že sebe se sbazit vyběhat ten povolební "dojem".

2 komentáře:

  1. Ahoj Honzo,

    Zajimava myslenka, ma neco do sebe:-)
    Chystas se do Stromovky? Nemas informaci, kdy bude?
    Po vikendu ti napisu o Preziti, v odpoctu mi zbyva uz jenom 11 hodin do srazu a nejake cca. dve navic do startu, tak jsem natesen jak male dite:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Zrovna jsem na tebe myslel! Chystam se k tchanum na oslavy 75 a rikal jsem si, ze Adam bude asi zrovna vybihat. Uzij si to, budu drzet palce a tesim se na zazitky/fotky.
    Do Stromovky mam naplanovano jit, protoze jsem starsi clovek, uz jsem na svuj ambiciozni plan zacal i trenovat.. Pokud tusim spravne je to cca 16.10. jeste jsem nevidel oficialni stranky ale tak by to podle lonska melo byt. 12:)

    OdpovědětVymazat

Zase jsem musel zapnout kontrolu spamu.. Omluva:)...