neděle 22. ledna 2017

Začalo odpočítávání, aneb připravuji se na kleště..:)

Každý den nějak nedočkavě koukám, kdy se dozvím trochu víc o mé nejbližší akci.. TCG 360 degrees... A v tom mi přistál na počítači hezký mail..



Motivační obrázky, nicméně mi opět nic neřekli, tedy vlastně řekli:). Netuším, sice kudy se běží a rád bych si tu trasu aspoň mentálně zažil co nejvíc, promyslel si různé záchytné body a scénáře. Nevadí. Ale už vím, že bude 5 stanic a to mi vychází cca 44 km vzdálenost mezi nimi. Takže v mém podání to vidím jako hezkou dovolenou v horách, jako skvělý vandr.. Samozřejmě to úsilí na mé straně bude nesmírné, abych stačil časově limity.


Z Čech na TGC, co já vím, míří dva skvělí ultra běžci, Pavel Paloncý, kterému se teď houpá čerstvý skalp a druhé místo ze 460 km dlouhého brutálního závodu na britských ostrovech a Petr Míl, který umí běhat sakra rychle a dlouho .. a má neskutečný zkušenosti že závodu typu advanture :). Tak chlapci budou útočit na přední umístění a já.. to budu jistit zezadu..[myslím ta hodně zadní umístění:)]. Moje pozice je analogická sedmé rotě.. ze zadních řad budu pomáhat oběma reprezentantům brát ostatní týmy do "kleští"..:), aby Češi byli vidět nejen vepředu, ale i vzadu:)..

Příprava z mé strany vrcholí i logisticky. Už mám ubytování, letenku .. A v posledních dnech pilně pracuji na upgrade svého báglu, myslím si, že se černé pivo postupně mění na silný Guiness speciál:). Různě promýšlím a připravuji si nášivky, příchytky, prostě flexibilita maximální.. Ale i moje "příprava" se snad stabilizuje.. i když tenhle týden kilometrově stál za prd:), ale po stránce úsilí a boje se dostávám nahoru..

Myslím, že to nejlépe zachycují drobné střípky hovorů a zážitků..


  • Naše paní vrátná byla celá unesená, jela po noční autobusem do Modřan.. na Barandovském mostě mě vidí, jak běžím... jak figurka z reklamy na Duracell baterie:) ... ale souboj s autobusem (pochopitelně) prohrávám.. Jenže na druhé straně na Dvorcích, když ona dobíhá a přestupuje do tramvaje, tak kde se vzal, tu se vzal.. Honza míjí tramvaj a pádí do práce. Paní vrátná nadšená..:)
  • Tuším ve úterý/středu, když kulminovaly mrazy, hodně pozdě běžím z práce, nevzal jsem si bundu(!) a tak mám přes dvě trička teplákovou budu z fitka:)... Šílená zima, ale zároveň.. na nábřeží děsná krize.. útroby šílí:).. nutně potřebuji WC. Nakonec v nouzi nejvyšší, vstupuji na lázně na lodi a jako naprostý zoufalec procházím mezi nahými těly na toaletu. Když už nic, tak věřím, že tohle mi jistě pomůže k dokončení:) TGC..
  • Držím přípravu v duchu přípravy na Rondu. Je potřeba je běhat v poledním žáru:).. a trochu intenzivněji v kopcích. Protože kopečky v trailu jsou jako zrcadlo, bez nesmeků ani ránu.. Běžím si takhle vesele z kopce, proti mně se přidržuje mladá rodinka zábradlí a různě "bruslí". "Tatínku, proč ten pán nespadne? Proč mu to neklouže"? ... "Pán je horolezec! Má stoupací železa!"..:)... "A proč my nemáme 'spací' železa? :).. V tu chvíli jsem s sebou málem seknul a smál jsem se ještě kilometr potom...

Ale je potřeba to brát pozitivně.. A zase ne tak moc vážně:)

  • Pár dní před tím, při svém pravidelném rituálu na Ctiradovi,, Poskakuji, ruce do písmene V, jak Rocky a řvu.. "Rondááááá" .. "Velkej kanáááár" !!!.. a běžím pryč. Předbíhám dvojici a slyším, jak se žena ptá.. "Co to křičel o rundě a o kanálu?.." :)

LOL.. No je vidět, že hluchota boří předsudky a pomáhá nám si k věcem najít tu správnou polohu..

Tak všemu zdar, naším snům a ultra zvlášť!

Ať nám to běhá!

12:)

17 komentářů:

  1. ... černé pivo se mění na Guiness speciál, skvělý :-) TCG bude velký a dlouhý, nepochybuju, že si to užiješ na místě a my s Tebou na webu!! tb

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :).. Dik, to si pis! Budu se tesit na jarni pivni akce..:).. Bude to ten spravnej narez..:)
      Vsemu zdar! Ultra a kamaradum.. zvlast! 12:)

      Vymazat
  2. Teda nemám tě rád. :-)) Novej počítač a poprskanej monitor. :-))
    Evžen

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dik.. :).. tak nezapomen, az ted nekdy povezis po vensku se Sarou.. Tak jedine 'spaci' zeleza..:)
      At se dari! 12:)

      Vymazat
  3. Teda ty tvoje historky jsou nesmrtelný! Už se těším, až tě budu na dálku sledovat :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) Dik Renato, ovsem nekdy si rikam, jestli ja neziju v nejakem serialu typu "skryta kamera"..:)
      Ta moje etuda v laznich na lodi.. to byl absolutni crinch:).
      To snad ani nemuzu rici doma..:). MSF! 12:)

      Vymazat
  4. Takže od teď běhá paní vrátná s tebou? :-)

    Těšíme se na kleště. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pani vratna je neskutecna.. Vloni uz po mem "vzoru" obcas zacla chodit do prace nebo z prace pesky.. Uz jsem ji nekolikrat na nabrezi mijel/predbihal..:)
      Na kleste bude dulezite dobehnout do cile.. O predni pozice se nebojim, to chalpci zajisti:). Diky za podporu.. 12:)

      Vymazat
  5. Tak tak, je dobře, že zvyšuješ svoji psychickou odolnost v lázních na lodi. No ale hlavně bacha, ať ten trénink v poledním žáru teď v lednu nepřeženeš.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :).. jasne jasne.. pruchod mezi nahymi tely v laznich na lodi, zoceli dusi:), ale takovy pobyt na lodi a v Karibiku, zoceli i telo, ze?:)
      No ten zar, jak vime je relativni..:). At se dari! A v udoli v trailu.. nesmeky s sebou! 12:)

      Vymazat
  6. A kde jsou prosím ty zajímavé lázně? Že já hloupej chodím na benzinku! Kanárská runda s Guinessem bude stat za to, kdybych já jen nevymýšlel a přihlásil si toho Kanára pro dospělé... no tak příští rok.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :).. no to jsou takove pojizdne lazne... Cas od casu stoji na naplavce, vedle kurtu na beach volejbal:).. ktere tam taky obcas jsou.. za mostem ramusnikem..:).
      No vida, Velky kanar se stava skvelou destinaci. Opet budu okupovat nase bydleni pobliz "gay resortu", at je videt, ze jdeme s dobou..
      Sejdeme se doufam na jine HCiTB akci v horach.. Uz ted se tesim..Vsemu zdar! 12:)

      Vymazat
  7. Ahoj Honzo, "běžim" na Kanárech letos dětskou verzi (82K) tak jsem myslel, jestli bys se nechal pozvat na pivko po doběhu...rád bych slyšel první dojmy zčerstva na místě...díky M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :).. samozrejme.. velmi rad.. verim, ze pivo budu pit s radosti temer za vsech okolnosti. Napis na mail (v hlavicce) .. 12honzade na gmail.com.
      At se dari! pokud budou po startu velke fronty.. nenech se drtit.. ale stejne radsi doporucuji vyrazit svizneji..
      12:)

      Vymazat
    2. Díky, užij si to a uvidíme se...pa M.

      Vymazat
  8. :-DDD Já na první čtení v souladu s rétorikou našeho pana prezidenta měla pocit, že se náhodní kolemjdoucí domnívali, že řveš cosi o "ku*dě", což mě teda odzbrojilo - představa, že se někde procházím a slyším, jak nějakej magor ječí "ku*dáááááá ... velké kanáááál", tak bych asi rychle prchala opačným směrem :-D A spací železa - Madla mi tuhle s naprosto vážnou tváří tvrdila, že Adam a Eva jsou pohádkové postavy z BRIBLE! :-) Takže Briblím, ku*dám, kanálům a lodím zdar! :-D :-D :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :).. jeste ze v tom druhem vykriku ti zustalo to "K"..:).. To uz bych byl za uplnyho uchyla..:)
      Deti uz jsou velky, nicmene na radu jejich zkomolenin a novych traru si vzpominam dodnes..Hotovej H*Y*M*A*N K*A*P*L*A*N!
      Tak vsemu zdar! .. A kdyby ti na neco padlo oko.. tak ho tam nenechej! :).. MSF! 12:)

      Vymazat

Zase jsem musel zapnout kontrolu spamu.. Omluva:)...