neděle 2. června 2013

Někdo nahoře mě má rád... a někdo tady dole taky..[ťuk-ťuk] :)

Silva??
Tradiční předstartovní nervozita, připadám si jako ve filmu:). Až Bubovi legrácky mě vracejí do reality. Bubo mi totiž sahá na "prsa" u mého batůžku "Rychlonožky":).. Marně asi doufá, že "tam" po Jitce něco zbylo:)... Vidím se snad skoro se všemi známými, Je to tady jako rodinná sešlost.. Vedle Pavel, Petr, Libor, Radomír.. Jana.. Spousta lidí z Kladna [ty to mají snad jako otevřené oddílové mistrovství:)] snažím se usmívat na všechny strany, abych někoho neminul:)...

Jsem tradičně zmatenej, nevím, co na sebe -- boty, oblečení... Mám ale jen jediné tričko s krátkým rukávem, jediné s dlouhým a elasťáky ke kolenům.. Tak se mi hned lépe rozhoduje.. navíc hned navečer jsem ztratil spínací špendlíky a tak mi moje nejmilejší, jasné slunéčko, číslo přišilo napevno na kalhoty a bylo vymalováno...

Cesty mokré, rozbahněné, jak kdyby se české zemědělství rozhodlo zaměřit na pěstování rýže:)...

Co za boty? Narozdíl od svých kamarádů se rozhoduji (už doma), že nebudu měnit  boty.. Neumím to:). Ještě se tam zamotám a upadnu:). Koukám na svůj botník plný nových i starých bot... Loňské modré univerzálky Asics (měl měl jsem je tu minule).. Na mě koukají tuze smutně... Vědí, že už mají natočeno téměř 1.500km a že se se mnou loučí. Beru je zamýšleně do rukou a říkám si.. Doprčic! Tolik šťastných km jsem v nich naběhal. Tohle jim přeci nemůžu udělat!!! Ať to naše loučení je stylové a silné. Poběžím v nich, děj se co děj !! :)....

Na startu hlásí, že minimálně do 2-4 hodin by nemělo pršet [tak nějak mi to sliboval LL, tak budiž mu tedy dík a sláva:)]...Prostě o další důvod víc se snažit doběhnout co nejdříve. Neberu si proto ani bundu, i když mám takovou tu pidi-midi "héliovou" 100g stočenou v batůžku.. pro všechny případy.

Abych ze sebe nedělal zase úplného troubu, poučen ze ZG beru si s sebou 8ks solných tablet, zavázaných po dvou v igelitových sáčcích.. abych si udržel dostatek minerálů..(a vyzkoušel, co to se mnou dělá).

Než se stačím rozmyslet a rozkoukat je odstartováno. Všichni vyrazí .. no šíleně rychle. Myslím, že by příště neměli lidem z 1/2M dovolit, aby s námi startovali:)... Úplně mě to strhlo, ale vidina deště a vhodné počasí mi velí, co uběhneš teď, odpoledne, jako když najdeš... A tak běžím, co to dá, prvních 20--30 s průměrkou kolem 5:30.

Abych neudělal chybu s počítáním vedu si statistiku vůči 6min/km, nebo-li 10km za hodinu. To se dobře počítá, sleduji si, o kolik zpomaluji, jak se držím a můžu jednoduše i odhadovat nějaký cílový čas.

tradiční ultra dilemma... 90 nebo 103??
Ještě do 65 km držím pozitivní bilanci, jenže tam je již známý 13km okruh (90 tudy neběží, jen 103, které je vlastně 106:) ), na který navazuje křížová cesta [musím říci, že to fakt sedí!:)].. Cesta vede částečně oraništěm, přes šotolinu, ostrou rozbitou silnici, mokrou trávou, kopce a osmekane cesty, občerstvovačka jen s vodou (ale pozor! Vím to a v levém "ňadru" si nesu vodu s kolou:)!!)... tak tenhle úsek mě pochopitelně rozhodil, zpomalil a hned jsem získal manko asi 15minut. Jenže na stanici (77km) už na mě zase čeká moje nejmilejší, jasné, slunéčko..:). Povídá, běžíš hezky, ale moc to nezdržuj.. utíkej, utíkej...:)... No a tak se zase pozvolna "rodím" jako Fénix z popela. Kolem 80-82km se to začíná lámat...najednou zase začínám cítit sílu a i kopce částečně běžím..

Fotka z běhej (návrat z rýžového pole)
To bych nebyl já, kdybych nežertoval s obsluhou na stanicích, s domorodci.. i pokud to šlo se spoluběžci. Asi do 30-40km jsme se různě předbíhali s KJ, první ženou v celkovém pořadí, kterou si pamatuji z loňska.. Stejně jako letos vypadala svěže, jako když jen si vyběhla do supermarketu koupit nějakou drobnost... Když ji dobíhám do kopce, tak mi říká, jak má těžký nohy.. jak ji to nejde:).. Málem jsem se udusil smíchy. Tohle já miluju..taková ta běžecká "latina".. Z kopce se kolem mě mihne jako žíznivá čára:), jen tak tak, že ji stačím říci, jestli nezná ještě nějaký jiný pohádky.. třeba ta o červený Karkulce taky není vůbec špatná..:)

Ale vlastně většinu závodu běžím velmi disciplinovaně. Na stanicích se raději zdržím, jím a piju, dolévám si vodu/kolu/ionťák... Po cestě si opakuji do zblbnutí svoji běžeckou ultra matru.."Sleduj cestu, koukej kam šlapeš, hlídej si značky a drž frekvenci" :)... A jako magor si občas počítám, svoje jedna-dvě-jedna-dvě .. v kopcích to počítání vyměňuji za razantní variantu "raz-dva-raz-dva"..:)...

S přibývajícími km cítím, že je to opravdu skvělý.. Sice se mi zase dělá puchýř pod nehtem na palci [už je mi ho líto:)..že tam dlouho nevydrží].. začínám se zase vracet k 6:30/km a třeba i lépe... už v kopcích střídám chůzi a běh, ale z kopce a po rovinách běžím a zdá se mi, že lépe... nevím, kde se to bere, ale najednou cítím v sobě velkou sílu.. Nakonec kolem 85 km předbíhám KJ, jak jinak než v kopci.. kousek s ní jdu, ale pak vím, že musím běžet... Je to ve mně..

Když na poslední stanici zjišťuji, že do cíle to mám minimálně 4.8km a k magické hranici 11h mi chybí necelých 29 minut.. jsem nalomený...Co teď?? Ted už se asi nezvednu k tomu abych běžel pod 6 min/km... Ale v tom.. v tom to přišlo.. Proč ne???.. Proč to vzdávat??? Připadám si, jako správný bersek. Jdu do toho naplno.. Běžím totiž svoje finále... Určitě pod 5 minut/km některé úseky mám i za 4:31.. Před stadiónem zvolním, přeci nepřiběhnu do cíle uřícený, že jo? :)


A tak jsem o 1s minul magický čas, ale i tak děsná nádhera:

14. místo celkově, 2 místo (Muži C), čas 10:54:46.

O víc jak o hodinu lepší než loni...


 Co k tomu dodat?

-- Tradičně nádherný pocity, počasí jsem měl skvělý, už lepší to být nemohlo..Boty pravda nebyly úplně ideální do daných podmínek, ale fakt jsem si to užil. To loučení s nimi bylo jak z dávných časů.. rytířské až bohatýrské..:).

-- Nejlepší ze všeho byla moje nejmilejší manželka, jasné slunéčko... Nejenže nám s Pavlem stačila dělat mobilní podporu na trase [teď když to píšu, tak si uvědomují, že možná.. možná to políbení za 77km bylo klíčové:)!] .. ale i "operace" mého palce, krátce po doběhu.. to nemělo chybu, stejně jako následný odvoz do Prahy!.. Takže velké díky patří zaslouženě jí...

-- Před pár dny běžel Stín svoji 50M a z jeho stručných zpráv soudím, že jsme z jednoho "vrhu". i když on je na vyšší úrovni "šílenství" .:). On o pár vteřin minul magický čas 13:13:13.. já si o vteřinu nechám ujít symetrii:). On si hloupě nechá udělat šílený puchýř.. Já si stejně jako loni nechám málem urvat nehet vlastním puchýřem...atd, atd..[medvědi u Kolína by si už dávno řekli.. a nejsme mi náhodou bráchové??:)]. Nicméně jeho dalším dovednostem.. jako třeba čůrat za běhu a běžet nemocnej ultra... k tomu se ani nepřibližuji, takže to vidím jen na vzdálený příbuzenstvo:)

-- Před závodem jsem chtěl si trochu zvednout nalomenou důvěru... Přeci jen můj kolaps na ZG psychické přípravě na Leadville moc nepřidá, že? :)... A tak jsem si chtěl dokázat, že umím běžet sám.. že umím najít sílu, když je to potřeba.. a že ..... že se s tím "dědkem" v sobě ještě umím trochu poprat..:)

A tak jsem si znova uvědomil a na vlastní kůži připomněl motivační vyprávění Stína v rádiu a jeho hlášky... Volně řečeno.. "Ultra nám dává možnost poznat naše odhodlání.... Dává nám to sílu do dalších dní... Ultra není o tom, jestli vyhráváme nebo prohráváme, ale o tom, že to nevzdáváme!"
 [Gratuluju Pavle, Libore, Radomíre, Jano... a hlavně ... Petře a Soňo!!!]


Běhu zdar a ultra zvlášť! 12:)

68 komentářů:

  1. moc gratuluju! ten čas, ten čas je neuvěřitelnej! klobouk dolů :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) dik.. Ja vim.. vim, ta 1s tam hapruje.. to jsem prokoucoval:).
      Ovsem soucet posledni casti (4+6=10) alespon nejakou drobnou symetrii dava.. a navic si muzu rikat, ze je to tak za 5 minut 11:).
      MSF! 12:)

      Vymazat
  2. Klobouk dolů, máš můj ohromný obdiv. Popisuješ to, jako by ses šel proběhnout 5km a né 106...tak to je mazec...
    Předpokládám, že jsi si šel dneska zaběhat :-)
    Krásné dny. Zuzka Součková

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :).. diky, ovsem 100 je 100:)... jsem ok, samozrejme mopaleji vstavam:), ale krome toho bolaveho palce je to v podstate normalni.. Asi stejne jako po maratonu.. zalezi na tom, jak moc se chces znicit:)
      Zitra bych ale chtel jit behat..malicko a pomalu, ale chtel.. snad to vyjde..
      MSF! 12:)

      Vymazat
  3. Ahoj Honzo, napsal jsi to moc hezky. Pomalu vstřebávám dojmy z prvního opravdu ultra. Potvrdil jsem si, že je to v hlavě. Od 35km jsme běželi s Karlem spolu až do cíle. A pro samé povídání, nebo taky povzbuzování navzájem nebyl čas na bolístky. Nejhorším následkem je lehce oteklý kotník (následek baletu v blátě před kozí farmou) a od AK race vest odřený krk.
    Dneska ráno při odjezdu jsem chtěl bráchovi ukázat rašeliniště pod Pohořím. Zastavila nás (asi 2km před Pohořím) řeka přes silnici široká snad 30m a nedefinovaně hluboká. Včera jsme tam běželi suchou nohou. Bohové nám byli včera neobyčejně nakloněni.
    Radomír

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) .. kluzka vozovka (kozi bobky)..:)... Tak na tohle upozorneni si take pamatuju..:)
      Dik, mas pravdu v tom, ze opravdu nam vsichni prali.. Uzivej si ty pocity.. Co ja mohu posoudit, budou jen lepsi a lepsi:).
      Moc rad jsem te videl! Treba zase nekde na chvili se sejdeme a popovidame.. MSF! 12:)

      Vymazat
    2. určitě se potkáme, pokud nebudeš běhat traily jen v USA :)
      BTW, kolik ukázala Tvoje 910ka převýšení? Nebylo to náhodou víc než Zane Grey? (udaj který naměřil můj Garmin mi poněkud vyrazil dech, tak bych chtěl porovnat jak moc lže).
      Obklad z kostivalového listí udělal zázrak, už zas to půjde běhat.
      Radomir

      Vymazat
    3. můj garmin ukázal 2100 m

      Vymazat
    4. muj taky, s korekci nadm. vysky 2600... coz udaval i Dan Oralek..
      To to jsem rad, ze vse vyleceno, vyhojeno..:)
      Ja jsem se tyden po te zase malicko dobil:), ale to uz je jiny pribeh..:)
      MSF! 12:)

      Vymazat
  4. Ta hláška běžíš hezky , ale moc to nezdržuj je supr jasné slunéčko by taky měla běhat ultra. To Leadwile si mislím ,že dáš ty to ze sebe dokážeš dostat. At to běhá Jeníku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) no vcera si myslim, ze to mela moje nejmilejsi i horsi nez ja.. Vstavala se mnou, furt nekde jezdila, cekala nebo vyhlizela.. a pak nas na noc vezla domu...
      Dik, zitra bychctel jit behat, uvidim, jak to casove vyjde.. 12:)

      Vymazat
  5. Honzo, shrnul jsi to perfektně. Včera nám byli naklonění všichni svatí, sice všude bylo bahno a voda - dneska když jsme jeli na kozí farmu pro sýry, tak to bylo skoro o život. Rád jsem tě viděl, rád jsem s tebou s tvým slunéčkem pokecal a gratuluji ti k tomu neskutečnému finiši. My jsme se Soňou posledních dvacet km "pochodovali", ale když ona mě vytáhla z krize na 85km (když mě chytly záda), tak by bylo blbé ji utéci na 93, když na ní přišla psychická krize. Proto jsme rád, že jsme oba dokončili, i když Soňa toho měla tak akorát dost. A s tím zničením máš pravdu - dneska chodím v pohodě (pravda vylézat z auta během cesta domů nebylo nic moc :-)))) Ale Silva..... Silva ta stála za to!!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :).. jjo, je to jako mantra.. Silva je Silva:)...
      Tak si to poradne uzijme!!! MSF! 12:)

      Vymazat
  6. No fantazia, skvely vykon a cas! A ten zaver, to ako keby si isiel 10ku. Takze velka gratulace z exilu.
    Ja sa vlastne az teraz dozvedam, ze vy tam mate povodne - no to musela byt vcera parada, v tom bezat. Mi je fakt luto, ze mi to tento rok nevyslo, mozno by som sa aj dostal do ciela, niekde v zavere startoveho pola.
    Inak az dnes podla minulorocnych vysledkovych listin zistujem, ze KJ je ta holka, s ktorou som kusok bezal na Brdoch (http://netrebatohrotit.blogspot.com.es/2013/04/brdska-stezka-50km-1-diel.html). Je to drak, som s nou ledva drzal krok, aj to len kratko.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Duri, my to vcera (tedy hodne z nas) stihlo do cile bez deste.. I kdyz prselo dny pred tim a zase i potom jako pri konci sveta.. takze beh nebyl zase v silenem desti (to az v zaveru), akorat bylo mokro, bahno.. smekalo se to, ale to bych bral jako drobnosti.. V podstate idealni podminky.
      Pristi rok!!!! 12:)

      Vymazat
  7. Hustý, skvělý, grandiózní, velkolepý.
    Obdivuju, fandím a prostě: GRATULUJU!
    No ale u tebe už takový standardní výkon; to abys moc nespychnul :)
    Ať to běhá dál tak skvěle!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt dik..
      No beru to jako dve zpravy.. Jedna dobra, jedna horsi..
      Ta dobra je, ze jsem si to tradicne uzil.. ta spatna zprava je, ze bohuzel i ve mne je ten zavodak.. Chapes to, vzdycky jsem si nejak "zakladal" na tom, ze nezavodim.. [fakt zase tolik zavodu nebeham] .. a ted v zaveru zavodim, bezim jako silenec..:)
      To si myslim, ze je relativne spatna zprava:).
      DIKY MOC! 12:)

      Vymazat
    2. Nene, když si závody užíváš, tak je to správně. To pak nejsou závody, ale společenské akce :-)
      (ale vím, že to taky občas bolelo)

      Vymazat
    3. :), tentokrat jsem fakt bezel zodpovedne, i kdyz jsem si to uzival plnymi dousky... prece jen jsem se soustredil na zavod... nechtel jsem udelat zadnou chybu.. [coz je moc dobre]... ale ze jsem ke konci tak uporne zavodil a ze se mi to i libilo.. to fakt neni zase tak dobra zprava... Aspon ja se ted budu soustredit na to, abych delsi dobu vubec nezavodil... zavod pro me maximalne tak 6x do roka a i to je moc casto...:). musim se vic hlidat, obycejne pobihani muj cil,:)
      12:)

      Vymazat
  8. Krásně zaběhnuto a vtipně popsáno. Nezklamal jsi. :-)

    A co jsem viděl fotky, tak jste si tam mohli ňadra osahávat navzájem všichni. :-)
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=4850401025922&set=a.2094440008619.2098282.1473888844&type=1&theater&notif_t=like
    (kdyby to nefungovalo, tak je to fotka s pěti běžci a běžkyněmi ze startu, kde mají všichni nějakou ultra vestičku). :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) no nefungovalo to:), ale ja ti verim...
      Moje slunecko dokonce snad vyfotilo, jak Bubo... atd..atd:).. No kam to ten svet speje??? :)
      Asi to na nej prasknu Jitce!
      Tak brzo na shledanou, doufam, ze se do Prahy pres tu vodu ve ctvrtek dostanes..
      MSF! 12:)

      Vymazat
  9. Ty jo, myslel jsem na vás jsi dobrej. Ale jak se tak dívám na ten závěr, že ty jsi se prvních 101 km šetřil?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No mohlo by to tak vypadat:)...
      Vazne me zarazilo, a trochu i vydesilo, ze ten zavodak tam nekde ve mne je... ted ho musim na hodne dlouhou dobu zahnat pryc... A zase si jen tak behat.
      Diky za podporu... MSF! 12:)

      Vymazat
  10. Strašně moc gratuluji, úžasnej výkon. To tvoje psaní dodává strašně optimismu, že stále se dá zlepšovat a někam posouvat. Díky za to :) No a ten vtip při psaní, na to netřeba komentáře. Prostě báječný :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dik, ale tentokrat si myslim, ze to byl muj absolutne nejlepsi cas na tehle trati... Proste se to seslo, pocasi i moje odhodlani ke konci jeste spurtovat:)...
      I kdyz mezi nama... Hlavne at to hezky beha a co nejdele.. Na rekordy jsou ty mladsi!:)
      MSF! Drzim palce, 12:)

      Vymazat
  11. Jeníku koukl jsem do twého botníku 25 párů bot. Já mám 3 páry a newím co s nimi jak to wšichni děláte?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :).. No bot mam hodne, ale mych behacich je vyrazne mene... jsou tam tusim boty ostatnich (asi 10 paru) moje boty do prace, na zahradu... takze behacich je tam asi 10 paru.. i to je hodne:), ale mnoho z nich ma svuj bezecky usek vlastne za sebou a jsou tam z nostalgie:)... minimalne troje maji pres 1.500, uz se trhaji... jedny jsou zimni, jedny stare vybramy, jedny jsou nesmeky... Pak mam zalozni nove, jeste vubec nebehane:), ktere jsem si koupil v akci... no nekup to:), kdyz tvoje boty zlevni o 50-60%... To se potom i s kvalitnima krosovkama muzu dostat na 1Kc/km...:)... navic v takovymhle mokru jsem moc rad, ze bot je dostatek... A pak... jsem dusi zena:):)... A je to zase venku:)
      MSF! 12:)

      Vymazat
    2. Já si boty lepím když je díra dám záplatu z pláště od kola ,když je utržená podrážka ještě to lepím. Tu nostalgii chápu. At to běhá.

      Vymazat
    3. No az je vyvetram..:), ususim.. tak mozna se v nich jeste probehnu... furt se loucim..:)
      Tak at nam to beha! 12:)

      Vymazat
  12. Honzo, moc gratuluju !! Byli jsme v Nových Hradech od čtvrtka (jako že prodloužený víkend) a pořád pršelo, takže jsem moc nevěřila, že to přestane. Ale zřejmě musel přijít nějaký zásah z Dobré Vody , protože v sobotu to bylo snad jediné místo, kde nepršelo :-)Běžela jsem 1/2 M, ale neskutečně jsem si to užívala...Doufám, že příště nějaké kilometry přidám...
    Marcela (Marci)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) Dik, tobe taky velka gratulace! Fakt jsme meli z pr**le kliku:).. Abych to tak rekl..Hodne hodin uplne idealni podminky..
      No tak priste maraton a popriste??? :).. Popriste bude stat u te odbocky.. 92/106??
      At nam to beha! 12:)

      Vymazat
  13. Ten pokrok..kde se to jen zastaví? :) A přísloví Když nemůžeš, ještě 2x můžeš je tak zastaralé.. Odteď platí: Když po 100km nemůžeš, zrychli na 4:30 :) Pěkně jsi to dal, fakt pěkně!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivo, skoda, ze ti to nevyslo.. Ale Dan hajil za tebe Stodulecke barvy skvele.. Kdybychom bezeli druzstvo:), tak muzeme oslavovat. On v 1/2M neskutecnej..4 misto celkove, v kategorii taky na bedne..
      Mozna bychom mohli behat jako "Stodulecky posel (STOP)", ovsem bojim se, ze by mi mohlo vypadnout to "p".. :)
      Tak at zije stodulecky oddil! A at nam to hezky beha!! 12:)

      Vymazat
    2. Dan byl neskutečnej. Volal mi a tak skromně se zmínil, že je na bedně..ale že ho stihli přeregistrovat, takže mi ten čas nedají do tabulek :) Škoda, 1:31 by se mi hodilo! Já jsem teď spíš STOPA (Stodůlecká pajda), ale přijde den..cejtim to v kostech :)

      Vymazat
    3. Urcite.. dolecis a pak to tady zase zacnes prohanet..:)
      STOPA! Tak budu rikat svoji Deri, kdyz zacne pajdat!:)
      MSF! 12:)

      Vymazat
  14. Čus bus autobus, jako obvykle díky za super počteníčko a jako obvykle velká gratulace k tvému super proběhnutí...měli jsme fakt kliku neskutečnou a dokonce jsme se dostali suchou nohou domů! A teď se drž:jsem fakt šleha morová....1. zranění z ultra v historii - zánět šlach na pravé...ruce! V cíli jsem zařval, mrštil radostí kšiltovkou do nebes a teď jsem chabrus na šlachy v zápěstí a předloktí!! :-)
    Šleha

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) At zije morova sleha! :)
      Tomu rikam prvni Silva.. teda ty to skolis.. Napoprve a takhle.. pristi rok, uz to budes znat a poradne nam to ukazes:). Ale dobre jsme drzeli ten prapor sektoru C, co?:)
      S tou rukou jsi me fakt dostal... Priste nesmis posledni km holt bezet po rukou..
      At se dari! 12:)

      Vymazat
    2. Díky za přání.Tobě taky,hlavně na tebe budu myslet,až budeš pod praporem sektotu gerontů drhnout patkama ty hory americký...a dneska dej pozor venku...na obloze se objevily nějaký divný modrý fleky a na jednom z nich takový danger žlutý kolečko!Hrozně to pálí a strašně z toho bolí oči!!
      Libor

      Vymazat
    3. :) Libore, mas pravdu, ted mam obavy, abych nedostal zanet spojivek. Musim vyhrabat slunecni bryle!
      Tak slunci zdar! Ultra a behajicim starikum:) zvlast! 12:)

      Vymazat
  15. Ty boty bys mel vydrazit, Slunecko pozlatit a hlavne sam sebe dlouze a mocne placat po ramenou. Je mi cti, ze se zname a zustavas mym nedostiznym cilem :-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) dik..
      Ty boty hlavne musim ususit a vyvetrat:). Takhle se nedaji ani vyhodit. To by mi popelari mohli odmitnout i vyvezt:)
      No v lete, az budete v Praze tak neco spachame.. Pozdrav V.!
      At zije Juneathlon! 12:)

      Vymazat
    2. Zdravím.S těmi botami je to fakt těžký.Pořád se nemůžu rozloučit s těmi co teď používám.Zatím běhaly za 33 hal na KM.Mají naběháno 1500:)Ale dokud neupadne podrážka patří ke mě jako ruce a nohy.Proč měnit něco co dobře slouží.
      http://www.youtube.com/watch?v=6edtEC0yRZY
      Ivan

      Vymazat
    3. Ukazu se jako hrdina.. tenhle vikend dvoje vyhodim..:)
      MSF! 12:)

      Vymazat
  16. Růžový team dává významně palec nahoru :) Prostě nářez!!!

    OdpovědětVymazat
  17. Honzo, fakt paráda - jak závod, tak i článek! Kam se na toto hrabe nějakej Hrb :o) Myslím, že se o dokončení Leadville už nemusíš vůbec obávat.

    A ty hlášky na závěr - ta síla z nich úplně čiší! Třeba se příští rok na Silvě uvidíme (jestli mě Jana s Tinou dostatečně vycepujou) :o)

    Jiřík

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jiro.. kdepak.. takhle se to neda srovnavat..
      Nase zazitky jsou skvely pro kazdeho z nas a rici, kam se na co hrabe.. neni spravne.. Uzil sis to na maximum.. pro tebe to musi byt skvele zazitky.. ja si to uzil na max.. pro me jsou to taky skvele momenty.. Kluci a holky, co to bezeli poprve si to asi uzili uplne nejvic..:)
      Leadville bude narocnej... Mam hluboky respekt.. Ale budu se snazit, co to pujde..
      At nam to beha.. a vazme si svych zazitku! Jsou skvele a nase! :)
      MSF! a snad se za rok na Silve sejdeme.. 12:)

      Vymazat
  18. Jako uživatel batohu s lahvemi vpředu jsem pochopil, proč ženský používají sportovní podprsenky. Máš stejnou zkušenost?
    V jednom starším pořadu TopGear používali pánové Viagru jako prostředek proti výškové nemoci při přejezdu And (možná inspirace pro Olověnou stezku)
    Radomir

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Radomire:)... musim priznat, ze na pocatku me to splouchani v "nadru" znervoznovalo:), ale potom jsem si zvykl..
      Asi to chce se vic tim batohem sesnerovat.. Navic ja pouzival jen jednu lahev, bylo dost obcerstvovacek... Na Leadville mozna vyzkousim extra lahev do baglu dozadu na delsi trasy a pres poledne.. To jeste rozeberu se znalcem trasy -- se Stinem..:)
      Ovsem Viagra??:).. Ja se jakychkoliv experimentu bojim a z prasku pri behu jsem bral jen solne tablety.. mimo beh beru vitaminy a mineraly:)... Vlastne jsem doma casto za exota, snazim se vsechno lecit maximalne svarenym vinem ci cajem s rumem, pripadne masti:).
      Cimz nerikam, ze prasky nefunguji, jen se je snazim maximalne omezit :)..
      Jeste jednou gratulace! Fakt jsi to dal famozne,,MSF! 12:)

      Vymazat
    2. No já to mám s tabletkami stejný, pouze minerály proti křečím nosím v kapse. Ten "modrý zázrak" jsem zmínil spíš pro zajímavost - dobré téma do diskuse pro MC :-). Ještě lupení kostivalu trhám a na bolavé oudy přikládám.
      Ten pocit ze Silvy ještě nevyprchal a je skvělý. Ještě ale musím hoodně makat, abych se dostal na Tvoji úroveň, v sobotu jsem Tě po 3km ztratil z dohledu..
      Behu zdar, radomír

      Vymazat
    3. :) prekvapil bys me, kdyby tomu bylo jinak:)..
      Ovsem nase skupina MC by mela jit do sebe.. a ne se tolik (vzajemne) honit..:)... At se neznicime predcasne.. Musime myslet na ty predni pozice v MD (!)..:)
      At se dari! 12:)

      Vymazat
    4. Viagra by asi neprošla u Slunéčka. :D

      Vymazat
    5. To myslíš něco jako založit MC odbory a před závodem určit kdo a kdy doběhne? Případně nějakou direktivu EU na to připravit? :)
      radomir

      Vymazat
    6. 2 David: :).. tak urcite:)..
      2 Radomir: No ja to myslel spis, jak jsi nastavil latku, ze se budeme navzajem honit..:), tak ze ja se jako toho neucastnim. Musim zavodaka ve me zase nejak vyhnat daleko a pryc..:)
      MSF! 12:)

      Vymazat
  19. jestli se budeš každý rok takhle zlepšovat, za pár let budeš porážet Orálka a maratonci, které budeš dobíhat se s tebou budou chtít fotit :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dik Jani, ale jsem presvedcen, ze tenhle cas uz nezlepsim.. Vsechno sedlo, pocasi, trat.. pohoda.. moje usili uz vetsi byt nemohlo..:)
      Ale i presto jsem si to uzil..
      Gratulace!!! 12:)

      Vymazat
    2. Experimentálně jsem si ověřil, že řeknu-li v běhu nikdy, znamená to za dva roky. Jsem zvědav.

      Vymazat
    3. :)... no to me desi..
      MSF! 12:)

      Vymazat
  20. Přidávám svůj němý výkřik a gratuluju. To musí být i pro ortodoxní hltače kilometrů úplné kilometrové obžerství. Můj hluboký obdiv všem. V neděli jsem viděl Pavla: normálně chodil a smál se, prostě vypadal jako normální člověk a ne někdo, kdo ještě včera běhal 106o106. Modře je dobře :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dik, Pavel je borec! Ovazal si nohu.. take dospurtoval a v nedeli uz hezky jako casomira poskakoval pri Leonino zavode...:)
      Ovsem tys tam s nami byl taky... uz kdyz jsem dobehl ja, tak netekla tepla voda a asi vchni prochazeli Machovo "vodnimi striky" (studena s ledovou)...
      Tesim se na brzke shledani! 12:)

      Vymazat
  21. Uf!!!
    To bylo tak hezké, že asi začnu prodlužovat trasy.
    Možná nikdy za dva roky budeme na startu spolu.
    Gratuluji!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Za rok se uvidime..:)
      Doufam, ze budu v poradku, abychom se mohli pozdravit jak na startu, tak i v cili! MSF! 12:)

      Vymazat
  22. Úžasný výkon! :-) Co batůžek? Jak jsi s ním spokojený? (a po mně tam nemohlo nic zbýt, neb já sama mám málo, natož abych rozdávala :-DD)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Diky za optani...

      Batuzek je moc fajn, musim se s nim jeste lepe naucit zachazet a zabalit/vybalit z nej ruzne veci.. Ale i jen na tu vodu to bylo absolutne super..

      Jeste jednou gratulace k hrbu!!! 12:)

      Vymazat
  23. Neskutečný výkon! Moc gratuluju. Takový výborný popisky člověka přímo nutěj se taky na takovou fajnovou akcičku přihlásit..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :).. Diky, urcite to zkus! Moc hezka a vydarena akce!!!
      At zije Silva Nortica 2014!!!

      12:)

      Vymazat
  24. Po vcerejsku je to pro me jeste vice nepochopitelne... :) Takze jeste vetsi gratulace!
    Mimochodem podle poctu paru bot, ktere vlastnis, ses uplne urcite dusi zena ;)

    OdpovědětVymazat

Zase jsem musel zapnout kontrolu spamu.. Omluva:)...