neděle 5. února 2012

Modrý tým vrací úder!


Je mráz... Někteří z našeho modrého družstva se svlékají, plavou ve studené vodě a táboří venku... a někteří z nás prožívají právé a nefalšované běžecké abstinenční příznaky:)...

Co s tím, když venku je zima jak v sovětském filmu, slib o neběhani v silných mrazech existuje, navíc ze služební cesty jsem si přinesl nějaký zárodeček chřipečky? Na to může pomoci jedině běhání! A tak jsem se předběžné domluvil s ll, že u nás je velké fitko s 12 běhátky (!!! už to číslo samo o sobě navozuje domácí atmosféru) a že tam na nějakou dobu vyrazíme a budeme lehce pobíhat a užívat si to:).

Přesně v duchu moji oblíbené hlásky ze Sedmi statečných [už jak senilním, tak ji i tady říkám už po několikáté:)] -- prostě čas od času je dobré¨) se vysvléknout a skočit mezi kaktusy, protože to vypadá jako "dobrý" nápad... :)

Jenže ještě v sobotu ráno nebylo vůbec jasný, jestli půjdeme, já sice jako správný "držák":) připravený vyrazit, ll po mailu dával podivné signály, jako že spíš ne, ale pak se o 1/2 9 zkušebně ozval, jestli fakt jdu, že by třeba taky:). ... Tak to mě potěšilo, když se člověk má někde ve fitku trápit na pase, tak je dobře mít s kým si popovídat a následně zajít na to pivo..:). Proto jsem zatajil svoje motivační problémy a říkám, jasně, já tam valím a ty přijď, jak ti to vyjde, vždyť můžeme jen tak pijánko, rozumě..a bylo rozhodnuto! :)

Někdo běhání na pase odsuzuje, někdo ho nesnáší, jiný ho miluje.:) -- Ovšem bezesporu má jednu velkou výhodu. Váš spoluběžec může přijít později a stejně vás na trati snadno dožene, můžete utíkat různě rychle a stejně jste pořád spolu a můžete si povídat. Navíc ve fitku nemrzne: .. Příroda sice nikde, ale stejně bylo na co koukat :)... Navíc, pozor znovu opakuji... 12 běžeckých pasů!! To je znamení..:)

Aniž bych prozradil nějaké zážitky případně plány modrého týmu, musím říci, že se maličko bojím:)... Třeba mě ochrání moje tradiční zapomnětlivost a zmatenost. I ll chudák byl v šoku, jak jsem omylem zabočil do dámských šaten, jak jsem hledal mobil (na dvakrát), následně našel:)... potom už mě i navigoval se slovy.. a teď si zkontroluj skříňku, ať tady něco nenecháš..:). To myslím ukazuje situaci nejlíp.

Ovšem když jsem dnes -- v neděli -- zabrousil na místo činu s nejmenovaným člověkem, žil jsem pořád v tom, že jsem ve fitku s ll:). Když jsem zřítelnici svých oči podruhé oslovil mužským jménem, řekl jsem si sákryš, včera to bylo velký!:). Naštěstí sluchátka na jejich uších mě uchránila.

Běžící stín je Běžící stín, Machy je nepřekonatelnej, ale my jsme taky měli včera silný momenty:), myslím, že si můžeme říci s ll -- jsme platnými členy modrého týmu:)! 3.5 hodiny jsme se tam zmítali - to slovo k tomu právem patří, čísla neřeknu, byli bychom za magory:).

Ještě pod vlivem zapsal 12:). Tak ať nezapomeneme blbnout.
PS. Chtel jsem vyfotit pasak na distanci 12.12 ale nez jsem vytahl fotak, bylo to v haji:)

24 komentářů:

  1. Ješte že si neřekl kde to je :)) Jinak by se na nás nemuselo taky dostat místo :) A je moc hezké že si pomlčel o mém stavu z rohoupaného parníku kdy jsem nejprve zabloudil v šatně abych posléze zjistil že stojim před svojí skříňkou. A korunoval to že jsem sebou flaknul při vstupu do sprch :))
    Nakonec musim říct že bych takové akce zakazal protože nechci vidět ten absták až to vyprchá :))

    OdpovědětVymazat
  2. jj, tam to mam taky rada :-) pekne jste si to uzili koukam :-))) ja si tam minule davala pul maratonek a to se na me skoro chodili divat.. rikali slova jako: prisla rano... od ty doby bezi a bezi.. a tak :)))))

    OdpovědětVymazat
  3. 2 Blodie: Prosim neudavat jeste aspon tyden koordinaty:)... No mistni taky kdyz jsem bezel 4 triko na nas koukali drobet divne:), ale myslim, ze je to super.
    2 ll: Premyslim, ze stahnu a uverejnim az pominou mrazy.. az se otepli, az se otepli..:).. Koukam, ze blondie to identifikovala hned.
    MSF! 12:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ja tam chodim rada.. takze je mi to zname, ale neboj. Vsak jsem schvalne neuvedla zadnou indicii :-)) Jednou jsem se tam potkala s jednou moooc peknou slecnou.. mela jsem aspon hodinu z meho trihodinoveho treninku se na co divat (vybrala jsem si behatko za ni) :-)))

      Vymazat
  4. Moc pěkné - 3 a 1/2 hodiny to je u tebe minimálně 35km, tak že ještě jednou moc pěkné :-) A vidím, že jste si užili i trošku té srandy, což je s tebou docela normální, řekl bych :-))))))Vždy je lepší jít na běhátko než neběžet vůbec. A gratuluji k lednovému rekordu - jak bych nazval můj pohled na tvůj výkon: "tichá závist" :-))) Drž se a v únoru ti přeji ještě o ten km víc :-))

    OdpovědětVymazat
  5. Hezký!!!! ... u nás na skoro vesnici ve srovnání s Prahou žádné podobné fitko vybavené tolika pásy není. Kde je mají, je na ně limit a to buď časový a nebo finanční. ... vážně je tu fitko, kde každých 15 minut na pásu stojí 40 korun. Peggy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. cozeeeee? to bych se nedoplatila! jak sjem psala vyse obvykle jsem tam davala 3 hodinovky. Ne, ted vazne. jsou za vstup. Takze zadne penize za minuty

      Vymazat
  6. 2 1bubo: Vsak ty vis, kolik to na pasu bylo:), mam to runsaturday:). Nicmene, ten leden se povedl, unor byt je prestupny jsem furt nekde na sluzebni ceste a k tomu mrazy.. pokud to bude zacinat 3 budu rad:). Ale o tom to, jak vime neni.. Uzdrav se brzo, at mi muzes natrhavat triko!
    2 Pegg: Rekl bych, prijed na jamboree:), ale ted se bojim, ze jsem to proflaknul a pristi nedeli si nezabehame, ale uz ma byt teplo tak jako tak..:). 15 minut 40kc, to by se nam pekne prodrazilo:). MSF!! At se dari! 12:)

    OdpovědětVymazat
  7. V sobotu jsem taky vyběhla i když jen na chvilku a ven. Bylo to skvělé. Sice jsem byla zmrzlá na kost, ale 40 minut na sluníčku byl balzám pro mou duši.
    Cestou jsem mudrovala, proč někdo běžce považuje za blázny, když venku děti normálně bruslí, po louce běhali psi i jejich páníčkové, hory jsou také plné nadšenců. Tak jaképak zákazy pobytu venku!!!
    I tak ale doufám, že se brzy oteplí! ;o)
    Krásný týden

    OdpovědětVymazat
  8. 1bubobubo - vidím tam rychlost 12.5 km/h. To bude víc než 35 km.

    Já jsem měl teď čt - so tři dny zaracha, to jsem vám ta fitka docela záviděl, jsem na tom podobně jako Peggy. Ale dneska jsem vyběhnul in natura a tomu se nemůže nic rovnat. Chtělo to holt jen tu trpělivost, ty mrazy přece usí povolit.

    OdpovědětVymazat
  9. 2 Pulec: At se otepli, at se otepli! :) Nicmene s ll to byl zazitek, nektere jeho komentare sem dat vubec nemuzu:), byla to z nouze cnost, ale fakt jsem si to uzil. Taky se desne tesim ven a rikam si jako vezen, uz brzo.. :)
    2 Ondrej1: Dneska jsem premyslel o ceste do prace behem, ale jednak maji prijit jeste remeslnici a jednak jsem dostal jeste jeden den "odklad". Holt jsem asi o dost starsi, nebo jsem to svoje slunicko tak dobre nenatrenoval:). Ale tesim se jak maly dite! MSF! 12:)

    OdpovědětVymazat
  10. Tak tomu se rika tocit kilometry :) ... pekne jste to tem sovetskym filmarum nandali, to se musi nechat :) ... dat maraton na behatku protoze je venku kosa ? LOL !!! ... Jen abyste priste na behatku nechteli dobehnout az do prace :)

    OdpovědětVymazat
  11. 2 RS: Kdybys slysel ty hlasky od ll.. tak by sis cvrknul:), prej nebudeme to zase moc lamat... tak uz to neprodluzuj, dojed stovku at muzem domu:)... Co ti budu povidat.. km pred M jsem to zabalil, aby to nevypadalo blbe:) a taky uz jsem poslednich 6km bezel uplne bez vody, tak to drobet drhlo, ale desim se, co bude priste..:).
    Skoda, ze nejsi pobliz, to pivo potom, to byla parada..12:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. příště budou kopce 12% :)) no možná menší uvidíme podle toho jestli tam budem od pátku do neděle nebo budem končit už v sobotu :))

      Vymazat
    2. no jasne ... hlavne si nezapomnte camelbag a celovku! :)

      Vymazat
    3. 2 RS: Jeste ho navadej!:) Ja se picnu... Paneboze, jako by nestacilo samo o sobe:)!!! 12:)

      Vymazat
    4. To pivo, to pivo potom jsem vám záviděla celejch 10 km, které jsem tam zůstala dusat sama!Příště to líp načasuju! :) i.

      Vymazat
    5. Jjo, pivo, mocny to motivacni nastroj mnoha kondicnich bezcu!:) vzdyt i sam Bezici stin priznava ze pivo a teseni se na pivo je jednim z hnacich motoru jeho bezecke masiny:)! My prosti to chapeme take tak.. :) tak se priste pridej..:) 12:)

      Vymazat
  12. Odpovědi
    1. Dik, koukal jsem ovsem na Tvoje portfolio aktivit a malem to se mnou svihlo:). To behatko je takovej bezpecnej ulet.. I kdyz, jak zkusene dodavam, co je s ll bezpecne, ze? :)... Ale zase ze si to uzivam, o tom zadna.. :) MSF! 12:)

      Vymazat
  13. Hmm camelbak, čelovka - Pražská muzejní noc rozšiřuje působiště? Po muzejích a knihovnách nově fitka? To by se mi líbilo.

    OdpovědětVymazat
  14. 2 Ondej1: Mam prulomove vitezstvi na domacim poli. Dnes (i kdyz rano u nas -16C) jsem bezel do prace.. Teda nevim jak ty, ale ja pri takhle silnych mrazech musim dychat jen tak melce a (jako vzdy) furt jen nosem.. takze tempo se zastavkami:) kolem 6:30 -- velky obdiv, jak ty delas 5:40.. To by muselo u me byt nejvic -5? Ses dobrej,fakt jo.. Ale ja mam taky desnou radost.
    Jestli tyhle komentare cte ll, tak to se ma modry tym do budoucna na co tesit:).
    MSF!

    OdpovědětVymazat
  15. Pas ukazuje rychlost 12,5 distanc s casem tomu odpovidaji, takze za tri a pul hodiny to odhaduji na dalsi behatkovy maraton:-))

    OdpovědětVymazat
  16. 2 Adam: nechtel jsem puvodne o tom psat, ale stejne uz jsem to tady na sebe prasknul. K te mete mi chybel 1km, nejsem ideolog:), pivo na nas cekalo.. :). MSF!

    OdpovědětVymazat

Zase jsem musel zapnout kontrolu spamu.. Omluva:)...